Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikolina219
    07. Veljača 2018. 12:32

Franova Prekrasna slikica  
    Jedva cekam svoju novu danas 
    Sve boljke bježite !!! Samo neka sve bude dobro.
    Toliko govora o pizzi da bi sad i ja najrađe a nemrem paradajz ni u kojem obliku primirisat od kad sam trudna...

bejb23
    07. Veljača 2018. 13:30

Evo i mene. Isto sam kao i jucer tako da nisam aktivna.
    Nisam sve pohvatala samo vidim da dosta vas boli, prehlada i zelim vam svima brzzz oporavak! 
    Franova slikica i mah mah 😍😍😍😍😍 
    Hrana, sad bi i ja pizzu. To mi je uvijek zelja br.1 kad sam bolesna i jedino sta prolazi da papam  a da me ne ganjaju da jedem😂 Ok, zelja mi je i kad nisam bolesna ali bolesnoj pogotovo prode 😊  
    Moji me maze i paze, lakse mi je sto mi ima netko dodati nesto a i podsjetiti da je vrijeme za hranu, ali mi zao sto remetim neku njihovu rutinu 🙄 

Sretno svima na pregledima! 😘

💗Baby E💗

07. Veljača 2018. 13:34

bejb23

Evo i mene. Isto sam kao i jucer tako da nisam aktivna.
    Nisam sve pohvatala samo vidim da dosta vas boli, prehlada i zelim vam svima brzzz oporavak!
    Franova slikica i mah mah 😍😍😍😍😍
    Hrana, sad bi i ja pizzu. To mi je uvijek zelja br.1 kad sam bolesna i jedino sta prolazi da papam a da me ne ganjaju da jedem😂 Ok, zelja mi je i kad nisam bolesna ali bolesnoj pogotovo prode 😊
    Moji me maze i paze, lakse mi je sto mi ima netko dodati nesto a i podsjetiti da je vrijeme za hranu, ali mi zao sto remetim neku njihovu rutinu 🙄

Sretno svima na pregledima! 😘

Ozdravi nam brzo i uživaj u pažnji, nemoj ih niš žaliti, sigurna sam da im to što te paze i maze uopće ne predstavlja problem, imat će vremena za povratak rutini😘😘

Honey
    07. Veljača 2018. 13:49

Jao sve ste mi bubane i na proljetnim i na ljetnim 😢 
    Svima brz oporavak! 💋💋💋

Honey
    07. Veljača 2018. 13:49

Jao sve ste mi bubane i na proljetnim i na ljetnim 😢 
    Svima brz oporavak! 💋💋💋

pharmamma
    07. Veljača 2018. 14:19

Franova 😍😍 A svima bolesnima brz oporavak.
    Ogladnila sam od ovog spominjanja pizze,mislim da ju idem napraviti čim se vratim s posla 🤤

bejb23
    07. Veljača 2018. 14:40

Hvala cureee 😘💗

💗Baby E💗

LuKi5
    07. Veljača 2018. 15:25

Drage, nije me dosta bilo, nadam se da ste sve dobro i da bebice/bebaci rastu i lupkaju. Ja sam bila u guzvi, u bolnici, pa L zavrsio na infuziji, secer mu je pao i dehidrirao zbog zelucane viroze, a kako inace imamo problema sa hranjenjem sve se dodatno zakompliciralo...Pa sam trenutno u ispitnim rokovima, i dalje smeckarim s vremena na vrijeme, bolovi...Sutra imam pregled i jedva cekam viditi ako je sve ok, mozda saznamo i spol...Ma samo da mi kaze da je beba raste i razvija se i odmah je sve ljepse. 

14.06.2014. L ♥

pharmamma
    07. Veljača 2018. 15:31

nikolina ima rješenje i za paradajz 😉 probaj napraviti bijelu pizzu,znači umjesto paradajza koristiš kiselo vrhnje..drugačije je,ali meni isto fino..uz to da ni nisam veliki ljubitelj kiselog vrhnja 

Honey
    07. Veljača 2018. 15:48

LuKi5

Drage, nije me dosta bilo, nadam se da ste sve dobro i da bebice/bebaci rastu i lupkaju. Ja sam bila u guzvi, u bolnici, pa L zavrsio na infuziji, secer mu je pao i dehidrirao zbog zelucane viroze, a kako inace imamo problema sa hranjenjem sve se dodatno zakompliciralo…Pa sam trenutno u ispitnim rokovima, i dalje smeckarim s vremena na vrijeme, bolovi…Sutra imam pregled i jedva cekam viditi ako je sve ok, mozda saznamo i spol…Ma samo da mi kaze da je beba raste i razvija se i odmah je sve ljepse.

uh draga kod tebe bogme svega. Nadam se da je maleni sada bolje <3 Držim fige da budu super vijesti na pregledu i da saznaš spol, a ti si naša lavica i znam da ćeš se izborit do kraja. Sretnoooo!!!! i javi se bar sutra posli pregleda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI