Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    07. Veljača 2018. 13:30

Evo i mene. Isto sam kao i jucer tako da nisam aktivna.
    Nisam sve pohvatala samo vidim da dosta vas boli, prehlada i zelim vam svima brzzz oporavak! 
    Franova slikica i mah mah 😍😍😍😍😍 
    Hrana, sad bi i ja pizzu. To mi je uvijek zelja br.1 kad sam bolesna i jedino sta prolazi da papam  a da me ne ganjaju da jedem😂 Ok, zelja mi je i kad nisam bolesna ali bolesnoj pogotovo prode 😊  
    Moji me maze i paze, lakse mi je sto mi ima netko dodati nesto a i podsjetiti da je vrijeme za hranu, ali mi zao sto remetim neku njihovu rutinu 🙄 

Sretno svima na pregledima! 😘

💗Baby E💗

07. Veljača 2018. 13:34

bejb23

Evo i mene. Isto sam kao i jucer tako da nisam aktivna.
    Nisam sve pohvatala samo vidim da dosta vas boli, prehlada i zelim vam svima brzzz oporavak!
    Franova slikica i mah mah 😍😍😍😍😍
    Hrana, sad bi i ja pizzu. To mi je uvijek zelja br.1 kad sam bolesna i jedino sta prolazi da papam a da me ne ganjaju da jedem😂 Ok, zelja mi je i kad nisam bolesna ali bolesnoj pogotovo prode 😊
    Moji me maze i paze, lakse mi je sto mi ima netko dodati nesto a i podsjetiti da je vrijeme za hranu, ali mi zao sto remetim neku njihovu rutinu 🙄

Sretno svima na pregledima! 😘

Ozdravi nam brzo i uživaj u pažnji, nemoj ih niš žaliti, sigurna sam da im to što te paze i maze uopće ne predstavlja problem, imat će vremena za povratak rutini😘😘

Honey
    07. Veljača 2018. 13:49

Jao sve ste mi bubane i na proljetnim i na ljetnim 😢 
    Svima brz oporavak! 💋💋💋

Honey
    07. Veljača 2018. 13:49

Jao sve ste mi bubane i na proljetnim i na ljetnim 😢 
    Svima brz oporavak! 💋💋💋

pharmamma
    07. Veljača 2018. 14:19

Franova 😍😍 A svima bolesnima brz oporavak.
    Ogladnila sam od ovog spominjanja pizze,mislim da ju idem napraviti čim se vratim s posla 🤤

bejb23
    07. Veljača 2018. 14:40

Hvala cureee 😘💗

💗Baby E💗

LuKi5
    07. Veljača 2018. 15:25

Drage, nije me dosta bilo, nadam se da ste sve dobro i da bebice/bebaci rastu i lupkaju. Ja sam bila u guzvi, u bolnici, pa L zavrsio na infuziji, secer mu je pao i dehidrirao zbog zelucane viroze, a kako inace imamo problema sa hranjenjem sve se dodatno zakompliciralo...Pa sam trenutno u ispitnim rokovima, i dalje smeckarim s vremena na vrijeme, bolovi...Sutra imam pregled i jedva cekam viditi ako je sve ok, mozda saznamo i spol...Ma samo da mi kaze da je beba raste i razvija se i odmah je sve ljepse. 

14.06.2014. L ♥

pharmamma
    07. Veljača 2018. 15:31

nikolina ima rješenje i za paradajz 😉 probaj napraviti bijelu pizzu,znači umjesto paradajza koristiš kiselo vrhnje..drugačije je,ali meni isto fino..uz to da ni nisam veliki ljubitelj kiselog vrhnja 

Honey
    07. Veljača 2018. 15:48

LuKi5

Drage, nije me dosta bilo, nadam se da ste sve dobro i da bebice/bebaci rastu i lupkaju. Ja sam bila u guzvi, u bolnici, pa L zavrsio na infuziji, secer mu je pao i dehidrirao zbog zelucane viroze, a kako inace imamo problema sa hranjenjem sve se dodatno zakompliciralo…Pa sam trenutno u ispitnim rokovima, i dalje smeckarim s vremena na vrijeme, bolovi…Sutra imam pregled i jedva cekam viditi ako je sve ok, mozda saznamo i spol…Ma samo da mi kaze da je beba raste i razvija se i odmah je sve ljepse.

uh draga kod tebe bogme svega. Nadam se da je maleni sada bolje <3 Držim fige da budu super vijesti na pregledu i da saznaš spol, a ti si naša lavica i znam da ćeš se izborit do kraja. Sretnoooo!!!! i javi se bar sutra posli pregleda.

• nikolina219
    07. Veljača 2018. 15:50

pharmamma

nikolina ima rješenje i za paradajz 😉 probaj napraviti bijelu pizzu,znači umjesto paradajza koristiš kiselo vrhnje..drugačije je,ali meni isto fino..uz to da ni nisam veliki ljubitelj kiselog vrhnja

aaaaa hvala  probat cu tako napraviti, baš me zanima.
    znaći umjesto paradajza na tijesto namažem vrhnje i dalje sve uobučajeno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.