Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    07. Veljača 2018. 15:55

nikolina219

pharmamma

nikolina ima rješenje i za paradajz 😉 probaj napraviti bijelu pizzu,znači umjesto paradajza koristiš kiselo vrhnje..drugačije je,ali meni isto fino..uz to da ni nisam veliki ljubitelj kiselog vrhnja

aaaaa hvalaprobat cu tako napraviti, baš me zanima.
    znaći umjesto paradajza na tijesto namažem vrhnje i dalje sve uobučajeno?

Da,to je jedina razlika 😊

Mladamamica1911
    07. Veljača 2018. 17:34

Bok cure 😊
    Nova sam na vasoj temi dolazim sa teme proljetne bebice 2018 i tamo je ekipa super pa sam se odlucila pridruziti i vama ako moze posto sam taman na nekoj granici 😊 21.6  

Mya
    07. Veljača 2018. 17:40

To mi sa vrhnjem bolje zvuci nego rajcica,nje sto manje,nisam ni ja neki fan

07. Veljača 2018. 17:46

Mladamamica1911

Bok cure 😊
    Nova sam na vasoj temi dolazim sa teme proljetne bebice 2018 i tamo je ekipa super pa sam se odlucila pridruziti i vama ako moze posto sam taman na nekoj granici 😊 21.6

Neka tebe i tu! Ne varamo samo Honey i ja 😂😂😂😂
    😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    07. Veljača 2018. 17:50

ProudMomy

Mladamamica1911

Bok cure 😊

Neka tebe i tu! Ne varamo samo Honey i ja 😂😂😂😂
    😘

Kaj se to racuna kao prevara 😂😂
    Oce nas likvidirat tamo ako nas skuze ? 🤣

• tinanema00
    07. Veljača 2018. 18:08

Hej hej...aj mi recite svoje mišljenje jel bi se trudnica smjela farbati pošto mi je kosa u katastrofa stanju...dosad se nisam usudila a sad sam u 18tj pa sam čula da postoje neke boje sa manje kemijakija...jel znate što o tome? Iskustva??  😘😘😘😘😘

💕💕💜💜👶😍

07. Veljača 2018. 18:15

tinanema00

Hej hej…aj mi recite svoje mišljenje jel bi se trudnica smjela farbati pošto mi je kosa u katastrofa stanju…dosad se nisam usudila a sad sam u 18tj pa sam čula da postoje neke boje sa manje kemijakija…jel znate što o tome? Iskustva?? 😘😘😘😘😘

Veli moja ginićka bez pol frke se smijete farbati, šminkati, lakirati nokte...i tak dalje...

07. Veljača 2018. 18:16

Mladamamica dobrodošla nam😀...neka nas čim više😀😘

Mya
    07. Veljača 2018. 18:17

Ena31

tinanema00

Hej hej…aj mi recite svoje mišljenje jel bi se trudnica smjela farbati pošto mi je kosa u katastrofa stanju…dosad se nisam usudila a sad sam u 18tj pa sam čula da postoje neke boje sa manje kemijakija…jel znate što o tome? Iskustva?? 😘😘😘😘😘

Veli moja ginićka bez pol frke se smijete farbati, šminkati, lakirati nokte…i tak dalje…

Smijes draga

• tinanema00
    07. Veljača 2018. 18:17

Ena31

tinanema00

Veli moja ginićka bez pol frke se smijete farbati, šminkati, lakirati nokte…i tak dalje…

A znam...al s kim god pričam govori kako to nije dobro za bebu u meni...sve te kemikalije...da može poći po zlu bla...bla....pa pošto vas tu ima puno zato tu i pitam hehe

💕💕💜💜👶😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.