nikolina ima rješenje i za paradajz 😉 probaj napraviti bijelu pizzu,znači umjesto paradajza koristiš kiselo vrhnje..drugačije je,ali meni isto fino..uz to da ni nisam veliki ljubitelj kiselog vrhnja
aaaaa hvalaprobat cu tako napraviti, baš me zanima.
znaći umjesto paradajza na tijesto namažem vrhnje i dalje sve uobučajeno?
Da,to je jedina razlika 😊
Bok cure 😊
Nova sam na vasoj temi dolazim sa teme proljetne bebice 2018 i tamo je ekipa super pa sam se odlucila pridruziti i vama ako moze posto sam taman na nekoj granici 😊 21.6
To mi sa vrhnjem bolje zvuci nego rajcica,nje sto manje,nisam ni ja neki fan
Bok cure 😊
Nova sam na vasoj temi dolazim sa teme proljetne bebice 2018 i tamo je ekipa super pa sam se odlucila pridruziti i vama ako moze posto sam taman na nekoj granici 😊 21.6
Neka tebe i tu! Ne varamo samo Honey i ja 😂😂😂😂
😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok cure 😊
Neka tebe i tu! Ne varamo samo Honey i ja 😂😂😂😂
😘
Kaj se to racuna kao prevara 😂😂
Oce nas likvidirat tamo ako nas skuze ? 🤣
Hej hej...aj mi recite svoje mišljenje jel bi se trudnica smjela farbati pošto mi je kosa u katastrofa stanju...dosad se nisam usudila a sad sam u 18tj pa sam čula da postoje neke boje sa manje kemijakija...jel znate što o tome? Iskustva?? 😘😘😘😘😘
💕💕💜💜👶😍
Hej hej…aj mi recite svoje mišljenje jel bi se trudnica smjela farbati pošto mi je kosa u katastrofa stanju…dosad se nisam usudila a sad sam u 18tj pa sam čula da postoje neke boje sa manje kemijakija…jel znate što o tome? Iskustva?? 😘😘😘😘😘
Veli moja ginićka bez pol frke se smijete farbati, šminkati, lakirati nokte...i tak dalje...
Hej hej…aj mi recite svoje mišljenje jel bi se trudnica smjela farbati pošto mi je kosa u katastrofa stanju…dosad se nisam usudila a sad sam u 18tj pa sam čula da postoje neke boje sa manje kemijakija…jel znate što o tome? Iskustva?? 😘😘😘😘😘
Veli moja ginićka bez pol frke se smijete farbati, šminkati, lakirati nokte…i tak dalje…
Smijes draga
Veli moja ginićka bez pol frke se smijete farbati, šminkati, lakirati nokte…i tak dalje…
A znam...al s kim god pričam govori kako to nije dobro za bebu u meni...sve te kemikalije...da može poći po zlu bla...bla....pa pošto vas tu ima puno zato tu i pitam hehe
💕💕💜💜👶😍
Sortiraj odgovore
Najstariji