Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    06. Veljača 2018. 22:10

Ajme tea divna uša i stvarno se vidi razlika. Too cute.
    Matilda ni ti ne zaostaješ, polako se zaokružuješ.
    Laku noć trbuščići. Mirnu noć vam želim.
    Sretno sutra curkama na pregledima.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    06. Veljača 2018. 23:05

vecer
    svim bubanima brz oporavak...
    tea ajme sto je narasla busa divna 
    matilda i tvoj buso je bome dobar za 19tt 😙😙
    proud kako ste ti i M ?
    ja ne znam dal je do hormona ili bih i inace bila u ku*cu bss sam si bljak toliko da nisam cak ni vecrrala onea znate da sam uh...tuzna sam i razocarana,bas kao da mi se sve srusilo i sve skupilo,suze same isle....i jos me trema pojela....
    drzte fige sutra u 10 imam pregled

mazite busice i laka vam noc 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    06. Veljača 2018. 23:16

Ma cemu,nemoj si to radit..drzim fige sutra i da nakon susreta budes ispunjena,sretna,biti ce sve ok

franovamamita
    06. Veljača 2018. 23:21

hvala ti jama 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    06. Veljača 2018. 23:25

Mozda ti se sve nakupilo,ok isplakala se,olaksala dusu i sada hrabro naprijed sa pozitivnim stavom za sebe i bebu..zato smo sve tu,ne hvali ništa

Tea👶
    06. Veljača 2018. 23:41

Daa kak raste slatko🤗🤗
     Ja pratim ovaj ožiljak od laparaskopije, on mi je znak koliko sam u biti okrugla, ahah 
    Franova to su ti hormoni, opusti se, napravi si cajic i uzmi svojih 5 minuta❤️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

pharmamma
    07. Veljača 2018. 07:33

Jutro svima! Sretno danas na pregledima ☺️ Šaljite slikice vaših mrvica kad obavite ❤️ 
    Evo ja na poslu, sva sreća na super kolegici upravo koja čisti sav snijeg umjesto mene 

Blackíe
    07. Veljača 2018. 08:10

Jutro! I nas je zabijelilo ovaj put.
    Sretno na pregledima cure 💕
    Franova nadam se da ce danas bit bolji dan 😘

17.7. 💝💝

• nikolina219
    07. Veljača 2018. 08:38

Dobro jutro curke ,jel se veselite snjegu?!
    Curke kojima nije dobre želim brz sto brži oporavak  da bude sve u redu...
    Danasa poslje posla na pregled , bas sam nervozna ... 

Honey
    07. Veljača 2018. 08:47

Jutro!! Ja nisam nista pisala jucer ali citam vas! Bio naporan dan na poslu, nadam se da danas bude laganije. Ja sam dobro, nadam se i moja bebica, malo se slabije javlja tj.vise nije onakva divljakusa 😂 pa mi se smirilo i ovo na desno sto me bolilo. Svim curama koje idu na pregled sretno i javite se! Franova tebi saljem veliku pusu prekrasna zeno 💋💋💋 
    Tea i Matilda divne su vam buse! 
    Jel kod vas napadao snijeg? Kod nas ga ima na izvoz bas je idilicno 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.