Pratim forum ali nisam bas aktivna sto se tice komentiranja. Ugl., zelim vam svima brz oporavak. Vidim svi imate preglede ovaj tjedan, ja imam 21.2. Nikad docekati, posto na zadnjem pregledu bebac nije htio rasiriti noge pa ne znamo spol. Danas sam jela spinat i riblje stapice i ova je slika uslikana 2 sata poslije. Ne znam je li stomak toliki zbog bebe ili jela, jer mi nije bilo dobro koliko sam pojela 😂😂 Trenutno nam je 19. tt, okruglo, i do sad sam se udebljala pola kg, jer nisam imala apetit, nemam ga ni sad ali nadolazim, vidi se iz prilozenog 🐷 Bebac se polako javlja u stomaku, vecinom tijekom predavanja, ili voli slusati kad ljudi pricaju ili protestira jer ne moze spavati. Laka vam noc i cujemo se 😘😘
I vi ste mi okrugli😍😍, sweet😀😍, ljepo ti se vidi bušica😀
Ajme tea divna uša i stvarno se vidi razlika. Too cute.
Matilda ni ti ne zaostaješ, polako se zaokružuješ.
Laku noć trbuščići. Mirnu noć vam želim.
Sretno sutra curkama na pregledima.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
vecer
svim bubanima brz oporavak...
tea ajme sto je narasla busa divna
matilda i tvoj buso je bome dobar za 19tt 😙😙
proud kako ste ti i M ?
ja ne znam dal je do hormona ili bih i inace bila u ku*cu bss sam si bljak toliko da nisam cak ni vecrrala onea znate da sam uh...tuzna sam i razocarana,bas kao da mi se sve srusilo i sve skupilo,suze same isle....i jos me trema pojela....
drzte fige sutra u 10 imam pregled
mazite busice i laka vam noc 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ma cemu,nemoj si to radit..drzim fige sutra i da nakon susreta budes ispunjena,sretna,biti ce sve ok
hvala ti jama

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mozda ti se sve nakupilo,ok isplakala se,olaksala dusu i sada hrabro naprijed sa pozitivnim stavom za sebe i bebu..zato smo sve tu,ne hvali ništa
Daa kak raste slatko🤗🤗
Ja pratim ovaj ožiljak od laparaskopije, on mi je znak koliko sam u biti okrugla, ahah
Franova to su ti hormoni, opusti se, napravi si cajic i uzmi svojih 5 minuta❤️
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro svima! Sretno danas na pregledima ☺️ Šaljite slikice vaših mrvica kad obavite ❤️
Evo ja na poslu, sva sreća na super kolegici upravo koja čisti sav snijeg umjesto mene

Jutro! I nas je zabijelilo ovaj put.
Sretno na pregledima cure 💕
Franova nadam se da ce danas bit bolji dan 😘

17.7. 💝💝
Dobro jutro curke ,jel se veselite snjegu?!
Curke kojima nije dobre želim brz sto brži oporavak da bude sve u redu...
Danasa poslje posla na pregled , bas sam nervozna ...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji