Ajme tea divna uša i stvarno se vidi razlika. Too cute.
Matilda ni ti ne zaostaješ, polako se zaokružuješ.
Laku noć trbuščići. Mirnu noć vam želim.
Sretno sutra curkama na pregledima.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
vecer
svim bubanima brz oporavak...
tea ajme sto je narasla busa divna
matilda i tvoj buso je bome dobar za 19tt 😙😙
proud kako ste ti i M ?
ja ne znam dal je do hormona ili bih i inace bila u ku*cu bss sam si bljak toliko da nisam cak ni vecrrala onea znate da sam uh...tuzna sam i razocarana,bas kao da mi se sve srusilo i sve skupilo,suze same isle....i jos me trema pojela....
drzte fige sutra u 10 imam pregled
mazite busice i laka vam noc 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ma cemu,nemoj si to radit..drzim fige sutra i da nakon susreta budes ispunjena,sretna,biti ce sve ok
hvala ti jama
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mozda ti se sve nakupilo,ok isplakala se,olaksala dusu i sada hrabro naprijed sa pozitivnim stavom za sebe i bebu..zato smo sve tu,ne hvali ništa
Daa kak raste slatko🤗🤗
Ja pratim ovaj ožiljak od laparaskopije, on mi je znak koliko sam u biti okrugla, ahah
Franova to su ti hormoni, opusti se, napravi si cajic i uzmi svojih 5 minuta❤️
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro svima! Sretno danas na pregledima ☺️ Šaljite slikice vaših mrvica kad obavite ❤️
Evo ja na poslu, sva sreća na super kolegici upravo koja čisti sav snijeg umjesto mene
Jutro! I nas je zabijelilo ovaj put.
Sretno na pregledima cure 💕
Franova nadam se da ce danas bit bolji dan 😘
17.7. 💝💝
Dobro jutro curke ,jel se veselite snjegu?!
Curke kojima nije dobre želim brz sto brži oporavak da bude sve u redu...
Danasa poslje posla na pregled , bas sam nervozna ...
Jutro!! Ja nisam nista pisala jucer ali citam vas! Bio naporan dan na poslu, nadam se da danas bude laganije. Ja sam dobro, nadam se i moja bebica, malo se slabije javlja tj.vise nije onakva divljakusa 😂 pa mi se smirilo i ovo na desno sto me bolilo. Svim curama koje idu na pregled sretno i javite se! Franova tebi saljem veliku pusu prekrasna zeno 💋💋💋
Tea i Matilda divne su vam buse!
Jel kod vas napadao snijeg? Kod nas ga ima na izvoz bas je idilicno 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji