Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2018. 22:08

Matilda23

Pratim forum ali nisam bas aktivna sto se tice komentiranja. Ugl., zelim vam svima brz oporavak. Vidim svi imate preglede ovaj tjedan, ja imam 21.2. Nikad docekati, posto na zadnjem pregledu bebac nije htio rasiriti noge pa ne znamo spol. Danas sam jela spinat i riblje stapice i ova je slika uslikana 2 sata poslije. Ne znam je li stomak toliki zbog bebe ili jela, jer mi nije bilo dobro koliko sam pojela 😂😂 Trenutno nam je 19. tt, okruglo, i do sad sam se udebljala pola kg, jer nisam imala apetit, nemam ga ni sad ali nadolazim, vidi se iz prilozenog 🐷 Bebac se polako javlja u stomaku, vecinom tijekom predavanja, ili voli slusati kad ljudi pricaju ili protestira jer ne moze spavati. Laka vam noc i cujemo se 😘😘

I vi ste mi okrugli😍😍, sweet😀😍, ljepo ti se vidi bušica😀

ivymicek
    06. Veljača 2018. 22:10

Ajme tea divna uša i stvarno se vidi razlika. Too cute.
    Matilda ni ti ne zaostaješ, polako se zaokružuješ.
    Laku noć trbuščići. Mirnu noć vam želim.
    Sretno sutra curkama na pregledima.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    06. Veljača 2018. 23:05

vecer
    svim bubanima brz oporavak...
    tea ajme sto je narasla busa divna 
    matilda i tvoj buso je bome dobar za 19tt 😙😙
    proud kako ste ti i M ?
    ja ne znam dal je do hormona ili bih i inace bila u ku*cu bss sam si bljak toliko da nisam cak ni vecrrala onea znate da sam uh...tuzna sam i razocarana,bas kao da mi se sve srusilo i sve skupilo,suze same isle....i jos me trema pojela....
    drzte fige sutra u 10 imam pregled

mazite busice i laka vam noc 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    06. Veljača 2018. 23:16

Ma cemu,nemoj si to radit..drzim fige sutra i da nakon susreta budes ispunjena,sretna,biti ce sve ok

franovamamita
    06. Veljača 2018. 23:21

hvala ti jama 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    06. Veljača 2018. 23:25

Mozda ti se sve nakupilo,ok isplakala se,olaksala dusu i sada hrabro naprijed sa pozitivnim stavom za sebe i bebu..zato smo sve tu,ne hvali ništa

Tea👶
    06. Veljača 2018. 23:41

Daa kak raste slatko🤗🤗
     Ja pratim ovaj ožiljak od laparaskopije, on mi je znak koliko sam u biti okrugla, ahah 
    Franova to su ti hormoni, opusti se, napravi si cajic i uzmi svojih 5 minuta❤️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

pharmamma
    07. Veljača 2018. 07:33

Jutro svima! Sretno danas na pregledima ☺️ Šaljite slikice vaših mrvica kad obavite ❤️ 
    Evo ja na poslu, sva sreća na super kolegici upravo koja čisti sav snijeg umjesto mene 

Blackíe
    07. Veljača 2018. 08:10

Jutro! I nas je zabijelilo ovaj put.
    Sretno na pregledima cure 💕
    Franova nadam se da ce danas bit bolji dan 😘

17.7. 💝💝

• nikolina219
    07. Veljača 2018. 08:38

Dobro jutro curke ,jel se veselite snjegu?!
    Curke kojima nije dobre želim brz sto brži oporavak  da bude sve u redu...
    Danasa poslje posla na pregled , bas sam nervozna ... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI