Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    07. Veljača 2018. 18:18

Nisu to vise boje kao nekad..ja sam se sa 12t prvo i sad cu opet

07. Veljača 2018. 18:20

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

Bok cure 😊
    Nova sam na vasoj temi dolazim sa teme proljetne bebice 2018 i tamo je ekipa super pa sam se odlucila pridruziti i vama ako moze posto sam taman na nekoj granici 😊 21.6

Neka tebe i tu! Ne varamo samo Honey i ja 😂😂😂😂
    😘

Kaj se to racuna kao prevara 😂😂
    Oce nas likvidirat tamo ako nas skuze ? 🤣

Odi odmah priznaj svoje grijehe 😂😂😂😂
    Ak ne kazes sama,  bude Honey 😂😂
    Mene je inspektor Honey odmah cinkala da saram okolo 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Veljača 2018. 18:23

Ja radim pramenove,  ne farbam se. Inace imam zahvalnu podlogu,  pa mi se dugo ne kuzi izrast,  tak da idem na pramice svaka 3mj. Sad u trudnoci idem mrvu rijedje ali odem. Bila sam u 10.mj,  sad bi trebala vec,  al brijem da ne bum prije 3.mj

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    07. Veljača 2018. 18:26

ProudMomy

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

Bok cure 😊
    Nova sam na vasoj temi dolazim sa teme proljetne bebice 2018 i tamo je ekipa super pa sam se odlucila pridruziti i vama ako moze posto sam taman na nekoj granici 😊 21.6

Neka tebe i tu! Ne varamo samo Honey i ja 😂😂😂😂
    😘

Kaj se to racuna kao prevara 😂😂
    Oce nas likvidirat tamo ako nas skuze ? 🤣

Odi odmah priznaj svoje grijehe 😂😂😂😂
    Ak ne kazes sama, bude Honey 😂😂
    Mene je inspektor Honey odmah cinkala da saram okolo 😉

Haha dobro ispovjedit cu se na vrijeme 😂

bejb23
    07. Veljača 2018. 18:41

Nisam nikad probala pizzu tak na bijelo, al mogla bi. 
    Mmmm ja volim rajcice, vec neko vrijeme ne stavim ketchup nego pelate sa sjeckanom rajcicom koju zacinim maslinovim uljem i bosiljkom 😍
    Mladamamica dobrodosla :) 

💗Baby E💗

07. Veljača 2018. 18:45

Ja isto nisam nikad probala takvu pizzu,  u biti rijetko ju bas radim solo,  cesce narucimo. 
    Meni je muzek danas kad je isao od doktora donio mekic,  zna da ubijam za big mac. Inace u normalnim uvijetima pojedem 2 komada s pomfriem bez bada. Danas sam pojela pola jednog,  jedva. I povratila. Veli muz majke ti tebi je fakat lose. Uzas!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Veljača 2018. 18:48

ProudMomy

Ja isto nisam nikad probala takvu pizzu, u biti rijetko ju bas radim solo, cesce narucimo.
    Meni je muzek danas kad je isao od doktora donio mekic, zna da ubijam za big mac. Inace u normalnim uvijetima pojedem 2 komada s pomfriem bez bada. Danas sam pojela pola jednog, jedva. I povratila. Veli muz majke ti tebi je fakat lose. Uzas!

Ajooj maco, baš te muči...pa jel si uspjela išta pojest a da nisi povratila? Morat ćeš izgleda opet na infuziju da ne dehidriraš😥

bejb23
    07. Veljača 2018. 18:50

ProudMomy

Ja isto nisam nikad probala takvu pizzu, u biti rijetko ju bas radim solo, cesce narucimo.
    Meni je muzek danas kad je isao od doktora donio mekic, zna da ubijam za big mac. Inace u normalnim uvijetima pojedem 2 komada s pomfriem bez bada. Danas sam pojela pola jednog, jedva. I povratila. Veli muz majke ti tebi je fakat lose. Uzas!

A sto ti je? Gripa, viroza? Si bila u dr?  Vjerojatno si vec napisala ali vas nisam popratila zadnjih dana. 😔
    Ja samo ulagano papam zadnja 3 dana 😏 Mada bi sad s gustom pizzu. 😍

💗Baby E💗

07. Veljača 2018. 19:23

Ena, 
    Jako se silim da jedem,  jer racunam da iako povratim,  da ce bar nesto ostati. Jedino sto nisam povratila danas je jebena cola i 4 dvopeka.
    Sad si kuham juhicu domacu,  mozda to uspijem pojest. Terapiju mi je ginic promjenio, da mogu vaginalno stavljat,  jer ovak nema smisla.
    Bejb, 
    Kazu da mi je trudnoca 😂😂😂. Nije viroza,  sve je super kao,  al eto trudna sam.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    07. Veljača 2018. 19:31

ProudMomy

Ena,
    Jako se silim da jedem, jer racunam da iako povratim, da ce bar nesto ostati. Jedino sto nisam povratila danas je jebena cola i 4 dvopeka.
    Sad si kuham juhicu domacu, mozda to uspijem pojest. Terapiju mi je ginic promjenio, da mogu vaginalno stavljat, jer ovak nema smisla.
    Bejb,
    Kazu da mi je trudnoca 😂😂😂. Nije viroza, sve je super kao, al eto trudna sam.

Jedi lagano nesto pa ce valjda ostati. 😊 A i to sto kazes, sto god pojedes valjda nesto ostane :) 
    Stvarno?! Trudna si?! Pa ne vjerujem 😂😂😂😂 

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.