bolesnima brzo ozdravljenje
sto ae tice pizze ja ju znam tako praviti s vrhnjem i meni je baaas fino....
luki draga javi nam sutra lijepe vijesti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure evo da se javim. Bili smo danas na pregledu, sve je super, rastemo i saznali smo da nam dolazi pisonja 💙💙💙💙
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Cure evo da se javim. Bili smo danas na pregledu, sve je super, rastemo i saznali smo da nam dolazi pisonja 💙💙💙💙
Jeeeeyyy, bravo😍😍, super da je sve ok i čestitke na pišonji😍😍😘😘👣👣💙💙💙💙...eto nam još jednog za nogometnu momčad😀😍😘
Cestitam dragaaaaa 😘😘😘😘
💗Baby E💗
Evo cure da javim, došla sa pregleda sve je super, odlično napreduje i izgleda da dolazi curka
Evo cure da javim, došla sa pregleda sve je super, odlično napreduje i izgleda da dolazi curka
Cestitaaam!!! 🤗🤗🤗🤗🤗
💗Baby E💗
Bok cure 😊
Nova sam na vasoj temi dolazim sa teme proljetne bebice 2018 i tamo je ekipa super pa sam se odlucila pridruziti i vama ako moze posto sam taman na nekoj granici 😊 21.6
Neka tebe i tu! Ne varamo samo Honey i ja 😂😂😂😂
😘
Kaj se to racuna kao prevara 😂😂
Oce nas likvidirat tamo ako nas skuze ? 🤣
Odi odmah priznaj svoje grijehe 😂😂😂😂
Ak ne kazes sama, bude Honey 😂😂
Mene je inspektor Honey odmah cinkala da saram okolo 😉
Haha dobro ispovjedit cu se na vrijeme 😂
Ahahahahahahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😆
M.lady 😍 cestitam na malom pinceku 💙
Nikolina cestitam na curici 💓
Meni je pizza uvijek dobra, najmanja briga su mi jel podloga rajcica ili vrhnje, vise mislim o drugim sastojicima 😜 meni u obje varijante njam! A najdraza mi je iz Dukse ❤
Proudy drz se ti laganije hrane, jbt nezamislivo mi je kak ti je. Nadam se da nebu dugo.
m lady čestitam na pišonji
a tebi nikolina na pišulji neka su nam zivi i zdravi
ajde cure na kolace smutila sam popodne
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji