Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    07. Veljača 2018. 19:49

bolesnima brzo ozdravljenje 
    sto ae tice pizze ja ju znam tako praviti s vrhnjem i meni je baaas fino....
    luki draga javi nam sutra lijepe vijesti

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• M.lady
    07. Veljača 2018. 20:03

Cure evo da se javim. Bili smo danas na pregledu, sve je super, rastemo i saznali smo da nam dolazi pisonja 💙💙💙💙

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

07. Veljača 2018. 20:06

M.lady

Cure evo da se javim. Bili smo danas na pregledu, sve je super, rastemo i saznali smo da nam dolazi pisonja 💙💙💙💙

Jeeeeyyy, bravo😍😍, super da je sve ok i čestitke na pišonji😍😍😘😘👣👣💙💙💙💙...eto nam još jednog za nogometnu momčad😀😍😘

bejb23
    07. Veljača 2018. 20:07

M.lady

Cestitam dragaaaaa 😘😘😘😘

💗Baby E💗

• nikolina219
    07. Veljača 2018. 20:13

Evo cure da javim, došla sa pregleda sve je super, odlično napreduje i izgleda da dolazi curka 

bejb23
    07. Veljača 2018. 20:25

nikolina219

Evo cure da javim, došla sa pregleda sve je super, odlično napreduje i izgleda da dolazi curka

Cestitaaam!!! 🤗🤗🤗🤗🤗

💗Baby E💗

Honey
    07. Veljača 2018. 20:35

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

Bok cure 😊
    Nova sam na vasoj temi dolazim sa teme proljetne bebice 2018 i tamo je ekipa super pa sam se odlucila pridruziti i vama ako moze posto sam taman na nekoj granici 😊 21.6

Neka tebe i tu! Ne varamo samo Honey i ja 😂😂😂😂
    😘

Kaj se to racuna kao prevara 😂😂
    Oce nas likvidirat tamo ako nas skuze ? 🤣

Odi odmah priznaj svoje grijehe 😂😂😂😂
    Ak ne kazes sama, bude Honey 😂😂
    Mene je inspektor Honey odmah cinkala da saram okolo 😉

Haha dobro ispovjedit cu se na vrijeme 😂

Ahahahahahahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😆

Honey
    07. Veljača 2018. 20:42

M.lady 😍 cestitam na malom pinceku 💙 
    Nikolina cestitam na curici 💓  
    Meni je pizza uvijek dobra, najmanja briga su mi jel podloga rajcica ili vrhnje, vise mislim o drugim sastojicima 😜 meni u obje varijante njam! A najdraza mi je iz Dukse ❤ 
    Proudy drz se ti laganije hrane, jbt nezamislivo mi je kak ti je. Nadam se da nebu dugo. 

franovamamita
    07. Veljača 2018. 20:48

m lady čestitam na pišonji
    a tebi nikolina  na pišulji neka su nam zivi i zdravi
    ajde cure na kolace smutila sam popodne

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Veljača 2018. 21:12

Nikolina čestitam na princezici 😍😍💖💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.