Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    06. Veljača 2018. 19:30

Bojana27

Idem drugi srijedu na kontrolu , zadnje 17.1 , 16 tjedana +4

Pa to nije uopce puno,ja sam bila sa 17+5 u plusu 8,5 kila.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tea👶
    06. Veljača 2018. 20:09

Nece mi sliku objavit 🤷🏻
    Kasnije cu probat opet

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

06. Veljača 2018. 20:19

Meni jaako dugo treba samo da učita fotku u onaj kvadratić za komentare, al onda ju ubrzo stavi...

Tea👶
    06. Veljača 2018. 21:19

Evo gore 11.tjedan, dole 21. ❤️
    +7 kg

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    06. Veljača 2018. 21:21

Joj teica predivno si se zaokruzila,bas jasna razlika😊

06. Veljača 2018. 21:22

Tea👶

Evo gore 11.tjedan, dole 21. ❤️
    +7 kg

Ooooo😍😍😍😍buhtlica je iskočila😍😍😍😘😘😘😘, slatka bušica draga 😀😍

pharmamma
    06. Veljača 2018. 21:39

Awwww kakva slatka bušica 😍😍😍😍

Majda23
    06. Veljača 2018. 21:45

Pratim forum ali nisam bas aktivna sto se tice komentiranja. Ugl., zelim vam svima brz oporavak. Vidim svi imate preglede ovaj tjedan, ja imam 21.2. Nikad docekati, posto na zadnjem pregledu bebac nije htio rasiriti noge pa ne znamo spol. Danas sam jela spinat i riblje stapice i ova je slika uslikana 2 sata poslije. Ne znam je li stomak toliki zbog bebe ili jela, jer mi nije bilo dobro koliko sam pojela 😂😂 Trenutno nam je 19. tt, okruglo, i do sad sam se udebljala pola kg, jer nisam imala apetit, nemam ga ni sad ali nadolazim, vidi se iz prilozenog 🐷 Bebac se polako javlja u stomaku, vecinom tijekom predavanja, ili voli slusati kad ljudi pricaju ili protestira jer ne moze spavati. Laka vam noc i cujemo se 😘😘

04.07. Matija 💜

Yvone
    06. Veljača 2018. 22:01

Curke, preslatki trbuščići 
    Svima kojima nije baš naj brz oporavak želim. 
    Neka sutra osvane bolji dan. 😘 

06. Veljača 2018. 22:08

Matilda23

Pratim forum ali nisam bas aktivna sto se tice komentiranja. Ugl., zelim vam svima brz oporavak. Vidim svi imate preglede ovaj tjedan, ja imam 21.2. Nikad docekati, posto na zadnjem pregledu bebac nije htio rasiriti noge pa ne znamo spol. Danas sam jela spinat i riblje stapice i ova je slika uslikana 2 sata poslije. Ne znam je li stomak toliki zbog bebe ili jela, jer mi nije bilo dobro koliko sam pojela 😂😂 Trenutno nam je 19. tt, okruglo, i do sad sam se udebljala pola kg, jer nisam imala apetit, nemam ga ni sad ali nadolazim, vidi se iz prilozenog 🐷 Bebac se polako javlja u stomaku, vecinom tijekom predavanja, ili voli slusati kad ljudi pricaju ili protestira jer ne moze spavati. Laka vam noc i cujemo se 😘😘

I vi ste mi okrugli😍😍, sweet😀😍, ljepo ti se vidi bušica😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.