Dobro jutro trudničice😍😘…lijep vam dan želim bez tegoba, cure koje imaju preglede sretno, ja nestrplivo čekam petak…
I meni je u petak pregled :)
Ujutro ili? Mene izludi to kad sam stalno popodne, nikao dočekati 14h 😱
U 12 manje 10…uvik mi je tipa oko 11,12 h.
Btw.ja sam nakon pozitivnog testa zapalila jednu da se oprostim s duvanom i bacila ih nadam se za zauvijek.A sto se tice kila jedva cekan iznenadit ginekologicu 😂
Kolko si u plusu?
Zahvaljujuci tome sta sam 3 kg izgubila,sad sam u plusu 5,5 kg,sto je podnosljivo 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
😋😋😋😋🍩
Uh ja bih ih jedno 100 pojela a onda bih se plakala 😂. obožavam krafne pogotovo domaće 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sutra imam kontrolu i krece nam tecaj 🎆🎆
Veselim se vidjet kako funkcionira tecaj kod nas...
Slikicu cu kasnije stavits lunjala sam, pa pekla krumpirusu. Sad odmaram malcice, vratila nam se juzina 🙄
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Bok cure!
Trcim po gradu danas, sad sam doma dosla. Trebala sam jos svratit da vidim sto majstori rade ali me glava ne prestaje bolit od jutros i ne mogu vise danas 😖 Idem jesti i leci u mrak i nadat se da ce proci.
Zapamtila sam da je puno pregleda uskoro, sretno svima ❤️
Tea pijemo, i ja sam danas puni tjedan, 17 💕
I jamine kraaafne. Ja bi par komada 😍
17.7. 💝💝
I proudy bas mi je zao sto vas je sve sastavilo
Drzite se, nek i maleni ozdravi ubrzo 😘
17.7. 💝💝
Cure, samo da se javim pa idem. Boli me danas cijeli dan glava i imam laganu temperaturu tako da odmaram. Dragi morao na poslovni put tako da sam osla kod svojih na tetosenje.
Javim se i popratim kad budem bolje. 😘
💗Baby E💗
Cure, samo da se javim pa idem. Boli me danas cijeli dan glava i imam laganu temperaturu tako da odmaram. Dragi morao na poslovni put tako da sam osla kod svojih na tetosenje.
Javim se i popratim kad budem bolje. 😘
Uživaj u tetošenju i nadam se da je kratkog vijeka.
ProudM stvarno vas je krenulo, pazite se!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji