Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Veljača 2018. 09:33

Dobro jutro djevojke!
    Kod nas je isto zabjelilo i to fajn. Moji klinci uživanu.
    Curke koje ste mi loše volje znajte da to dođe ali i prođe. Ja si isto znam biti tužna i nesigurna pa se isplačem. Hormoni su to i sve je to normalno. Pgotovo pred preglede zna biti strah jer me  sve odjed om boli, hoće li nać nešto da ne valja , sigurno mi se cerviks smanjio itd. Onda dođem ugledam to stvorenje na ekranu i kad doktor veli sve je ok i sama shvatim da je briga bila uzalud. Ali i da je bilo nešto je to nikako ne bih mogla zaustaviti jer ništa nije u mojim rukama, ja sam tu da pazim što papam i da ne pretjeram u fizičkim stvarima. Sve odrađujemo vrhunski posao i bravo nam na tome. 
    Javite se s pregleda sa lijepim vijestima i uživajte u danu. Ja sam isto cendrava ali idem u šetnju i po sastojke za pizzu i mam bum bila bolje 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Veljača 2018. 09:39

Honey

Jutro!! Ja nisam nista pisala jucer ali citam vas! Bio naporan dan na poslu, nadam se da danas bude laganije. Ja sam dobro, nadam se i moja bebica, malo se slabije javlja tj.vise nije onakva divljakusa 😂 pa mi se smirilo i ovo na desno sto me bolilo. Svim curama koje idu na pregled sretno i javite se! Franova tebi saljem veliku pusu prekrasna zeno 💋💋💋
    Tea i Matilda divne su vam buse!
    Jel kod vas napadao snijeg? Kod nas ga ima na izvoz bas je idilicno 😍

I meni se moj zna smiriti na par dana valjda kak si okrene ruke i noge pa onda opet podivlja. Ali bitno je da barem malo osjetiš. Bude ona podivljala ne brini 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• NellaM
    07. Veljača 2018. 10:06

Dobro jutro lijepe trudnice😊🤰 Nadam se da ste danas bolje i da su sve tegobe bar manje ako nisu prošle.. 
    Cure busice su vam divne, bas ste prave trudnicice 😍
    Franova sretno na pregledu, želim ti od srca da te opali energija, pozitiva i sreća kako samo trudnicu nakon pregleda može, neka sve prođe dobro i čekamo tvoje dobre vijesti ❤️ A svima nam dođe taj trenutak gdje sam, šta sam i zašto, jel sve u redu ajme sigurno nešto nije.. osobno dan, dva prije pregleda nisam ista osoba 😬
    Cure neka je sretno danas na pregledima 😘
    Hmmmm pizza, dobra ideja 🤗
    Nema snijega kod nas ali ima puuuno maskara pa se s tim zabavljamo 😃

mateya1993
    07. Veljača 2018. 10:46

Jutro cure :) kod nas ima dosta snijega. Baš je prava zimska idila. Zvala sam za nalaze od OGTT i sve je u redu. Hvala Bogu. Sretno svima koje idu na preglede.  

💖 Nikol -12.08.2018💖

07. Veljača 2018. 11:00

Bok zene!
    Ja kilava i dalje.
    Sad me brine muz,  otisao je kod doktorice veli da sigurno ima bronhitis,  al mozda i upalu pluca,  ide sad vadit krv i slikat pluca. Uzas!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Veljača 2018. 11:00

Jutro ljepotice moje😍😘...sretno svima na pregledima danas😍😍😘😘🤞🤞.
    Franovamamita osmjeh na to lijepo lice i idemo pozitivno😍😍😘😘, eto ti nas dvoje šaljemo svaki po jednu veliikkuuku 😘😘, bit će sve ok.
    Ivymicek pizza..mmmmmljaccc😋😋.
    Nemogu se oteti dojmu da nam neke curke štrajkaju sa sličicama..hm...ili.mi se čini?😀

07. Veljača 2018. 11:03

ProudMomy

Bok zene!
    Ja kilava i dalje.
    Sad me brine muz, otisao je kod doktorice veli da sigurno ima bronhitis, al mozda i upalu pluca, ide sad vadit krv i slikat pluca. Uzas!

Ei draga..ajbmu kak vas je krenulo😥, baš mi je žao..nadam se da će krenuti na bolje i da nije nešto tak opasno, navijam za prehladu...drži se..

Romana33
    07. Veljača 2018. 11:16

Ej.. bila jucer na kontroli, vidla bi spol ali bebac je imao noge ko turčin. I ne mice ih. Malo joj se cini decko , malo cura. Ali nista sigurno. Moram na Ogtt jer sam imala povisen secer na prvom vadenju krvi. A sad mi u mokraci pozitivan keton, pa valjda zeli iskljuciti dijabetes. Blagu upalu imam. Rekla da nezna sto mi je u ovoj trudnoci, da me sve lovi. A beba je ok. 1 kg sam u plusu.. 15 tj.cu sutra biti. Ima vremena za kile. Samo da sve drugo bude dobro. 

07. Veljača 2018. 11:19

Romana33

Ej.. bila jucer na kontroli, vidla bi spol ali bebac je imao noge ko turčin. I ne mice ih. Malo joj se cini decko , malo cura. Ali nista sigurno. Moram na Ogtt jer sam imala povisen secer na prvom vadenju krvi. A sad mi u mokraci pozitivan keton, pa valjda zeli iskljuciti dijabetes. Blagu upalu imam. Rekla da nezna sto mi je u ovoj trudnoci, da me sve lovi. A beba je ok. 1 kg sam u plusu.. 15 tj.cu sutra biti. Ima vremena za kile. Samo da sve drugo bude dobro.

Ei draga😘. Bitno da je bebica ok😍😍😍😍, doći će to sve na svoje, samo misli na svoje zlato u bušici i odmah ide i osmjeh na lice😘😍

ivymicek
    07. Veljača 2018. 11:51

Proud ajme užas. Nadam se da ipak nebu tak strašno i da će brzo ozdraviti. Nekamse nadam da je samo bronhitis. Ali nek se doma liječi i odmara, mođda negdje u karanteni. Želim vam oboma što nrže ozdravljenje i da se stariji braco ne zarazi.
    Romana super da je bebo živahan bude pokazao što ima među nogicama sljedeći put. Nadam se da je šećer ipak dobar ali bolje da oni provjere. Bravo za kile budi one polako.
    P.S. ništa ne liječi tugu kao kupovanje. Odvela sam sebe i sveki u West Gate i kupila sam si buce za snijeg 😂. Mam sam bolje. Ak me opet ulovi slijedeći lijek je pizza 😂.
    Idem čistiti i staviti pizzu u peć.
    Ljubim vas a pogotovo curke koje danas imaju preglede 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.