Jutro!! Ja nisam nista pisala jucer ali citam vas! Bio naporan dan na poslu, nadam se da danas bude laganije. Ja sam dobro, nadam se i moja bebica, malo se slabije javlja tj.vise nije onakva divljakusa 😂 pa mi se smirilo i ovo na desno sto me bolilo. Svim curama koje idu na pregled sretno i javite se! Franova tebi saljem veliku pusu prekrasna zeno 💋💋💋
Tea i Matilda divne su vam buse!
Jel kod vas napadao snijeg? Kod nas ga ima na izvoz bas je idilicno 😍

Dobro jutro djevojke!
Kod nas je isto zabjelilo i to fajn. Moji klinci uživanu.
Curke koje ste mi loše volje znajte da to dođe ali i prođe. Ja si isto znam biti tužna i nesigurna pa se isplačem. Hormoni su to i sve je to normalno. Pgotovo pred preglede zna biti strah jer me sve odjed om boli, hoće li nać nešto da ne valja , sigurno mi se cerviks smanjio itd. Onda dođem ugledam to stvorenje na ekranu i kad doktor veli sve je ok i sama shvatim da je briga bila uzalud. Ali i da je bilo nešto je to nikako ne bih mogla zaustaviti jer ništa nije u mojim rukama, ja sam tu da pazim što papam i da ne pretjeram u fizičkim stvarima. Sve odrađujemo vrhunski posao i bravo nam na tome.
Javite se s pregleda sa lijepim vijestima i uživajte u danu. Ja sam isto cendrava ali idem u šetnju i po sastojke za pizzu i mam bum bila bolje 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro!! Ja nisam nista pisala jucer ali citam vas! Bio naporan dan na poslu, nadam se da danas bude laganije. Ja sam dobro, nadam se i moja bebica, malo se slabije javlja tj.vise nije onakva divljakusa 😂 pa mi se smirilo i ovo na desno sto me bolilo. Svim curama koje idu na pregled sretno i javite se! Franova tebi saljem veliku pusu prekrasna zeno 💋💋💋
Tea i Matilda divne su vam buse!
Jel kod vas napadao snijeg? Kod nas ga ima na izvoz bas je idilicno 😍
I meni se moj zna smiriti na par dana valjda kak si okrene ruke i noge pa onda opet podivlja. Ali bitno je da barem malo osjetiš. Bude ona podivljala ne brini 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro lijepe trudnice😊🤰 Nadam se da ste danas bolje i da su sve tegobe bar manje ako nisu prošle..
Cure busice su vam divne, bas ste prave trudnicice 😍
Franova sretno na pregledu, želim ti od srca da te opali energija, pozitiva i sreća kako samo trudnicu nakon pregleda može, neka sve prođe dobro i čekamo tvoje dobre vijesti ❤️ A svima nam dođe taj trenutak gdje sam, šta sam i zašto, jel sve u redu ajme sigurno nešto nije.. osobno dan, dva prije pregleda nisam ista osoba 😬
Cure neka je sretno danas na pregledima 😘
Hmmmm pizza, dobra ideja 🤗
Nema snijega kod nas ali ima puuuno maskara pa se s tim zabavljamo 😃

Jutro cure :) kod nas ima dosta snijega. Baš je prava zimska idila. Zvala sam za nalaze od OGTT i sve je u redu. Hvala Bogu. Sretno svima koje idu na preglede.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Bok zene!
Ja kilava i dalje.
Sad me brine muz, otisao je kod doktorice veli da sigurno ima bronhitis, al mozda i upalu pluca, ide sad vadit krv i slikat pluca. Uzas!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro ljepotice moje😍😘...sretno svima na pregledima danas😍😍😘😘🤞🤞.
Franovamamita osmjeh na to lijepo lice i idemo pozitivno😍😍😘😘, eto ti nas dvoje šaljemo svaki po jednu veliikkuuku 😘😘, bit će sve ok.
Ivymicek pizza..mmmmmljaccc😋😋.
Nemogu se oteti dojmu da nam neke curke štrajkaju sa sličicama..hm...ili.mi se čini?😀
Bok zene!
Ja kilava i dalje.
Sad me brine muz, otisao je kod doktorice veli da sigurno ima bronhitis, al mozda i upalu pluca, ide sad vadit krv i slikat pluca. Uzas!
Ei draga..ajbmu kak vas je krenulo😥, baš mi je žao..nadam se da će krenuti na bolje i da nije nešto tak opasno, navijam za prehladu...drži se..
Ej.. bila jucer na kontroli, vidla bi spol ali bebac je imao noge ko turčin. I ne mice ih. Malo joj se cini decko , malo cura. Ali nista sigurno. Moram na Ogtt jer sam imala povisen secer na prvom vadenju krvi. A sad mi u mokraci pozitivan keton, pa valjda zeli iskljuciti dijabetes. Blagu upalu imam. Rekla da nezna sto mi je u ovoj trudnoci, da me sve lovi. A beba je ok. 1 kg sam u plusu.. 15 tj.cu sutra biti. Ima vremena za kile. Samo da sve drugo bude dobro.

Ej.. bila jucer na kontroli, vidla bi spol ali bebac je imao noge ko turčin. I ne mice ih. Malo joj se cini decko , malo cura. Ali nista sigurno. Moram na Ogtt jer sam imala povisen secer na prvom vadenju krvi. A sad mi u mokraci pozitivan keton, pa valjda zeli iskljuciti dijabetes. Blagu upalu imam. Rekla da nezna sto mi je u ovoj trudnoci, da me sve lovi. A beba je ok. 1 kg sam u plusu.. 15 tj.cu sutra biti. Ima vremena za kile. Samo da sve drugo bude dobro.
Ei draga😘. Bitno da je bebica ok😍😍😍😍, doći će to sve na svoje, samo misli na svoje zlato u bušici i odmah ide i osmjeh na lice😘😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji