Romana po mom je malo rano za sigurnu prognozu spola al sve naravno moguce. Ak te ne boli kondtantno mislim da je normalno al reci dr sutra svakako, sretno i javi se poslije!
Ja lose spavala, mala mi je nagnjecila nesto na desnoj strani, kao jajnik 🤔 u zadnje vrijem se voli tako na desno ugnijezdit. Nadam se da ce proci a i da ce ona promjenit omiljenu stranu i pozu 😁
Ja pekla lungic u sarenom papru sa umakom od senfa, njokima i zelenom salatom. Sad horizontala. Uzivajte u nedjelji 😘
Seks i dalje dobar, najdraza doggy poza 😉
Tako je meni vec par dana,desni jajnik i to samo preko noci pa se nadam da se tako namjesti,a javlja mi se vecinom na dobru papicu i tada me izudara da problijedim
ena drzim fige da ti u petak odobri pa da se malo izgustas samo +2kg?blago tebi
romana ja sam na proslom pregledu bila 14+5tt i cim je upalila ultrazvuk rekla mi je da vidi spol i bas se vidio pišotak da mozes ako se bebac dobro okrene...a sto se tice tih bolova rekla bih da je normalno da stalno nesto bolucka sve se rasteze i pomjera...
proud draga kako si?
citam sta ste papale i sveeee mi je mljac...ajme
moj beban tako lijepo vec udara da ne moras ni dirati samo gledas u trbuh i vidis kako gura,samo iskacu kvrgice
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena drzim fige da ti u petak odobri pa da se malo izgustassamo +2kg?blago tebi
romanaja sam na proslom pregledu bila 14+5tt i cim je upalila ultrazvuk rekla mi je da vidi spol i bas se vidio pišo
tak da mozes ako se bebac dobro okrene…a sto se tice tih bolova rekla bih da je normalno da stalno nesto bolucka sve se rasteze i pomjera…
proud draga kako si?
citam sta ste papale i sveeee mi je mljac…ajme
moj beban tako lijepo vec udara da ne moras ni dirati samo gledas u trbuh i vidis kako gura,samo iskacu kvrgice
Da...točnije prvo sam 2 zbog mučnina izgubila, sad sam ih vratila i dobila još 2, al zasad sam zadovoljna i iznenađena jer sam sklona debljanju, ne krećem se puno i ne radim pa je ovo ok...aaawww, super..i ja mogu vidjet gdje je lupio, samo vidim kak poskoči taj dio, baš slatko😍😍😘😘
Večer lijepe trudnice 🤗 Malo sam vas pročitala Al nisam uspjela sve pohvatat, uglavnom sam zapamtila snijeg i hranu 😂
Barbara tako je meni kad mi je vodio prvu trudnoću (bio drugi grad i drugi ginekolog) rekao i na kraju mi nikad nije ništa dodatno naplatio.. ja nisam pola kuzila doduše Al tako sam ga bila skužila... Ovaj puta su mi isto rekli, ali odmah dali da potpišem i platim (malo manje od 160€).. ako želiš pitaj al možda prođe i ovako, vjerojatno je nekad dobra volja doktora ili im promakne, tko zna 🤗
Svima vam želim mirnu i prospavanu noć, radne trudnice sretno u novom radnom tjednu 😊😘
Večer lijepe trudnice 🤗 Malo sam vas pročitala Al nisam uspjela sve pohvatat, uglavnom sam zapamtila snijeg i hranu 😂
Barbaratako je meni kad mi je vodio prvu trudnoću (bio drugi grad i drugi ginekolog) rekao i na kraju mi nikad nije ništa dodatno naplatio.. ja nisam pola kuzila doduše Al tako sam ga bila skužila… Ovaj puta su mi isto rekli, ali odmah dali da potpišem i platim (malo manje od 160€).. ako želiš pitaj al možda prođe i ovako, vjerojatno je nekad dobra volja doktora ili im promakne, tko zna 🤗
Svima vam želim mirnu i prospavanu noć, radne trudnice sretno u novom radnom tjednu 😊😘
Svasta!
Ja zapravo idem u bolnicu, tj.kliniku u skopu bolnice jer smo bili krenuli na pretrage i odmah ostala trudna tak da sam tam i ostala iako mi je dopala uvijek ista doktorica koja je odlicna, ali bas da moze kako hoce..ne znam.
Poprilicno kuzim njem., ali svi pricaju i eng.tak da se super sporazumimo. Ma ne ljutim se ja sto ne traze! 😊 Samo sam jednom dobila racun od lab.za neku dodatnu pretragu krvi i to je to.
Laku noc buhtlice 😊 nadam se da ste se danas sve lijepo napapale i odmorile!
Evo i nas beban vam mase (skakce po trbuhu 🤗)
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ipak nejdem sutra gin.nego utorak. Muz me ne pusta da sama vozim. Rade ce sjediti u autu 4 sata i cekati me nego da sama vozim. Bas me on zeli voziti jer je strahu za mene😂😂. A imam vozacku i ne osjecam da se bas nebi mogla voziti ali ne zelim se svadati. Lijepo da se brine 😁😁. Nije to bol koja me ulovi da je konstantna. To je vise do polozaja nekog u tom trenutku. Onda kao da napipam neki "organ"i bas i na dodir boli. Promjenim polozaj i uvuce se.. to nisam u prijasnjim trudnocama osjecala pa sam sad bolje na igla.. onda samo gluposti citam po netu, pa mi izbaciva najgore opcije.. jedva cekam utorak...
Ipak nejdem sutra gin.nego utorak. Muz me ne pusta da sama vozim. Rade ce sjediti u autu 4 sata i cekati me nego da sama vozim. Bas me on zeli voziti jer je strahu za mene😂😂. A imam vozacku i ne osjecam da se bas nebi mogla voziti ali ne zelim se svadati. Lijepo da se brine 😁😁. Nije to bol koja me ulovi da je konstantna. To je vise do polozaja nekog u tom trenutku. Onda kao da napipam neki "organ"i bas i na dodir boli. Promjenim polozaj i uvuce se.. to nisam u prijasnjim trudnocama osjecala pa sam sad bolje na igla.. onda samo gluposti citam po netu, pa mi izbaciva najgore opcije.. jedva cekam utorak…
Joj draga, nemoj googlati i čitati to, samo se izbediraš, od obične glavobolje s interneta dobiješ dijagnozu neizlječive smrtonosne bolesti...sve je ok i bit će ok, ak te bude baš bolilo jako otiđeš na hitnu da otkloniš strahove...sretno u utorak, držim fige za lijepe vijesti😀
Romana nama je već s 10 tjedana gin rekao da je prilično siguran da je dečko,ali još čekamo potvrdu 😊
Joooj, jedva čekam da osjetim pravo lupkanje kao i vi, zasad još ne mogu dobro procijeniti dal osjetim bebu il su to samo crijeva 🙈 inače danas smo malo švrljali po dućanima,sve je tak medenooo 😍 malo smo gledali i kolica, ali i dalje ne znamo koja odabrati..imate kakve preporuke i savjete na što pripaziti?
Laku noc cure! Citamo se sutra 😘
Zelim da vam svima produ vase boljke i da se naspavate 🤗
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji