Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    04. Veljača 2018. 16:07

Honey

Romana po mom je malo rano za sigurnu prognozu spola al sve naravno moguce. Ak te ne boli kondtantno mislim da je normalno al reci dr sutra svakako, sretno i javi se poslije!
    Ja lose spavala, mala mi je nagnjecila nesto na desnoj strani, kao jajnik 🤔 u zadnje vrijem se voli tako na desno ugnijezdit. Nadam se da ce proci a i da ce ona promjenit omiljenu stranu i pozu 😁
    Ja pekla lungic u sarenom papru sa umakom od senfa, njokima i zelenom salatom. Sad horizontala. Uzivajte u nedjelji 😘
    Seks i dalje dobar, najdraza doggy poza 😉

Tako je meni vec par dana,desni jajnik i to samo preko noci pa se nadam da se tako namjesti,a javlja mi se vecinom na dobru papicu i tada me izudara da problijedim

franovamamita
    04. Veljača 2018. 17:36

ena drzim fige da ti u petak odobri pa da se malo izgustas samo +2kg?blago tebi
    romana ja sam na proslom pregledu bila 14+5tt i cim je upalila ultrazvuk rekla mi je da vidi spol i bas se vidio pišotak da mozes ako se bebac dobro okrene...a sto se tice tih bolova rekla bih da je normalno da stalno nesto bolucka sve se rasteze i pomjera...
    proud draga kako si?
    citam sta ste papale i sveeee mi je mljac...ajme
    moj beban tako lijepo vec udara da ne moras ni dirati samo gledas u trbuh i vidis kako gura,samo iskacu kvrgice

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Veljača 2018. 19:08

franovamamita

ena drzim fige da ti u petak odobri pa da se malo izgustassamo +2kg?blago tebiromanaja sam na proslom pregledu bila 14+5tt i cim je upalila ultrazvuk rekla mi je da vidi spol i bas se vidio pišotak da mozes ako se bebac dobro okrene…a sto se tice tih bolova rekla bih da je normalno da stalno nesto bolucka sve se rasteze i pomjera…
    proud draga kako si?
    citam sta ste papale i sveeee mi je mljac…ajme
    moj beban tako lijepo vec udara da ne moras ni dirati samo gledas u trbuh i vidis kako gura,samo iskacu kvrgice

Da...točnije prvo sam 2 zbog mučnina izgubila, sad sam ih vratila i dobila još 2, al zasad sam zadovoljna i iznenađena jer sam sklona debljanju, ne krećem se puno i ne radim pa je ovo ok...aaawww, super..i ja mogu vidjet gdje je lupio, samo vidim kak poskoči taj dio, baš slatko😍😍😘😘

• NellaM
    04. Veljača 2018. 19:23

Večer lijepe trudnice 🤗 Malo sam vas pročitala Al nisam uspjela sve pohvatat, uglavnom sam zapamtila snijeg i hranu 😂

Barbara tako je meni kad mi je vodio prvu trudnoću (bio drugi grad i drugi ginekolog) rekao i na kraju mi nikad nije ništa dodatno naplatio.. ja nisam pola kuzila doduše Al tako sam ga bila skužila... Ovaj puta su mi isto rekli, ali odmah dali da potpišem i platim (malo manje od 160€).. ako želiš pitaj al možda prođe i ovako, vjerojatno je nekad dobra volja doktora ili im promakne, tko zna 🤗
    Svima vam želim mirnu i prospavanu noć, radne trudnice sretno u novom radnom tjednu 😊😘

baarbaraa29
    04. Veljača 2018. 20:59

NellaM

Večer lijepe trudnice 🤗 Malo sam vas pročitala Al nisam uspjela sve pohvatat, uglavnom sam zapamtila snijeg i hranu 😂

Barbaratako je meni kad mi je vodio prvu trudnoću (bio drugi grad i drugi ginekolog) rekao i na kraju mi nikad nije ništa dodatno naplatio.. ja nisam pola kuzila doduše Al tako sam ga bila skužila… Ovaj puta su mi isto rekli, ali odmah dali da potpišem i platim (malo manje od 160€).. ako želiš pitaj al možda prođe i ovako, vjerojatno je nekad dobra volja doktora ili im promakne, tko zna 🤗
    Svima vam želim mirnu i prospavanu noć, radne trudnice sretno u novom radnom tjednu 😊😘

Svasta!
    Ja zapravo idem u bolnicu, tj.kliniku u skopu bolnice jer smo bili krenuli na pretrage i odmah ostala trudna tak da sam tam i ostala iako mi je dopala uvijek ista doktorica koja je odlicna, ali bas da moze kako hoce..ne znam.
    Poprilicno kuzim njem., ali svi pricaju i eng.tak da se super sporazumimo. Ma ne ljutim se ja sto ne traze!  😊 Samo sam jednom dobila racun od lab.za neku dodatnu pretragu krvi i to je to.
    Laku noc buhtlice 😊 nadam se da ste se danas sve lijepo napapale i odmorile!
    Evo i nas beban vam mase (skakce po trbuhu 🤗)

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Romana33
    04. Veljača 2018. 21:24

Ipak nejdem sutra gin.nego utorak. Muz me ne pusta da sama vozim. Rade ce sjediti u autu 4 sata i cekati me nego da sama vozim. Bas me on zeli voziti jer je strahu za mene😂😂. A imam vozacku i ne osjecam da se bas nebi mogla voziti ali ne zelim se svadati.  Lijepo da se brine 😁😁. Nije to bol koja me ulovi da je konstantna. To je vise do polozaja nekog u tom trenutku. Onda kao da napipam neki "organ"i bas i na dodir boli. Promjenim polozaj i uvuce se.. to nisam u prijasnjim trudnocama osjecala pa sam sad bolje na igla..  onda samo gluposti citam po netu, pa mi izbaciva najgore opcije.. jedva cekam utorak...

04. Veljača 2018. 21:54

Romana33

Ipak nejdem sutra gin.nego utorak. Muz me ne pusta da sama vozim. Rade ce sjediti u autu 4 sata i cekati me nego da sama vozim. Bas me on zeli voziti jer je strahu za mene😂😂. A imam vozacku i ne osjecam da se bas nebi mogla voziti ali ne zelim se svadati. Lijepo da se brine 😁😁. Nije to bol koja me ulovi da je konstantna. To je vise do polozaja nekog u tom trenutku. Onda kao da napipam neki "organ"i bas i na dodir boli. Promjenim polozaj i uvuce se.. to nisam u prijasnjim trudnocama osjecala pa sam sad bolje na igla.. onda samo gluposti citam po netu, pa mi izbaciva najgore opcije.. jedva cekam utorak…

Joj draga, nemoj googlati i čitati to, samo se izbediraš, od obične glavobolje s interneta dobiješ dijagnozu neizlječive smrtonosne bolesti...sve je ok i bit će ok,  ak te bude baš bolilo jako otiđeš na hitnu da otkloniš strahove...sretno u utorak, držim fige za lijepe vijesti😀

pharmamma
    04. Veljača 2018. 21:54

Romana nama je već s 10 tjedana gin rekao da je prilično siguran da je dečko,ali još čekamo potvrdu 😊
    Joooj, jedva čekam da osjetim pravo lupkanje kao i vi, zasad još ne mogu dobro procijeniti dal osjetim bebu il su to samo crijeva 🙈 inače danas smo malo švrljali po dućanima,sve je tak medenooo 😍 malo smo gledali i kolica, ali i dalje ne znamo koja odabrati..imate kakve preporuke i savjete na što pripaziti?

bejb23
    04. Veljača 2018. 22:26

Laku noc cure! Citamo se sutra 😘 
    Zelim da vam svima produ vase boljke i da se naspavate 🤗

💗Baby E💗

04. Veljača 2018. 22:31

Laku noć i ugodne snove vam želim 😴😴😴😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.