Blackie divna si 😍
Nove mamite dobro nam dosle i skolske trudnoce vam zelim!
Ja sam u ovoj trudnoci pocela rano osjecat one mjehurice, sa 14tt, ali u prvoj sam mjehurice osjetila tek sa 17tt. Prvi put je normalno da se kasnije osjeti, tj mozda i osjatis prije, al mislis da su crijeva
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja se isto nadam da je pogodio da je curica 😀 da mogu napokon neki shoping obavit jer sam nestrpljiva 😁🤣
Nadam se da ce mi sljedeći tjedan potvrditi.
Slazem se sa tim da nas je sto vise 🤰🤰
Jeste pocele razmisljat u kojoj bolnici ce te roditi.
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Svima sretno ovaj tjedan na pregledima :) sve ste divne , dobrodosle nove trudnice :) i hvala na komentarima 😘😘 ja osijecam tupu bol dolje vec par dana i strah me otvaranja ..
Svima sretno ovaj tjedan na pregledima :) sve ste divne , dobrodosle nove trudnice :) i hvala na komentarima 😘😘 ja osijecam tupu bol dolje vec par dana i strah me otvaranja ..
Macooo, pusti strahove i uživaj u trudnoći, misli pozitivno i bit će bolje bebici i tebi😘😘, ako imaš bolove koji su ti čudni ili strah od nečeg, kontaktiraj svog ginića da se umiriš, bit će sve ok😘😘
Macooo, pusti strahove i uživaj u trudnoći, misli pozitivno i bit će bolje bebici i tebi😘😘, ako imaš bolove koji su ti čudni ili strah od nečeg, kontaktiraj svog ginića da se umiriš, bit će sve ok😘😘
U krajnjem slučaju, onaj zadnji scenarij, da se i počneš otvarati gin to vidi kod pregleda i pošalje te u bolnicu na šivanje i mirovanje i sve je 🆗.
Ja se isto nadam da je pogodio da je curica 😀 da mogu napokon neki shoping obavit jer sam nestrpljiva 😁🤣
Nadam se da ce mi sljedeći tjedan potvrditi.
Slazem se sa tim da nas je sto vise 🤰🤰
Jeste pocele razmisljat u kojoj bolnici ce te roditi.
Ja se dvoumim između Vž i Čk.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji