Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2018. 11:36

Dobrodošle nove trudnice 😀😍, neka nas je čim više😍😍😘😘

05. Veljača 2018. 11:38

Pozdravljam vas 3 😍😍😍😍😘😘😘, iskočila je bušica malo😍😍😘😘

05. Veljača 2018. 11:39

Ena31

Blackie Pozdravljam vas 3 😍😍😍😍😘😘😘, iskočila je bušica malo😍😍😘😘

bejb23
    05. Veljača 2018. 11:47

Blackie 😍😍😍😍😍

💗Baby E💗

05. Veljača 2018. 11:51

Blackie divna si 😍
    Nove mamite dobro nam dosle i skolske trudnoce vam zelim!
    Ja sam u ovoj trudnoci pocela rano osjecat one mjehurice,  sa 14tt, ali u prvoj sam mjehurice osjetila tek sa 17tt. Prvi put je normalno da se kasnije osjeti,  tj mozda i osjatis prije,  al mislis da su crijeva 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Znatizeljna22
    05. Veljača 2018. 11:52

Ja se isto nadam da je pogodio da je curica 😀 da mogu napokon neki shoping obavit jer sam nestrpljiva 😁🤣
    Nadam se da ce mi sljedeći tjedan potvrditi.
    Slazem se sa tim da nas je sto vise 🤰🤰
    Jeste pocele razmisljat u kojoj bolnici ce te roditi. 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

bojana27
    05. Veljača 2018. 11:54

Svima sretno ovaj tjedan na pregledima :) sve ste divne , dobrodosle nove trudnice :) i hvala na komentarima 😘😘 ja osijecam tupu bol dolje vec par dana i strah me otvaranja ..

05. Veljača 2018. 11:59

Bojana27

Svima sretno ovaj tjedan na pregledima :) sve ste divne , dobrodosle nove trudnice :) i hvala na komentarima 😘😘 ja osijecam tupu bol dolje vec par dana i strah me otvaranja ..

Macooo, pusti strahove i uživaj u trudnoći, misli pozitivno i bit će bolje bebici i tebi😘😘, ako imaš bolove koji su ti čudni ili strah od nečeg, kontaktiraj svog ginića da se umiriš, bit će sve ok😘😘

05. Veljača 2018. 12:01

Ena31

Bojana27

Macooo, pusti strahove i uživaj u trudnoći, misli pozitivno i bit će bolje bebici i tebi😘😘, ako imaš bolove koji su ti čudni ili strah od nečeg, kontaktiraj svog ginića da se umiriš, bit će sve ok😘😘

U krajnjem slučaju, onaj zadnji scenarij, da se i počneš otvarati gin to vidi kod pregleda i pošalje te u bolnicu na šivanje i mirovanje i sve je 🆗.

mateya1993
    05. Veljača 2018. 12:03

Znatizeljna22

Ja se isto nadam da je pogodio da je curica 😀 da mogu napokon neki shoping obavit jer sam nestrpljiva 😁🤣
    Nadam se da ce mi sljedeći tjedan potvrditi.
    Slazem se sa tim da nas je sto vise 🤰🤰
    Jeste pocele razmisljat u kojoj bolnici ce te roditi.

Ja se dvoumim između Vž i Čk. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.