honey ma sta ce ti biti samo papaj evo saljem ti ja i komad gibanice
ena ja jedem suhomesnato kad mi se jede jos ak je domace i dobro osuseno neboj se
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo i mene. Site i umorne 😂
Svega sam papala danas, imam osjecaj da cu se raspuknut.
Sad cemo upalit neki film pa dok mi se ne prispava. Obicno sam ja ta koja zaspe u pola 😂
Mislim i ja da ne bi trebalo biti nista od toga pa ne jede se svaki dan 😊
💗Baby E💗
honey ma sta ce ti biti samo papaj evo saljem ti ja i komad gibaniceena ja jedem suhomesnato kad mi se jede jos ak je domace i dobro osuseno neboj se
Jooj obožavam domaće kobasice, nemogu odolit da bar ne probam..
Jeebemti tartar, ne mogu leci od zgaravice sad 😤😩
Pretjerala sam 🙈
Laku noc cure 😘
17.7. 💝💝
Noć cure moje...nije me dugo bilo..pratim vas koliko stignem jer su došle druge obaveze tu...al ljubim vas sve i čujemo se ovih dana 😁😁
💕💕💜💜👶😍
Jutroooo, ugodnu nedjelju želiiim 💟💟
Kako ste spavale? Ja sam divno pajkila uz kišu i grmljavinu, baš mi je pasalo hahah
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro curke! Ja sam jučer kupila trudnički jastuk i danas sam napokon spavala kak spada i ne bole me leđa! Predobra stvar!
Kaj se kuha danas? Mi ćemo na ručak kod mojih :) juhica i purica sa mlincima.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Dobro jutro 😁...nisam baš pajkila, nikak se namjestiti, trbuh smeta,beba skače, muž hrče, gladna bila, od pol 6 se vrtim po krevetu..uf, jesam cendrava kad ne spavam😂😂...sad idemo prvo u pekaru pa na kavicu😍😍😘😘😘, odma mi je bolje...
Dobro juuutro.
Nisam se ni ja nesto naspavala, cijelu noc se vrpoljila i od 6 manje nesto sam budna. Nemam pojma sto mi je bilo.
Mi smo danas kod mojih na rucku tako da mogu sve polagano doma 🤗
Lijepu nedjelju vam zelim! 😘
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji