Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    03. Veljača 2018. 20:24

honey ma sta ce ti biti samo papaj evo saljem ti ja i komad gibanice 
    ena ja jedem suhomesnato kad mi se jede jos ak je domace i dobro osuseno neboj se

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bejb23
    03. Veljača 2018. 21:06

Evo i mene. Site i umorne 😂 
    Svega sam papala danas, imam osjecaj da cu se raspuknut. 
    Sad cemo upalit neki film pa dok mi se ne prispava. Obicno sam ja ta koja zaspe u pola 😂
    Mislim i ja da ne bi trebalo biti nista od toga pa ne jede se svaki dan 😊

💗Baby E💗

03. Veljača 2018. 21:10

franovamamita

honey ma sta ce ti biti samo papaj evo saljem ti ja i komad gibaniceena ja jedem suhomesnato kad mi se jede jos ak je domace i dobro osuseno neboj se

Jooj obožavam domaće kobasice, nemogu odolit da bar ne probam..

Blackíe
    03. Veljača 2018. 22:37

Jeebemti tartar, ne mogu leci od zgaravice sad 😤😩
    Pretjerala sam 🙈
    Laku noc cure 😘

17.7. 💝💝

bejb23
    03. Veljača 2018. 22:58

Laku noc loptice moje! 😘

💗Baby E💗

• tinanema00
    04. Veljača 2018. 00:02

Noć cure moje...nije me dugo bilo..pratim vas koliko stignem jer su došle druge obaveze tu...al ljubim vas sve i čujemo se ovih dana 😁😁

💕💕💜💜👶😍

Tea👶
    04. Veljača 2018. 08:57

Jutroooo, ugodnu nedjelju želiiim 💟💟
    Kako ste spavale? Ja sam divno pajkila uz kišu i grmljavinu, baš mi je pasalo hahah

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tinchyca
    04. Veljača 2018. 09:26

Jutro curke! Ja sam jučer kupila trudnički jastuk i danas sam napokon spavala kak spada i ne bole me leđa! Predobra stvar!
    Kaj se kuha danas? Mi ćemo na ručak kod mojih :) juhica i purica sa mlincima.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

04. Veljača 2018. 09:53

Dobro jutro 😁...nisam baš pajkila, nikak se namjestiti, trbuh smeta,beba skače,   muž hrče, gladna bila, od pol 6 se vrtim po krevetu..uf, jesam cendrava kad ne spavam😂😂...sad idemo prvo u pekaru pa na kavicu😍😍😘😘😘, odma mi je bolje...

bejb23
    04. Veljača 2018. 10:15

Dobro juuutro. 
    Nisam se ni ja nesto naspavala, cijelu noc se vrpoljila i od 6 manje nesto sam budna. Nemam pojma sto mi je bilo. 
    Mi smo danas kod mojih na rucku tako da mogu sve polagano doma 🤗
    Lijepu nedjelju vam zelim! 😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.