I zaboravih komentirat proljetnice krenule, ajme 🤗🤗🤗.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutro...
ajme proud bas mi zao...drz se
ja sam kolica na kraju uzela polovna jednostavno previse mi je dat za i zao jer i ovako sad moramo dosta ulagati u kuci...danas ce mi stici i meni su predivna poslikam vam
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro trudnice 🤰ja sam trenutno 15+2 na zadnjem ultrazvuku prije 2 tj doktor je rekao da misli da je curica 🎀. Zanima me kad su vama tocno rekli spol i kada ste pocele osjecat bebicu.
Pozz
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Pozdrav zene! Ja sam nova na ovom forumu pa jos uvijek istrazujem i citam Zanima me dali je kojoj trudnici termin pocetkom 8.mjeseca i da bi rodila u petrovoj? Hvalaaaa zene unaprijed
Bok cure! Evo ja sam danas obavila OGTT test. Nije strašno,jedino mi se vrtilo nakon drugog vađenja krvi. Sutra će biti nalaz kod moje ginekologice pa ću zvati da čujem kakav je.
Mene u zadnje vrijeme muči povremena bol i peckanje u mjehuru. Sigurna sam da nije prehlada jer ne moram svako malo na wc a i ne pecka me dok mokrim. Predpostavljam da možda beba radi pritisak na mjehur. Sljedeći tjedan idem na pregled kod ginekologice pa ću joj reči.
Nove trudnice dobrodošle
Proud- meni je jučer također bilo slabo i povraćala sam, ali meni u zadnje vrijeme smetaju određeni mirisi i zbog toga se ispovraćam
💖 Nikol -12.08.2018💖
Bok zemske! Kako je vec ponedjeljak 🙈
Proudy, honey, bejb nadam se da ce vas uskoro pustit mucnine i zub. Drzite se 😘
Ivy uzmi vremena za sebe i opusti se 😘
Znatizeljna ja sam sutra 17 tjedana i ne osjecam jos 😢 Valjda ce uskoro.
Mateja dobrodosla!
17.7. 💝💝
Nadam se i ja da ce proci ubrzo😊
Nove cure dobrodosle! 🤗
Ne osjecam ni ja nista jos. Nadam se da hocu uskoro 😀
💗Baby E💗
Hvala zene na lijepoj dobrodoslici! Ja sam 14 tj.. Prosli tjedan su nam rekli da je curka iako kazu da nisu 100% sigurni, ali ja jesam..od samog pocetka osjecam tako
nadam se da nisam jedina u tom terminu
Nije bas na puni tjedan ali skoro Sutra sam leteca pa ne znam hocu se sjetit slikat. Zanemarite busilicu u pozadini, to se kod nas skoro pa ubraja u dekorativne elemente
Nas tri
17.7. 💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji