Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Znatizeljna22
    05. Veljača 2018. 12:10

mateya1993

Znatizeljna22

Ja se isto nadam da je pogodio da je curica 😀 da mogu napokon neki shoping obavit jer sam nestrpljiva 😁🤣
    Nadam se da ce mi sljedeći tjedan potvrditi.
    Slazem se sa tim da nas je sto vise 🤰🤰
    Jeste pocele razmisljat u kojoj bolnici ce te roditi.

Ja se dvoumim između Vž i Čk.

Ja sam u Zagrebu pa se dvoumim između Petrove i Merkura. 😀

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

05. Veljača 2018. 12:11

Apropo otvaranja,  bojim se da to ne mozes osjetiti. Bolovi,  probadanja sve to je normalno. Al evo,  meni je vanjsko usce ulozivo od pocetka,  cerviks se skratio za 10mm,  a ja to nis nisam osjetila. :/

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Veljača 2018. 12:13

Znatizeljna22

mateya1993

Znatizeljna22

Ja se isto nadam da je pogodio da je curica 😀 da mogu napokon neki shoping obavit jer sam nestrpljiva 😁🤣
    Nadam se da ce mi sljedeći tjedan potvrditi.
    Slazem se sa tim da nas je sto vise 🤰🤰
    Jeste pocele razmisljat u kojoj bolnici ce te roditi.

Ja se dvoumim između Vž i Čk.

Ja sam u Zagrebu pa se dvoumim između Petrove i Merkura. 😀

Prvi put radjala na Merkuru i sad cu opet.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    05. Veljača 2018. 12:24

Evo i mene 😊
    Ja se probudila uz užasne bolove...tako sam se prepala bila jaooo...jedva sam noge  pomaknula, da bi skuzila da mi je mjehur toliko pun da mi nije jasno kak me nije probudila potreba za pisanjem.... Uzas
    Kuca je cista, veš na štriku... Za rucak cemo rostilj od jucer 🤗🤗
    Nove mame dobrodosle💟💟

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

05. Veljača 2018. 12:30

Tea👶

Evo i mene 😊
    Ja se probudila uz užasne bolove…tako sam se prepala bila jaooo…jedva sam noge pomaknula, da bi skuzila da mi je mjehur toliko pun da mi nije jasno kak me nije probudila potreba za pisanjem…. Uzas
    Kuca je cista, veš na štriku… Za rucak cemo rostilj od jucer 🤗🤗
    Nove mame dobrodosle💟💟

Joooj draga..da, baš čudno da te nije probudilo prije...srećom da je samo do punog mjehura bilo. Ti si vrijedna bila😀...ja sam oprala zaostatke suđa od jučer i pomela kuću, sveki kuha sad, ja ću kasnije vjerojatno mužiću nešto prije nego dođe s posla., zasad ležim, sva sam si umorna danas, mislim da ću veći dio dana provesti u krevetu.

mateya1993
    05. Veljača 2018. 12:41

Evo upravo mi je poštar donio hipp-ov paketić 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Tea👶
    05. Veljača 2018. 12:43

Ena31

Tea👶

Evo i mene 😊
    Ja se probudila uz užasne bolove…tako sam se prepala bila jaooo…jedva sam noge pomaknula, da bi skuzila da mi je mjehur toliko pun da mi nije jasno kak me nije probudila potreba za pisanjem…. Uzas
    Kuca je cista, veš na štriku… Za rucak cemo rostilj od jucer 🤗🤗
    Nove mame dobrodosle💟💟

Joooj draga..da, baš čudno da te nije probudilo prije…srećom da je samo do punog mjehura bilo. Ti si vrijedna bila😀…ja sam oprala zaostatke suđa od jučer i pomela kuću, sveki kuha sad, ja ću kasnije vjerojatno mužiću nešto prije nego dođe s posla., zasad ležim, sva sam si umorna danas, mislim da ću veći dio dana provesti u krevetu.

I treba nekad ostat u krevetu... A sto se ovog tice... Ja nemam pojma... Svakako je uzasan osjecaj 😕
    Ocistila da mogu chillat ostatak dana 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• nikolina219
    05. Veljača 2018. 12:48

Pozdrav cure, nakon nekoliko dana 
    Dobrodošle nove cure 
    Puno mi je za citat sad sve pa ču se osvrnut na zadnje...
    I ja se dvoumim izmedu petrovre i merkura, kako donjeti odluku? savijeti iskusnih mama 

• Kolačić
    05. Veljača 2018. 13:08

Bok cure, evo i mi dobro napredujemo, sve je okej. Ja se inače dvoumim između Merkura i Vinogradske. xD

05. Veljača 2018. 13:20

nikolina219

Pozdrav cure, nakon nekoliko dana
    Dobrodošle nove cure
    Puno mi je za citat sad sve pa ču se osvrnut na zadnje…
    I ja se dvoumim izmedu petrovre i merkura, kako donjeti odluku? savijeti iskusnih mama

Odluku donesi sama,  a ne na osnovu necijih tudjih ruznih i manje lijepih prica. Vjeruj mi,  pizdarije se dogadjaju u svim bolnicama. Ja recimo imam divno iskustvo s Merkura,  netko mozda nema,  al nikoga nisam slusala. Odvagni,  vidi imas li koga poznatog negdje i to ti mozda moze pomoci u oduci.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.