Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2018. 10:18

Dobro jutro vam zelim i ugodan dan.
    Ja se probudila s mucninom i samo cekam kad cu povratit. Kak sad? Kak? Pa nisam trudna 13tt. Uzas!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Veljača 2018. 10:21

ProudMomy

Dobro jutro vam zelim i ugodan dan.
    Ja se probudila s mucninom i samo cekam kad cu povratit. Kak sad? Kak? Pa nisam trudna 13tt. Uzas!

Jbg draga, možda došao virus i do tebe, mi smo svi doma imali, povraćanje i wc...koma

Blackíe
    04. Veljača 2018. 10:29

Jutro! 
    Ja sam se naspavala, probudilo nas je sunce za razliku od jucerasnje mecave 😍
    Proud drzi se, valjda se nece razviti u virozu. 
    Mi smo kod svekrve na rucku 😊 

17.7. 💝💝

bejb23
    04. Veljača 2018. 10:34

Izdrzi Proudy. Malo (o)cajavaj i lagano danas. Saljem puse i vibre ozdravljenja 😘

💗Baby E💗

04. Veljača 2018. 10:42

Jao ne,  valjda nije viroza,  poludit cu.
    Nadam se da je ipak od trudnoce 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    04. Veljača 2018. 10:47

dan cure
    suncano snijeg se topi...hm mogli bi opet danas malo negdje u prirodu...
    pa cak sam i nasspavana samo sto me vec danima kad se probudim bas bole leda...
    sinoc se podruzila s dragim i covjece meni je bas tesko ni jedna poza mi ne odgovara nesto posebno teska sam si i troma i sve me boli...zar vec  kako vi stojite s tim?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    04. Veljača 2018. 10:49

Proud da vrijeme je voriza i kod mene bila bolesna sestra s klincima i starci al ja sam ih izbjegavala tih dana pa sam i virozu preskocila...a mozda ti je samo tako bez veze naislo...drzi se draga

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Veljača 2018. 10:55

franovamamita

dan cure
    suncano snijeg se topi…hm mogli bi opet danas malo negdje u prirodu…
    pa cak sam i nasspavana samo sto me vec danima kad se probudim bas bole leda…
    sinoc se podruzila s dragim i covjece meni je bas tesko ni jedna poza mi ne odgovara nesto posebno teska sam si i troma i sve me boli…zar veckako vi stojite s tim?

😕😖😮😥😣nikako😱😱😱😱😬😬😬

pharmamma
    04. Veljača 2018. 11:12

Jutrooo! Mi se tek malo prije izvukli iz kreveta, nakon par dana sam napokon uspjela navecer brzo zaspati i naspavati se 
    Proud drži se,nadam se da će brzo proći..čaj od đumbira ili Antimetil i trebalo bi smanjiti mučninu 😊
    Franova na svu sreću dosad nismo imali problema, u par poza je znalo malo zaboljeti ali to onda izbjegavamo 😁 

baarbaraa29
    04. Veljača 2018. 11:34

Jutro trudnicice!
    Mi ili o hrani ili o seksu! 😂 Me like it 😆
    Sto se zdere tice izgleda nas danas malo kuha. Muzu 1.bila godina kako radi na novom poslu i kak smo se kao sluzbeno preselili pa idemo nas par van na klopicu, a sto se xx tice kod mene drugi problem. Sve mi poze neke..hm..bezveze. Kao da se keksam u pazuh! Joj grozna sam 😂😂😂 al ko da su mi popustili dijelovi koji registriraju uzitak. Eto!
    Stvarno smo u Drugom stanju! 😝

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.