Hello macke,samo da vas pozdravim,nadam se da ste sve ok.Evo nama danas 21. tjedan,ide to,danas sam razvrstavala malu robicu od prve kceri i bas sam sva nostalgicna,jedva cekan bebicu ❤ Inace i dalje pazim na kile,na -3 kg sam od 15.1.i bas sam happy.Princeza sad sve jace udara,sad bas vidim kako stomak poskoci,divota 😁 I evo vam saljem malo slatko slanih zalogajcica,kombinacija kikiriki maslac-cokolada,pa ko voli,nek izvoli 😉
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Romana zaokupi se djecom da sto manje razmisljas do utorka, a uvjerena sam da su ti bolovi normalni 😘
Confused, posalji koji komad 😁
Pharma ja sam zasad ubrala da je bitno shvatiti za kakav teren trebas kolica, je li samo beton ili cete se voziti i po necem rondavom jer onda ima kolica koja se bolje ponasaju na neravnim terenima i ona koja ce se rasklimat nakon druge takve voznje. Tezina kolica je bitna pogotovo ako si na katu bez lifta a i kad ih treba u auto staviti. Isto tako i kolika su kad se sklope, isto zbog auta. Dalje, odluciti hocete uzeti 3u1 ili 2u1 i ako mislite 3u1 onda provjeriti je li autosjedalica prosla testove i kako je prosla. I nije lose usporediti kolika je autosjedalica u usporedbi s ostalima jer zna biti manje mjesta unutra pa ju beba brzo pretaste. Isprobati po ducanu kako se upravlja kolicima, jel ih tesko okretati i sl. Ostalih caka oko dodatne opreme, velicine kosare, materijala, visine rucke i tko zna cega ima hrpa ali to nije presudno 😊
Eto traktat o kolicima 😂 teoriju sam valjda savladala, jos praksa 😂
Laku noc svima! 😘
17.7. 💝💝
Curke ja cijeli dan vise manje isto od jutra, sto s pojela to sam i povratila. Uzas. Nadam se da ce sutra bit bolje.
Prva proljetnica je vec u rodilistu!!!! Kad prije!?!? Ja mislim da sam ja definitivno ljetnica, prebrzo mo ovo. 😂
Laku i mirnu noc vam zelim svima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure! Nadam se da ste se lijepo naspavale ☺️
Blackie, upravo nam ova težina kolica jako ograničava izbor jer smo na drugom katu bez lifta 😕
Jutro curke!!! Držimo palčeve proljetnici da sve brzo i dobro prođe!!!
Dobro jutro ljepotice moje😘😘...opet čudna ne baš prospavana noć, morati ću kasnije nadoknaditi😂...Proudy nadam se da ti je danas bolje😘
Jutro cure.
I ja sam lose spavala, zub me boli😭 zvala sam zubaricu maloprije a ona na go. Kako se bojim zubara neeeeema sanse da cu ici kod nekog drugog. Tako da cu junacki trpit bol dok se ne vrati nekad iduci tjedan🙄
Proudy si bolje?
Honey kako ti?
Jel ima sta novo s Palcicom? Jel se javila na fb?
Puse svima 😘
💗Baby E💗
Jutro cure! 😊 Kako ste danas, nadam se naspavane🤗
Baarbaraa to je kod mene bio slučaj, kako i zašto nenznam Al nisam se bunila 😉 U svakom slučaj prvi i drugi puta imam različita iskustva pa sam ti željela prenijeti ☺️ Osobno moj njemački je bio tada, hm bolje reci nije bio 😂 Pa sam za važne stvari glede bebe, trudnoće i zdravlja uvijek pitala pojašnjenje na engleskom a za ostalo je i doktor nekako preferirao da ne kažem inzistirao Njem sto je meni bilo super jer sam htjela učiti i pricat na jeziku zemlje u koju sam došla živjet pa me i motiviralo 😃
I ja sam oba puta dobila račun doma za te lab pretrage Al od laboratorija koji ih je radio, nevezano za gin..
proud nadam se da je danas bolje 😘
Ajme već prve bebe 😍
Danas na popodnevni nap nenaspavane curke, imate potpuno pravo na to 😃
Nadam se da će zubobolja popustit bejb 😘
Jutro zenske!
Mislila sam da sam bolje, al ipak nisam... I dalje mi se bljuje uzasno.
Bit ce bolje 😉
Kak ste mi vi?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro curke.
ProudM i Honey držim fige da muke po mukama i povraćanjima prođu što prije.
Ja sam nabrijana od jutra i grizem sve po redu. Sad sam sama pa sam odmah bolje. Idem malo odmeditirat i opustit se inače nebu dobro.
Umorila se ovaj vikend na snijegu pa ću danas više odmarati.
Nadam se da ste mi ostale ok i da će tako i ostati.
Moj mali zvrk u trbuhu i ja šaljemo puse.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji