Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    04. Veljača 2018. 12:17

Dobro jutro djevojke!
    Dobro dobro dobar dan 😂.
    Mi danas ne kuhamo, nismo ni jučer 😂.
    Ok se naspavala. Kod mene isto problem ako predugo držim jednu pozu. Na boku ako sam utrne cijela noga.
    Mi smo od jutra u akciji s klincima 😂. Uh, kad trudna teško je vuč sanjke.
    Keksanje nam nije problem zasad. Valjda treća trudnoća pa nam nas nije strah.
    ProudM držim fige da je trudnička mučnina a ne virus. Danas probaj da te muž što više bedina.
    P.S. i ja sam čangrizo kad se ne naspavam. 
    Uživajte u ostatku nedjelje

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    04. Veljača 2018. 12:27

A mi smo jos uvijek u stanju mirovanja tako da nema keksa kod nas 😂 Fali mi. Rekla sam vec da se moj apetit u trudnoci povecao pa smo tu negdje sa zeljama, a evo sad je vec lagano kriza. Nadam se blagoslovu 15og 😂 Sto se tice uzitka, nije se izgubio 🤗 

💗Baby E💗

04. Veljača 2018. 12:31

bejb23

A mi smo jos uvijek u stanju mirovanja tako da nema keksa kod nas 😂 Fali mi. Rekla sam vec da se moj apetit u trudnoci povecao pa smo tu negdje sa zeljama, a evo sad je vec lagano kriza. Nadam se blagoslovu 15og 😂 Sto se tice uzitka, nije se izgubio 🤗

Ha ha, drži mi fige da nama u petak odobri, pa sa bar jednom za gušt😂😂...i tebi sretno 15og

bejb23
    04. Veljača 2018. 13:12

Ena31

bejb23

Ha ha, drži mi fige da nama u petak odobri, pa sa bar jednom za gušt😂😂…i tebi sretno 15og

Hahahhaha drzim 😉

💗Baby E💗

Romana33
    04. Veljača 2018. 13:28

Ej cure..  pratim vas jos uvjek.. samo neznam sto da pisem . Vi ste se neke bas skompale😂😂 a mi neke se samo povremeno ubacimo da vas malo smetnemo s tema😂😂.. evo ja neznam jel bi uzivala ili strahovala.. vec par dana me nesto s desne strane zaboli u trbuhu kraj pupka.  Kao da se nesto pomakne i boli me i na dodir. Malo promjenim polozaj i uvuce se to i prestane. Pritisak ne prestaje. Sutra idem gin.da vidi nalaze urina i krvi pa cu joj i to reci. Nova tegoba .. sutra cu biti 14+4.. dali je koja saznala spol u tom tjednu ili je jos rano? 

Mya
    04. Veljača 2018. 13:40

ProudM nadam se da si bolje i da nije neka viroza..mu papali domacu juhu,pomes,puretinu,snicle,zelenu salatu,kolace..puna sam,sad vodoravni položaj

ivymicek
    04. Veljača 2018. 13:57

Romana nije prerano ali se bebo može skrivati. 😁. Što više uživaš to će ti biti lakše a i ti ćeš biti sigurnija. To što te boli oko pupka je po meni normalno. Maternica raste šalje organe prema gore, gužva je unutra pa boli. Najbolje pitat doktora oni ipak više znaju. 
    Jama fino si se najela. Ja nemam kolača ali žlica i nutella su bile ok 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Veljača 2018. 15:21

Tako..popapali svinjsko pečenje, krumpir, kiselu papriku(naravno kod mamice na ručku), sad došli doma, ja u vodoravni položaj s klementinama i euforijom od stracciatele😋, pred tv...vagala sam se kod mame, i dalje sam na +2kg tak da sam zadovoljna😁. Romana pokušaj se opustiti i uživaj, bit će sve ok, i mene ti svako mali negdje zaboli al sve to pripisujem rastezanju i smještanju bebača, vidjet ćeš kod doktora, vjerujem da je sve u redu. Ak ti nebude mrvica sramežljiva može se već vidjeti, ovisi i  o uzv kakav ima...sretno😘

Honey
    04. Veljača 2018. 15:55

Romana po mom je malo rano za sigurnu prognozu spola al sve naravno moguce. Ak te ne boli kondtantno mislim da je normalno al reci dr sutra svakako, sretno i javi se poslije! 
    Ja lose spavala, mala mi je nagnjecila nesto na desnoj strani, kao jajnik 🤔 u zadnje vrijem se voli tako na desno ugnijezdit. Nadam se da ce proci a i da ce ona promjenit omiljenu stranu i pozu 😁 
    Ja pekla lungic u sarenom papru sa umakom od senfa, njokima i zelenom salatom. Sad horizontala. Uzivajte u nedjelji 😘 
    Seks i dalje dobar, najdraza doggy poza 😉 

Helga1905
    04. Veljača 2018. 15:56

Romana33 takodjer osjećam već 2 dana bolove na istom mjestu gdje i ti, ali kao što cure kažu, sasvim normalno je to. Toliko toga se događa unutra da me ne čudi da boli jače. :D No sikiriki. 

Roko💙 2.8.2018. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.