Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Veljača 2018. 16:32

franovamamita

Ena31

franovamamita

ma ja zujim bas mi je dosadno

I meni…i pojest ću sve keksiće od dosade..pekla sam jučer od kokosa i čokolade…

eto i ja jedem iz dosade međimusku gibanicu,kako cu poslije platiti to jedenje iz dosade

Budemo kasnije razmišljale o tome😂😂, nemoj si kvariti doživljaj😂😂

pharmamma
    03. Veljača 2018. 16:38

A ja si skuhala vruću čokoladu i tražim neku zanimljivu knjigu da si skratim vrijeme

03. Veljača 2018. 16:41

pharmamma

A ja si skuhala vruću čokoladu i tražim neku zanimljivu knjigu da si skratim vrijeme

Njamiiii, baš bi išla uz moje keksiće😋

franovamamita
    03. Veljača 2018. 16:48

Ena31

pharmamma

uuuu i ja bih 

ena ma treba mi netko ds me luoi po prstima

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    03. Veljača 2018. 16:51

Ena31

Daaaaa

03. Veljača 2018. 16:55

franovamamita

Ena31

pharmamma

uuuu i ja bihena ma treba mi netko ds me luoi po prstima

Hm...a meni m u krevet donio sendvič da nebude beba gladna i ispekao kokice jer ćemo gledati film...nema me ko lupit po prstima, još me hrani 😍😍

franovamamita
    03. Veljača 2018. 17:14

ena ni mene nema zato sam u problemu 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Honey
    03. Veljača 2018. 19:09

franovamamita
    Jao i ja bi međimursku gibanicu 😍 makar sam sad pojela malo tiramisua. Muz se zazelio pa mu napravila. Svaki vikend mu moram s necim zasladit. Kontam nebi mi smjelo nis bit, jaja svjeza, krema sa zumanjcima kuhana, jedino snijeg od bjelanjaka sirov. Kaj sam neodgovorna? 
    Btw vas dvije, dovoljno zgodne da se mozete opustit 😘

03. Veljača 2018. 19:40

Honey

franovamamita
    Jao i ja bi međimursku gibanicu 😍 makar sam sad pojela malo tiramisua. Muz se zazelio pa mu napravila. Svaki vikend mu moram s necim zasladit. Kontam nebi mi smjelo nis bit, jaja svjeza, krema sa zumanjcima kuhana, jedino snijeg od bjelanjaka sirov. Kaj sam neodgovorna?
    Btw vas dvije, dovoljno zgodne da se mozete opustit 😘

Ma nebude ti ništa😘...ja sam neki dan probala naše suhe kobasice 😱😱...jel jedete vi sad suhomesnato?ja izbjegavam...

Blackíe
    03. Veljača 2018. 19:51

Opet o hrani 😂
    Honey nece ti od malo bjelanjka nista bit, samo nemoj redovito. 
    Ena ja ne jedem ali mi i inace jedemo jako malo mesa pa nije da posebno izbjegavam zbog trudnoce.
    Mi smo se ubili u piti od krumpira i tartaru, nekoliko puta danas 😂
    Mater mi prica da su se prepali potresa, da ih je dobro zatreslo 😧 Nema stete srecom. 
    Sad bi malo te vruce cokolade i keksa 😍 Mozda si bar kakao smuckam. 

17.7. 💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.