Zavidim vam svima koje idete , setate , uzivate :)) mene snijeg ubio u pojam 🤮🤮 jedino dobro sta sam jucer obavila frizera 😆😆
nemojte se prepast 😂😂😂😂😂
Opaaaa 😍
moj pesek uživa dok snješko bjelić pada po njemu 😍😍
💗Baby E💗
jutroooooo
snijeeeeg jeeeee vec smo isli malo van sad jeli,malo cu pospremati i kasnuje stsviti rucak i bok
tea poslije sam skuzila da
bojana boja je super i ja sam iz tak neke presla u tak neku uglsvno, stvarno mi se svida
ena i moj je nocas hrkao ne normalno kontam da je probudio pol ulice, + kad se okretao laktom me lupio u celo a bokte naspavala se nisam nikako jer se i mali bojao mraka pa se smilovala i pustila ga kod nas...u jednom trenu sam sjedila na krevetu i gledala kako oni lijepo spavaju....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jutroooooo
snijeeeeg jeeeeevec smo isli malo van sad jeli,malo cu pospremati i kasnuje stsviti rucak i bok
tea poslije sam skuzila dabojana boja je super i ja sam iz tak neke presla u tak neku
uglsvno, stvarno mi se svida
ena i moj je nocas hrkao ne normalno kontam da je probudio pol ulice, + kad se okretao laktom me lupio u celo
a bokte naspavala se nisam nikako jer se i mali bojao mraka pa se smilovala i pustila ga kod nas…u jednom trenu sam sjedila na krevetu i gledala kako oni lijepo spavaju….
Blago nama s njima😂😂😂
Samo da mahnem 😉
Citam poslije, rano sam ustala danas u 9, pa sad idem opet spavat. Uzivajte u vikendu 😘
Laku noc 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Samo da mahnem 😉
Citam poslije, rano sam ustala danas u 9, pa sad idem opet spavat. Uzivajte u vikendu 😘
Laku noc 😂
Laku noć draga😘...izgleda da svi spavaju...
ma ja zujim bas mi je dosadno
I meni...i pojest ću sve keksiće od dosade..pekla sam jučer od kokosa i čokolade...
I meni…i pojest ću sve keksiće od dosade..pekla sam jučer od kokosa i čokolade…
eto i ja jedem iz dosade međimusku gibanicu,kako cu poslije platiti to jedenje iz dosade
Sortiraj odgovore
Najstariji