vecer
danas stala na vagu i bome sam +5 imam oajecaj da ne jedem puno a dragi kaze da kad god pogleda meni puna usta upsss
tea ija te citam i njje mi jasno
happy bravo za frajera
ena nemoj se bojati oggt eto meni to nije bilo strasno ko sto pricaju s tim da ja ni limun nisam imala da malo ublazim,popila to i sjela i cekala jedino mi bio problem kad ce vise biti gotovo da mogu otici do pekare
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
vecer
danas stala na vagu i bome sam +5 imam oajecaj da ne jedem puno a dragi kaze da kad god pogleda meni puna usta upssstea ija te citam i njje mi jasno
happy bravo za frajera
ena nemoj se bojati oggt eto meni to nije bilo strasno ko sto pricaju s tim da ja ni limun nisam imala da malo ublazim,popila to i sjela i cekala jedino mi bio problem kad ce vise biti gotovo da mogu otici do pekare
😂😂tnx😂😂
HappySeal jeeei. Bravo za deckica 😍
Hahahhahahha Tea bome si i mene nasmijala 😂😂😂😂
💗Baby E💗
Kad cete pocet pripremat sve , slagat robicu , kimbice i to ? Ja sam malu rodila u 35 tjednu i nisam nis pripremila tako da sam sad bas u brizi ..i ne zelim uopce stat na vagu sve me straaah , idem 14.02 na pregled :D
Kad cete pocet pripremat sve , slagat robicu , kimbice i to ? Ja sam malu rodila u 35 tjednu i nisam nis pripremila tako da sam sad bas u brizi ..i ne zelim uopce stat na vagu sve me straaah , idem 14.02 na pregled :D
Nezz kad ću početi ali nekako računam da najkasnije do početka 5og mjeseca moram biti privremeno smještena u drugi dio kuće koji mora biti komplet opremljen za bebicu...a ak ne uspijem onda će morati dragi sve u 3 dana prije negk dođem s malim doma..nije mi baš neki plan al bolje zasad nemože😁
HappySeal bebi je samo htio kontakt oci u oci 😊 Super za zivahnog zapca!🤗
Tea to neki novi face tretman? 😄 Zezam se!
Ispalo je fora!
Kao ona igra, ne znam jeste se tog igrale kao djeca..u 4,5 stupova napisete zenska imena, drugi muska (osoba koje znate) pa radnje, pa dijelove tijela...i onda kombinacije brojeva pa ispadne Marko Ivani cupa jezik i te fore! 😅 Djeca!😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
HappySeal bebi je samo htio kontakt oci u oci 😊 Super za zivahnog zapca!🤗
Tea to neki novi face tretman? 😄 Zezam se!
Ispalo je fora!
Kao ona igra, ne znam jeste se tog igrale kao djeca..u 4,5 stupova napisete zenska imena, drugi muska (osoba koje znate) pa radnje, pa dijelove tijela…i onda kombinacije brojeva pa ispadne Marko Ivani cupa jezik i te fore! 😅 Djeca!😆
😂😂😂😂
Daa, to mi je bila super igra😂😂🤣
Cure koje kupuju vec sad - ja upravo dosla iz Mane. Imaju hrpu stvari na 70%, mozda ne za novorodjencad koliko za ove iznad 2 mjeseca.
I u Kiku sam probrala par stvari po 15-20 kn.
Jedino sto je bodije kratkih rukava dosta tesko naci. Luda svekrva kupila malom traperice #facepalm za 2-3 mjeseca bebu. S obzirom na vrucine ne znam kad cu to obuci, ali neka joj. Prvo unuce, neka kupuje
27.6. 💙
Javljam se samo da vas pozdravim i odoh spavat 😂.
Happy odlično za živahnog mališana. Samo neka hopsa i dalje. A sveki nek kupuje šta je volja a bake ti uvijek misle da je unucima hladno tako da je to vjerojatno preventivno.
Pripremanje za maleckog još nije ni u peti (osim kupljenih kolica 😂) ali moram razvrstati robicu od starijeg pa vidjeti što uopće nose ljetne bebe jer su moji bili više zimski pa ne znam.
To je to odjavljujem se ako mi se malena opet probudi u gluho doba noći tipkala bum tad 😂.
Nočica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo par oglednih ulova od danas
Set br 56, 18 kn
Trenirka vel 68, 35 kn
S tim da mi se brojevi iz mane cine malo manji od ovih iz kika. Ili su kik veliki.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji