Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    31. Siječanj 2018. 13:21

Pozdrav cure 😊 Ja se vratila iz špeceraja, malo odmorit pa ručak.. bit će kelj na varivo i carsko, i naravno salatica 🤗  Cure na pol puta wooow leti to..čestitke! 🥂💕 
    Pharmamma dobrodošla, želim ti urednu trudnoću! 😊

• NellaM
    31. Siječanj 2018. 13:23

Yvone dobrodosla nam i ti 🤗 Taman pošaljem i vidim nes novo.. meni isto prvi forum pa me malo malo nešto “iznenadi” 😂

31. Siječanj 2018. 13:25

Yvone

Pozzzdrav Curke!!! Jos nikada nisam sudjelovala niti u jednom forumu niti ičemu sličnom. Ali vas čitam, pa moglo bi se reci od početka.Toliko ste simmppaaa!!! Inace, 2 trudnoća, 16 tj.

Pozdrav Yvone, dobrodošla nam u naše veselo društvance mamica i budućih mamica😀😘...Ivymicek i ja bi pikant krilca(uvjek sam ih u Konzumu kupovala za gablec) iako ne volim piletinu ali ta su mi bila extra😍...jel i vi imate bušica baby party? Moj bebo od jutra pleše😁😍😘

31. Siječanj 2018. 13:26

NellaM

Yvone dobrodosla nam i ti 🤗 Taman pošaljem i vidim nes novo.. meni isto prvi forum pa me malo malo nešto “iznenadi” 😂

Ništa nas/vas nesmije iznenaditi😂😂😂😂😂😂

Yvone
    31. Siječanj 2018. 13:27

Hee Hee 😀
    Skupila hrabrosti da se registriram. Inace sama sam sebi smiješna jer u toliko godina me nikada nije niti jedan forum privukao, a sad sam samu sebe hvatala kako škicam, nasmijem se...nekada bi nešto rekla 😀😀

Yvone
    31. Siječanj 2018. 13:28

Hvala na dobrodošlici!!

31. Siječanj 2018. 13:32

Yvone dobrodosla! 
    Meni je M danas narucio torbu za kolica. Veli da vec mj dana pricam,  a nikako da narucim 😂😂😂
    Vidio covjek da ja ne reagiram,  pa je uzeo stvari u svoje ruke. Nemajka,  do sad kupila samo 11 tetra pelena 😂😂😂 Imam vremena!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    31. Siječanj 2018. 13:41

Ena31

Yvone

Pozzzdrav Curke!!! Jos nikada nisam sudjelovala niti u jednom forumu niti ičemu sličnom. Ali vas čitam, pa moglo bi se reci od početka.Toliko ste simmppaaa!!! Inace, 2 trudnoća, 16 tj.

Pozdrav Yvone, dobrodošla nam u naše veselo društvance mamica i budućih mamica😀😘…Ivymicek i ja bi pikant krilca(uvjek sam ih u Konzumu kupovala za gablec) iako ne volim piletinu ali ta su mi bila extra😍…jel i vi imate bušica baby party? Moj bebo od jutra pleše😁😍😘

E to su baš ta krilca. Moj ima party po  noći i ujutro. Sada nešto slabo ali čekam da ručak dode do njega 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    31. Siječanj 2018. 13:43

Yvonne dobrodošla. Uživaj s nama do kraja!
    ProudM ma ima vremena ja za drugo nisam ništa kupila, sve sam dobila 😂😂😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

HappySeal
    31. Siječanj 2018. 13:47

Yone, dobrodošla! 

Moje je tulumario noćas pa sad spava. Stokica. 

A ja kljucam za laptopom dok čekam neki poziv na skajp, svako malo zakljucam pa me trgne ono 'ping' 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.