Hvalaa Ivy🤗
Mi cemo danas za rucak juhicu, meseka i salatu. Eno se kuha 😂
Pharmamma dobroodosla 🤗
💗Baby E💗
Pharmamma dobrodosla
Ja sinoc napravila rucak za danas ,mahune sa piletinom na varivo :)
Jutro zenske!
Nisam procitala zaostatke, tek sam se probudila 😂😂😂😂
Procitam pa iskomentiram 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharmamma, dobro nam došla!
Ja ću raditi kineza - pileće zabatke na trakice s kineskim kupusom, brokulom, mrkvom, paprikom i ostalim ostacima povrća iz frižidera. Uz to riža.
27.6. 💙
Dobro jutro buhtlice moje😄😄😘😘..napišem kilometar dugi post, sve iskomentiram i stisnem strelicu za natrag😣😥, izgubi se sve...fuck...ajmo ispočetka kolko se sjećam...Pharmamma dobro došla...Kolačić ha ha, nego šta nego budeš rodila tu bebu😂😂, tak se i ja uhvatim da razmišljam al me onda baby tulum u buši ipak uvjeri da imam podstanara koji će jednom morati izaći,😂, Tea bušica je ko bombonček slatka, raste raste 😘😍,. Happy zaboravit ćeš ti to do prvog mamurluka😂😂...curke s prijeđenom polovicom puta čestitke🍻🥂...ja se probudila gladna ko vuk i neznam još kaj će biti za ručak. Mislim da jednostavno nešto, kao gotova juhica iz vrečice, domaće kuhane kobase, go
Pobjego mi...i pomfri, zelena salata...odmor od kuhanja nekog..a sutra grah😂
Pharmamama dobrodosla!
Ja sam se probudila danas s takvom neopisivom zeljom za burekom da je to strasno. Tako da je to bio dorucak! Za rucak radimo svinjski vrat u bbq umaku i domace lepinjice njam njam
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mene od nejdelje drži želja za onim haribo kiseli gumenim bombonima a inace ih bas i nevolim
Uh ja sam si kupila pikantna pileća krilca i napravila si salatu sa heljdom.
Sretna i zadovoljna predem na kauču i čekam da mi se kava skuha 😊.
Pharmama dobro došla!
Kolačić uživaš još polovicu a onda i ostatk života.
Neću vas žicati sličice buša same se odlučite 😂😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozzzdrav Curke!!! Jos nikada nisam sudjelovala niti u jednom forumu niti ičemu sličnom. Ali vas čitam, pa moglo bi se reci od početka.Toliko ste simmppaaa!!! Inace, 2 trudnoća, 16 tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji