Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    30. Siječanj 2018. 12:27

Romana, držim fige da budeš teta što prije! 

27.6. 💙

Mya
    30. Siječanj 2018. 12:39

Romana33

Dobar dan mamice😘. Promjenila sam ime iz my lifeu romana33.Htjela bi i ovak sticker staviti ko vi ali nilako mi ne uspjeva. Napravim ga ali ga neznam spremiti.. sutra cu postati teta.🤗. Danas mi sogorici pukao vodenjak, ali cekaju trudove do sutra. Ako ih nece dobiti ide na drip. 36+3 je danas. Ja guram. Za sad je ok, nemam krvarenja, bila na uvz , posteljica skroz do usca. Mirovanje i nista drugo.

Romana sve ide svojim tokom,prvo sogorica pa ce i tvoja beba,samo se pazi,miruj i slusaj sta ti govore,borci ste

30. Siječanj 2018. 12:42

Bok zenske!
    Ja od 8 budna. Ustala spremila se,  dala djetetu jesti i za sat vremena smo bili na putu u vrtic. Popila kavu s jos jednom mamom trudnicom i sad odmaram. Imam rucak od jucer pa nista ne trebam.
    Romana tebe moramo posebno pozdraviti,  drago mi je sto te vidim na temi koja nije smedji iscjedak u ranoj trudnoci. 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• nikolina219
    30. Siječanj 2018. 12:48

Pozdrav cure, ulovila vremena da se javim malo  
    Počeo se malo nazirat trbuh pa su pocele babe u uredu pipkat,KAKO IH PRISTOJNO OTJERATI?!
    A sta se tice kolica muz i ja smo isli gledat ovaj vikend i u super novoj nasli odlicna i povoljna.
    Kupovat cemo sve novo ipak nam je prvo dijete al ima i baka, deda,prabaka i pradeda pa ce svi za prvo unuce i praunuce kupovat ko ludi pa i za njih radim popis 

HappySeal
    30. Siječanj 2018. 13:10

Pipkaj i ti njih 

najozbiljnije. 

27.6. 💙

franovamamita
    30. Siječanj 2018. 13:20

dosli iz setnje stavila kuhati gulas uz to cu rizu i zelenu salatu i malo zalegla trebala bih usisati al cekam da leda i prepone popuste 
    romana samo odmaraj i bit ce sve ok,drzim fige sogorici za sto laksi porod 
    nikolina nemam pojma i meni je to sa sinom islo na zivce uh...a ili im reci ili pipaj i ti kao sto happy kaze...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Romana33
    30. Siječanj 2018. 13:48

J@m@

Romana33

Dobar dan mamice😘. Promjenila sam ime iz my lifeu romana33.Htjela bi i ovak sticker staviti ko vi ali nilako mi ne uspjeva. Napravim ga ali ga neznam spremiti.. sutra cu postati teta.🤗. Danas mi sogorici pukao vodenjak, ali cekaju trudove do sutra. Ako ih nece dobiti ide na drip. 36+3 je danas. Ja guram. Za sad je ok, nemam krvarenja, bila na uvz , posteljica skroz do usca. Mirovanje i nista drugo.

Romana sve ide svojim tokom,prvo sogorica pa ce i tvoja beba,samo se pazi,miruj i slusaj sta ti govore,borci ste

Ne, sljedeca je sestra za mj.dana. onda sam tek ja na redu🤗🤗

baarbaraa29
    30. Siječanj 2018. 14:08

Bojana gdje si iskopala tu stranicu? ☺ Jos cu ih proucit..mozda im je to nekakav Outlet. Mozda cak narucim ovu ljulju, nije leka lova, a ostalo se nebi usudila, al jos cu se poigrat detektiva! 🤓
    Romana kod tebe onda veselo kao i kod mene. Prvo seka treba rodit da postanem 5.put teta 😊 pa ja, ali u uzem krugu prijatelja nam je pravi baby boom! 💓

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bojana27
    30. Siječanj 2018. 14:16

Ma izbacilo mi na fejsu , rekle curke da su negdje citale da je prevara 

bejb23
    30. Siječanj 2018. 14:23

Romana bitno da je sve ok, miruj i odmaraj pa nece biti brige :) 
    Oko vas baby boom. Meni je baby boom samo na klokanici 😂
    Sve moje bliske su pcelice trudilice. Jedva cekam da mi objave veeeelike i lijepe vijesti 🤗

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.