Ja cekam da dobijem robicu pa cu onda vidjeti. Dobit cu sve za ljetnu bebu sto je super. Sestricna mi rodila 30.5. prosle godine 😀
Happy super da je sve ok, bas sam happy zbog tebe 😉 Ja se ne bojim samog ogtt, nego se bojim da imam secer. Nadam se da ce mi biti dobar. A popit cu sta treba. Samo da bude sve ok. Povracat sigurno necu jer nisam bas nesto osjetljiva po tom pitanju.
Ivy laku noc 😘
Happy robica je preslatka, ja se suzdržavam dok ne dobijemo potvrdu da je dečko 😄💙 Bas mi drago da je sve dobro prošlo na pregledu, Hehe imali ste bas bliski susret 🤗
Kod nas će pripreme Počet konkretnije kroz mjesec, dva.. Eh bas sam se nasmijala ovim teinim tretmanima 😂 Al svaka čast za organizaciju, nekad poželim da sam i sama organiziranija 😆
Svima želim laku i prospavanu noć sa sto manje ustajanja do wc 😊🤞🏻😘😴
Mi nismo započeli s pripremama. Zaručnik i ja čekamo 4.mj kad prođu svatovi, prvo na popisu su kolica, a onda ostalo. A rodbina ne može dočekati idući pregled kako bi znali kakvu robicu pripremiti, posteljinu, igracke itd. 😊 Jako mi je drago što je mama sačuvala robicu kad smo brat i ja bili bebe tako da jedva čekam bebicu obući u nešta što sam nosila prije 23 godine 😀 Vidim svima su bebe aktivne u stomaku samo moja ništa, ili spava na mamu ili je lijeno 😂 Neki dan je pupa zatitrala par minuta nakon tablete (vitamina) i sad svaki dan čekam i ništa 😕
04.07. Matija 💜
Debela prijavljuje bušu i 6,5 kg u +
Vec smo na pola 🤗🤗🤗
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
happy super robica i neni sestra danas kupila par komada
bojana ma ja sve po malo kupujem i spremam a oprat i peglat cu kontam tamo oko 32tt
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
tea bas ti se od proslog tjedna ljepo busa zaokruzila
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
lijepa buša tea 😊
mi zasad kupujemo sitnice ili ako vidimo neku dobru priliku. Kolica, krevetić i ostalo cemo u 4 -5 mj kupiti. A kozmetiku, pelene i robicu mozda mjesec dana prije.
Pozdrav svim novim curkama.
u zadnje vrijeme bacim oko i pročitam uglavnom forum ali ne stignem ništa napisati.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Debela prijavljuje bušu i 6,5 kg u +
Vec smo na pola 🤗🤗🤗
Predivno 😍😍😍😍😍
💗Baby E💗
Jutroooo. Evo kinezi ponovo napadaju. Bile smo na 8.str 🙄
Odo papati, glad me probudila 😂
Lijep dan vam zelim. 😘
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji