Pozdrav cure, ulovila vremena da se javim malo
Počeo se malo nazirat trbuh pa su pocele babe u uredu pipkat,KAKO IH PRISTOJNO OTJERATI?!
A sta se tice kolica muz i ja smo isli gledat ovaj vikend i u super novoj nasli odlicna i povoljna.
Kupovat cemo sve novo ipak nam je prvo dijete al ima i baka, deda,prabaka i pradeda pa ce svi za prvo unuce i praunuce kupovat ko ludi pa i za njih radim popis
Dobro cure kazu. Ili im na fine reci ili i ti njih pipkaj.
Jooooj i meni je to iritantno. Srecom jos me nitko ne pipka jer se ni ne primjeti a i ne zna puno ljudi al kad pocnu rijesit cu to. Sto me tko ima dirat. Ne diram ni ja nikog pa nemojte ni vi mene 😂
💗Baby E💗
Mylife kako ću se sada priviknut da si Romana ??? Nemoj se ljutit ako ti napišem još koji put Mylife
Znači kad prođeš sve korake za potpis, odabereš pod FORUMS onaj code koji piše PSEUDOHTML, UBCC bla bla nešto code i taj code kopiraš i zalijepiš na svoj profil pod potpis, stisneš kvačicu dođeš na temu i trebalo bi uspjeti!
Držim fige da šogorici bude sve ok na kraju i sa njom i sa bebicom palčićem! Drago mije da si ti dobro!
Dobar dan krafnice! 😁
Ja se dizala 3 puta preko noći, ujutro otišla u dm po izdajalicu, set za njegu bebe i trudnicku torbu od Biobaze, uz to sam uzela još neke sitnice. Ugl uz one kupone iz knjižice vas ispadne oko 300kn manje, s obzirom na cijenu, to vam je ili torba ili set za njegu djabe. Isplati se 🤗
Bila na kavi i sad stavila pitu od špinata i blitve u pećnicu i više ne izlazim danas 🛋️
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Btw ja sam promijenila iz TeaC...ako nije očigledno 😂😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Počeo se malo nazirat trbuh pa su pocele babe u uredu pipkat,KAKO IH PRISTOJNO OTJERATI?!
A sta se tice kolica muz i ja smo isli gledat ovaj vikend i u super novoj nasli odlicna i povoljna.
Kupovat cemo sve novo ipak nam je prvo dijete al ima i baka, deda,prabaka i pradeda pa ce svi za prvo unuce i praunuce kupovat ko ludi pa i za njih radim popis
Jooooj i meni je to iritantno. Srecom jos me nitko ne pipka jer se ni ne primjeti a i ne zna puno ljudi al kad pocnu rijesit cu to. Sto me tko ima dirat. Ne diram ni ja nikog pa nemojte ni vi mene 😂
Odmah zube treba pokazat 😬
Ništa od pristojnosti hahah
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Meni kad netko krene prema trbuhu ja vratim istom mjerom, svi se zbune. Pa onda kazem, da sam mislila da je normalno sad da se diramo malo. Zadnji put kad sam bila u firmi, stavi mi kolega rukuna trbuh, mali ga je tak mlatnuo da se ovaj smrzo. Reko to ti znaci mici ruke s moje mame 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Slazem se Tea👶 😂😂😂 stvarno ne znam kako cemo se na tvoju promjenu naviknuti. Mislim da ce ici teze nego na My life u Romanu 😂😋
Ma ProudMomy imas i pravo. Tak treba!
💗Baby E💗
Hahaha hvala cure bas ste me nasmijale. Mislim da cu metodom " vracaj iostom mjerom"
bit ce zanimljivo
Hahaha hvala curebas ste me nasmijale. Mislim da cu metodom " vracaj iostom mjerom"
bit ce zanimljivo
Fakat bude smjesno, jer ne ocekuju da ces ih pocet pipat 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji