Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    30. Siječanj 2018. 14:27

nikolina219

Pozdrav cure, ulovila vremena da se javim malo
    Počeo se malo nazirat trbuh pa su pocele babe u uredu pipkat,KAKO IH PRISTOJNO OTJERATI?!
    A sta se tice kolica muz i ja smo isli gledat ovaj vikend i u super novoj nasli odlicna i povoljna.
    Kupovat cemo sve novo ipak nam je prvo dijete al ima i baka, deda,prabaka i pradeda pa ce svi za prvo unuce i praunuce kupovat ko ludi pa i za njih radim popis

Dobro cure kazu. Ili im na fine reci  ili i ti njih pipkaj. 
    Jooooj i meni je to iritantno. Srecom jos me nitko ne pipka jer se ni ne primjeti a i ne zna puno ljudi al kad pocnu rijesit cu to. Sto me tko ima dirat. Ne diram ni ja nikog pa nemojte ni vi mene 😂

💗Baby E💗

Honey
    30. Siječanj 2018. 14:27

Mylife kako ću se sada priviknut da si Romana ???  Nemoj se ljutit ako ti napišem još koji put Mylife  
    Znači kad prođeš sve korake za potpis, odabereš pod FORUMS onaj code koji piše PSEUDOHTML, UBCC bla bla nešto code i taj code kopiraš i zalijepiš na svoj profil pod potpis, stisneš kvačicu dođeš na temu i trebalo bi uspjeti!
    Držim fige da šogorici bude sve ok na kraju i sa njom i sa bebicom palčićem! Drago mije da si ti dobro!

Tea👶
    30. Siječanj 2018. 14:28

Dobar dan krafnice! 😁
    Ja se dizala 3 puta preko noći, ujutro otišla u dm po izdajalicu, set za njegu bebe i trudnicku torbu od Biobaze, uz to sam uzela još neke sitnice. Ugl uz one kupone iz knjižice vas ispadne oko 300kn manje, s obzirom na cijenu, to vam je ili torba ili set za njegu djabe. Isplati se 🤗

Bila na kavi i sad stavila pitu od špinata i blitve u pećnicu i više ne izlazim danas 🛋️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    30. Siječanj 2018. 14:28

Btw ja sam promijenila iz TeaC...ako nije očigledno 😂😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    30. Siječanj 2018. 14:30

bejb23

nikolina219

Počeo se malo nazirat trbuh pa su pocele babe u uredu pipkat,KAKO IH PRISTOJNO OTJERATI?!
    A sta se tice kolica muz i ja smo isli gledat ovaj vikend i u super novoj nasli odlicna i povoljna.
    Kupovat cemo sve novo ipak nam je prvo dijete al ima i baka, deda,prabaka i pradeda pa ce svi za prvo unuce i praunuce kupovat ko ludi pa i za njih radim popis

Dobro cure kazu. Ili im na fine reci ili i ti njih pipkaj.
    Jooooj i meni je to iritantno. Srecom jos me nitko ne pipka jer se ni ne primjeti a i ne zna puno ljudi al kad pocnu rijesit cu to. Sto me tko ima dirat. Ne diram ni ja nikog pa nemojte ni vi mene 😂

Odmah zube treba pokazat 😬
    Ništa od pristojnosti hahah

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

30. Siječanj 2018. 14:30

bejb23

nikolina219

Dobro cure kazu. Ili im na fine reci ili i ti njih pipkaj.

Meni kad netko krene prema trbuhu ja vratim istom mjerom,  svi se zbune. Pa onda kazem,  da sam mislila da je normalno sad da se diramo malo. Zadnji put kad sam bila u firmi,  stavi mi kolega rukuna trbuh,  mali ga je tak mlatnuo da se ovaj smrzo. Reko to ti znaci mici ruke s moje mame 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    30. Siječanj 2018. 14:51

Slazem se Tea👶 😂😂😂 stvarno ne znam kako cemo se na tvoju  promjenu naviknuti. Mislim da ce ici teze nego na My life u Romanu 😂😋 
    Ma ProudMomy imas i pravo. Tak treba! 

💗Baby E💗

Tea👶
    30. Siječanj 2018. 14:55

Hahhaha 🤣🤣
    ProudMomy nema druge haha

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• nikolina219
    30. Siječanj 2018. 14:57

Hahaha hvala cure   bas ste me nasmijale. Mislim da cu metodom " vracaj iostom mjerom"
    bit ce zanimljivo 

30. Siječanj 2018. 15:00

nikolina219

Hahaha hvala curebas ste me nasmijale. Mislim da cu metodom " vracaj iostom mjerom"
    bit ce zanimljivo

Fakat bude smjesno,  jer ne ocekuju da ces ih pocet pipat 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.