Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    31. Siječanj 2018. 08:16

Dobro jutro klokanice.
    Dobar tek bejb123, i ja isto razmišljam o doručku ali prvo kava kako bi oči progledale (mama spavalica, kikachi nisu).
    Tea bez C totalno si slatka totalno si se okružila ali ne zbog + nego bebo lijepo napreduje.
    Mylife aka romana ok!
    Noćas me probudila bol u trbuhu, toliko mi se pikilo i valjda me od toga toliko i bolio trbuh nakon čega je bebo imao tulum u trbuhu pa se više nisam sekirala.
    Imali tko danas pregled?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    31. Siječanj 2018. 08:38

Jutro cure! Navikne se covjek na kineze, fale kad ih nema 😆 ivy suosjecam i ja sam pospana 💋 Mi smo radno od jutra! Tea busa je ❤❤❤ 
    Lijep dan svima 😘

• Kolačić
    31. Siječanj 2018. 08:46

Tea👶

Rasporedit ću ih po kući ne po licu… Isuse hahahha

Hahahah baš si me dobro nasmijala! Ma moj muž veli da nećemo još ništa uzimati jer kao njegove sestre koje imaju malene klince će mi dati nešto, a i svatko će nešto kupiti. Ali i praznovjeran je što se toga tiče. -.-

• Kolačić
    31. Siječanj 2018. 08:51

Sad kad sam vidjela Teinu sliku skužim da sam i ja napola. Jao meni. Ja ću tu bebu stvarno roditi. 😱😱😱😱

HappySeal
    31. Siječanj 2018. 09:19

Jutro klokanice! 

Danas sam ušla u 20tt. Bogme ide to. 

I moj je noćas imao rave party u trbuhu - pa lupa, pa udara, pa po mjehuru, pa piškim tri puta, pa sam žedna, pa gladna... stavila sam si u trajnu memoriju da kad bude mamuran prvi put krenem u renovaciju stana ili barem veliko čišćenje da vidi kako je kad ti se spava, a netko ima tulum 

27.6. 💙

franovamamita
    31. Siječanj 2018. 09:32

jutro cure
    bome dani i tjedni lete al to je tako kad je sve ok ni ne trepnemo vec cemo biti u terminu bas se radujem 
    ja upravo ustala i osjetim da me glava boli uuuuuuu 
    dajte ideje za rucak ?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• nikolina219
    31. Siječanj 2018. 09:36

Jutro cure :)) 
    ja na poslu hvala Bogu pa je neko zatisje pa pregledavam kinderbete,kolica..... najrade bi sve kupila da sam mirna al pricekat cemo jos malo. al jedva cekam pocet sredivat sobu za bebicu  sve vec znam kak ce izgleda (profesionalna deformacija )  
    mozda je jos rano al nadam se da cu iduci tjedan saznat  jel cura il decko  svejedno mi je na kraju krajeva samo da je zdravo!

pharmamma
    31. Siječanj 2018. 09:39

Jutro cure! Evo,pridružuje vam se nova članica ☺️ Ovo mi je prva trudnoća i i nemam pojma što me sve čeka, ali najbitnije je da ova mrvica naraste velika i zdrava ❤️

franovamamita
    31. Siječanj 2018. 10:04

nikolina ako se lijepo okrene beba moze se vidjeti mi smo saznali kada sam bila 14+5 
    phar dobro dosla odakle si koliko imas godina? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    31. Siječanj 2018. 10:23

Hvala ☺️ Imam 28, iz KR sam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.