Mylife kako ću se sada priviknut da si Romana ???Nemoj se ljutit ako ti napišem još koji put Mylife
Znači kad prođeš sve korake za potpis, odabereš pod FORUMS onajcode koji piše PSEUDOHTML, UBCC bla bla neštocode i tajcode kopiraš i zalijepiš na svoj profil pod potpis, stisneš kvačicu dođeš na temu i trebalo bi uspjeti!
Držim fige da šogorici bude sve ok na kraju i sa njom i sa bebicom palčićem! Drago mije da si ti dobro!
Romana mi je ime a kad sam se uclanila u forum nisam uopce znala kako da se oslovim a da nitko ne skuzi da sam to "ja"ako ima koja da bi me prepoznala🤣🤣. Mislim glupo, znam. Jer ne volim pisati javno o sebi , ni komentirati po fejsu kad citam razne stvari sto zene pisu. Pa se ismijavaju jedne drugima.. ovo mi prvi put ovakvo dopisivanje sa nepoznatim osobama i iskreno mi se dopada jer ste sve normalne , otvorene osobe i ne ismijavate jedna drugu nego se salite i veselite. S nikim se nebi ovako mogla cavrljati i pisati o svojim brigama i problemima.
Mylife kako ću se sada priviknut da si Romana ???Nemoj se ljutit ako ti napišem još koji put Mylife
Znači kad prođeš sve korake za potpis, odabereš pod FORUMS onajcode koji piše PSEUDOHTML, UBCC bla bla neštocode i tajcode kopiraš i zalijepiš na svoj profil pod potpis, stisneš kvačicu dođeš na temu i trebalo bi uspjeti!
Držim fige da šogorici bude sve ok na kraju i sa njom i sa bebicom palčićem! Drago mije da si ti dobro!
Romana mi je ime a kad sam se uclanila u forum nisam uopce znala kako da se oslovim a da nitko ne skuzi da sam to "ja"ako ima koja da bi me prepoznala🤣🤣. Mislim glupo, znam. Jer ne volim pisati javno o sebi , ni komentirati po fejsu kad citam razne stvari sto zene pisu. Pa se ismijavaju jedne drugima.. ovo mi prvi put ovakvo dopisivanje sa nepoznatim osobama i iskreno mi se dopada jer ste sve normalne , otvorene osobe i ne ismijavate jedna drugu nego se salite i veselite. S nikim se nebi ovako mogla cavrljati i pisati o svojim brigama i problemima.
Uspjela!! 🤗🤗
♥️
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Pozdrav drage buduće mame 😀
Neke od vas me vjerojatno već znaju tu sa foruma 😊
Nakon dvije loše završene trudnoće ponovno sam trudna 🤗 bockam se fragminom zbog trombofilije. Hvala Bogu ovaj put je sve u redu. Ulazim u 9 tjedan. Srce junački kuca. I beba prati tjedne po razvoju Samo neka tako dobro i ostane. Sve je u Njegovim rukama.
Od simptoma imam jako bolne i natečene grudi. Mučnine obavezno ujutro pa se smanjuju pred kraj dana. S tim najviše vodim borbu trenutno
Pretpostavljam da ovdje pripadam po terminu 🙂 kako sam sama računala termin je kraj 8 mj ili početak 9.Još mi dr nije točno definirala.
Ono što me zanima. Jako me strah imati odnose nakon 2 spontana, da li vi imate normalno odnose kao i prije trudnoće? Puse svim mamama 😘😘
Meni je moja zabranila, da ne bi doslo do krvarenja. Pretpostavljam zbog prijasnjeg pobacaja, a i citala sam da je tako. Najbolje da ju pitas. I ja sam u 9tj pa smo onda jako blizu s terminima 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Hej ljepotice..eto i mene, skitala danas, malo do mame, pa kavica, proletila sam na brzinu kroz postove, ovo s pipkanjem trbuha je super ideja vratit istom mjerom😁...u četvrtak me čeka oggt, uf..
Bok cure, evo opet mene nakon par dana, bome ste se lijepo raspisale, a ja ne stignem sve čitati kad na poslu imam posla preko glave i ne znam više kud udaram. Na stolu je hrpa papira i hrpa hrane. xD ali svi su tolerantni jer su skužili da sam trudna i ta se vijest proširila po uredu (babe iz javnog sektora -.-).
.
Inače, da vas updateam sa svojim mukama i mukicama pa da se netko može poistovjetiti. Prvo smo prije par dana mm i ja probali imati odnos, ali sam ja bila toliko zatvorena da ni prst nije uspio ući unutra, ako me kužite. Nakon par dana ponovo, ovoga puta je bilo lakše jer sam i ja bila više za to, ali nakon odnosa, kad sam se otuširala, legla sam na lijevi bok i zaspala. Nakon sat vremena budim se i vidim doslovno lokvicu na lijevoj ruci. Naime, iz sisa mi je izlazilo mlijeko. Prvo sam bila WTF a onda sam se skulirala i išla to sve očistiti. I to mlijeko mi curi svako malo po par kapljica, zanemarivo, ali ovo je baš bio boom. I čitam da je to normalno! :O Mali mi se počeo toliko ritati da ga se baš dobro osjeti na dodir, još uvijek reagira uglavnom na muža i njegov glas, ali sad se buni i kada mu položaj ne odgovara (tipa sjedim duže sa pognutim leđima ili slično). Počela me mučiti žgaravica! AAAAAA kažu cure s posla da mineralna na dnevnoj bazi pomaže u rješavanju problema. I sutra ujutro idem kod endokrinologa na pregled štitnjače da vidimo kaj je konačno s tim, neki hormoni su mi preniski neki previsoki pa da se vidi što i kako dalje. I netko je tu spomenuo trombofiliju, idem i to i ja testirati jer mi mama ima i dobila sam hrpu uputnica za još neke pretrage do pregleda 14.02. :D
.
i vidim da ste sve već neke stvari nabavljale, pogotovo gledam TeaC jer je ona isti termin kad i ja. Meni je muž zabranio da išta kupujemo osim onoga što smo dobili do mjesec dana pred termin. A i ja sam na poslu pa ni nemam neku volju za shoppingom nakon njega. Ali eto, ljubomorna sam na sve vaše bebeće stvarčice! :P
Mebi ne strca a bogme nit mali reagira na glas. Zasad provjereno reagira na Pink Floyd, ostalo ga bas ne dira previse
27.6. 💙
Mebi ne strca a bogme nit mali reagira na glas. Zasad provjereno reagira na Pink Floyd, ostalo ga bas ne dira previse
aa predobro, već znaš koja mu je muzika za buđenje <3
Hej ljepotice..eto i mene, skitala danas, malo do mame, pa kavica, proletila sam na brzinu kroz postove, ovo s pipkanjem trbuha je super ideja vratit istom mjerom😁…u četvrtak me čeka oggt, uf..
Tog oggt-a me jedino strah,sve su mi cure osim jedne rekle da je odvratno pa nam javi svoje iskustvo
Hej ljepotice..eto i mene, skitala danas, malo do mame, pa kavica, proletila sam na brzinu kroz postove, ovo s pipkanjem trbuha je super ideja vratit istom mjerom😁…u četvrtak me čeka oggt, uf..
Tog oggt-a me jedino strah,sve su mi cure osim jedne rekle da je odvratno pa nam javi svoje iskustvo
Može, a mene nije strah samo nebi htjela povratit pa moraš drugi put ispočetka😣, al za svaki slučaj ide dragi samnom😁
Sortiraj odgovore
Najstariji