Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    30. Siječanj 2018. 17:51

Ena31

J@m@

Ena31

Hej ljepotice..eto i mene, skitala danas, malo do mame, pa kavica, proletila sam na brzinu kroz postove, ovo s pipkanjem trbuha je super ideja vratit istom mjerom😁…u četvrtak me čeka oggt, uf..

Tog oggt-a me jedino strah,sve su mi cure osim jedne rekle da je odvratno pa nam javi svoje iskustvo

Može, a mene nije strah samo nebi htjela povratit pa moraš drugi put ispočetka😣, al za svaki slučaj ide dragi samnom😁

Ma zbog toga da,jedna mi kaze ne idi sama,uzasna mucnina,druga bez ikakve muke obavila,aj znaj

HappySeal
    30. Siječanj 2018. 18:15

Evo me s uzv!

Mali je super, udara, tuce, veseli je i pogledao me direkt sto je bilo malo spooky 

27.6. 💙

Mya
    30. Siječanj 2018. 18:17

HappySeal

Evo me s uzv!

Mali je super, udara, tuce, veseli je i pogledao me direkt sto je bilo malo spooky

Hahaha joj super aktivna beba😁

Tea👶
    30. Siječanj 2018. 18:20

Kolačić 🍪 
    Ja sam ti sam taj paket bodija i 2 para čarapica uzela baš za njega. To će ionako bit samo za period kad su ko gmazovi bez termoregulacije 😂 
    Muž je privatnik, počinje sezona za mjesec dana u Dubrovniku, nećemo baš imati vremena ić na sve strane po doslovno sve, pa si ja u razmacima podem po sta trebam, a i da se razumijemo, odjednom kupit od krevetića do pelene je ogroman izdatak. I ja cu robicu kasnije zapravo pocetak kupovat, sad kupujem malo po malo ove ostale stvari cisti radi svog mira. Ima u emezzete za kupit kutije za skladištenje, pa u to trpam neke stvarcice koje cu rasporediti po licu prije i poslije poroda. Previse sam organizirana da bi prepustila slučaju sve 🤣

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

30. Siječanj 2018. 18:20

HappySeal

Evo me s uzv!

Jeeeyyy, super, živahni princ😍😍😘😘

Tea👶
    30. Siječanj 2018. 18:21

HappySeal

Evo me s uzv!

Juhuuu 😍😍

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    30. Siječanj 2018. 18:22

Rasporedit ću ih po kući ne po licu... Isuse hahahha 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

30. Siječanj 2018. 18:24

Tea👶

Rasporedit ću ih po kući ne po licu… Isuse hahahha

😂😂😂, čitam pa mi bilo malo čudno al reko možda si nešto drugo htjela reći..ili se kod vas tako kaže 😂😂

30. Siječanj 2018. 18:25

HappySeal

Evo me s uzv!

Drago mi je da je sve super 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    30. Siječanj 2018. 18:27

Ena31

Tea👶

Rasporedit ću ih po kući ne po licu… Isuse hahahha
    😂😂😂, čitam pa mi bilo malo čudno al reko možda si nešto drugo htjela reći..ili se kod vas tako kaže 😂😂

Sama sebi sam umrla od smijeha hahah

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.