Hej ljepotice..eto i mene, skitala danas, malo do mame, pa kavica, proletila sam na brzinu kroz postove, ovo s pipkanjem trbuha je super ideja vratit istom mjerom😁…u četvrtak me čeka oggt, uf..
Tog oggt-a me jedino strah,sve su mi cure osim jedne rekle da je odvratno pa nam javi svoje iskustvo
Može, a mene nije strah samo nebi htjela povratit pa moraš drugi put ispočetka😣, al za svaki slučaj ide dragi samnom😁
Ma zbog toga da,jedna mi kaze ne idi sama,uzasna mucnina,druga bez ikakve muke obavila,aj znaj
Evo me s uzv!
Mali je super, udara, tuce, veseli je i pogledao me direkt sto je bilo malo spooky
27.6. 💙
Evo me s uzv!
Mali je super, udara, tuce, veseli je i pogledao me direkt sto je bilo malo spooky
Hahaha joj super aktivna beba😁
Kolačić 🍪
Ja sam ti sam taj paket bodija i 2 para čarapica uzela baš za njega. To će ionako bit samo za period kad su ko gmazovi bez termoregulacije 😂
Muž je privatnik, počinje sezona za mjesec dana u Dubrovniku, nećemo baš imati vremena ić na sve strane po doslovno sve, pa si ja u razmacima podem po sta trebam, a i da se razumijemo, odjednom kupit od krevetića do pelene je ogroman izdatak. I ja cu robicu kasnije zapravo pocetak kupovat, sad kupujem malo po malo ove ostale stvari cisti radi svog mira. Ima u emezzete za kupit kutije za skladištenje, pa u to trpam neke stvarcice koje cu rasporediti po licu prije i poslije poroda. Previse sam organizirana da bi prepustila slučaju sve 🤣
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Evo me s uzv!
Jeeeyyy, super, živahni princ😍😍😘😘
Evo me s uzv!
Juhuuu 😍😍
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Rasporedit ću ih po kući ne po licu... Isuse hahahha
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Rasporedit ću ih po kući ne po licu… Isuse hahahha
😂😂😂, čitam pa mi bilo malo čudno al reko možda si nešto drugo htjela reći..ili se kod vas tako kaže 😂😂
Evo me s uzv!
Drago mi je da je sve super 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Rasporedit ću ih po kući ne po licu… Isuse hahahha😂😂😂, čitam pa mi bilo malo čudno al reko možda si nešto drugo htjela reći..ili se kod vas tako kaže 😂😂
Sama sebi sam umrla od smijeha hahah
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji