Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2018. 10:23

Bojana27

Pa bas to i mene muci , nisam pametna 😂😂

Nisu velke pare ali ja se ipak nebi usudila, mi ćemo kupiti preko letgo rabljena, ima stvarno ok kolica od 1000kn na dalje, pošto je prva beba možda bi i trebali kupiti novo, ali kako nemamo baš ništa za bebača, puno je to novaca odjednom, a moramo komplet kuću preuređivati da bi si napravili odvojeni stan, s tim da prije trebamo napraviti komplet fasadu...uf...da štampamo kune nebi stigli tolko 😥

bojana27
    30. Siječanj 2018. 10:46

Ma ja imam kolica , sjedalica koju sam vidjela je onak sa 2500 na 450 snizena od 1800-50 kg skida se kasnije i u buster i sve ..al nerealno 

franovamamita
    30. Siječanj 2018. 10:52

dan curice
    prvo dorucak pa razmisljati sta za rucak...
    ja sam bome kupila polovna kolica trebala bih stici danas ili sutra pa vam stavim slike
    od prvog imam krevetic ovo sve ostalo trebam kupiti a ne mislim pretjerivati jer i mi trebamo kat osposobiti uh uh kad sam pomislim sta sve treba
    mogla bih u neku setnju dan je lijep

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Honey
    30. Siječanj 2018. 11:00

Blackie i Bejb puni tjedan jeeeeej, idemo opet pit!  
    Ja sam već ujutro u 8 imala sastanak, ni kavu nisam stigla popit, al sam zato putem jela štrudlu sa pekmezom od marelica, i tako je bila fino napunjena sa pekmezom da mi je naravno kapnulo pekmeza na moj poveliki trbuh što ja naravno nisam osjetila, ali me tajnica upozorila prije nego sam ušla u sobu za sastanke, pa sam išla brzo prati košulju, i srećom sam ponijela vestu pa sam nju obukla jer je fleka od mokrog na košulji i sad sam zaključila da ću morati donijeti fen za kosu u firmu da imam za takve situacije jer sam sklona jesti u hodu i zaflekati se jer još nemam osjećaj za taj trbuh, a moji su mi rekli staviti slinček i riješen problem  eto cijeli esej o štrudli, fleki i košulji. Popila sam kavu zato, i sad sam već gladna, idem se lagano spremit za ručak. MMMMMMMMMmmmmm

HappySeal
    30. Siječanj 2018. 11:10

Jutro cure!

Ja danas imam dejt sa svojim haharom, ali tek u 18 sati, pa vam javim čim stignem je li sve ok ( i je li fakat dečko). 

Pošto i mene čeka selidba, počela sam u sadašnjem stanu polako razvrstavati stvari. Stavila sam i nešto na krpice pa ćemo vidjeti, ali koliko mi se čini ljudi bi sve za džabe. Čini mi se da ću ja fino to u kutiju i na Hrelić pa daj šta daš 

Cijeli stol u blagovaoni mi je kao skladište stvari koje mi ne trebaju. 

Što se tiče novog stana, u nedjelju sam imala takav kurcšlus s voditeljem radova (aka tatom), da sam mislila da ću ga upucat. I nisu hormoni, nego on ne sluša šta mu se kaže jer on zna bolje i 'tako to rade Nijemci' (da, sindrom gastića). 

Sva sreća jučer se pripitomio i radovi su napokon krenuli. :D 

27.6. 💙

Mya
    30. Siječanj 2018. 11:33

HappySeal

Jutro cure!

Ja danasimam dejt sa svojim haharom, ali tek u 18 sati, pa vam javim čim stignem je li sve ok ( i je li fakat dečko).

Pošto i mene čeka selidba, počela sam u sadašnjem stanu polako razvrstavati stvari. Stavila sam i nešto na krpice pa ćemo vidjeti, ali koliko mi se čini ljudi bi sve za džabe. Čini mi se da ću ja fino to u kutiju i na Hrelić pa daj šta daš

Cijeli stol u blagovaoni mi je kao skladište stvari koje mi ne trebaju.

Što se tiče novog stana, u nedjelju sam imala takav kurcšlus s voditeljem radova (aka tatom), da sam mislila da ću ga upucat. I nisu hormoni, nego on ne sluša šta mu se kaže jer on zna bolje i 'tako to rade Nijemci' (da, sindrom gastića).

Sva sreća jučer se pripitomio i radovi su napokon krenuli. :D

Draga drzim fige za današnji susret i da se potvrdno bebac pokaze😁💙

Mya
    30. Siječanj 2018. 11:40

Honey bitno da ste se ti i tvoja curica najele(kratkorocno),a to sta je malo kapnulo manje vazno..slincek definitivno😉

bejb23
    30. Siječanj 2018. 11:43

Daaaa. Puni tjedan. Sta pijemo? Meni moze crni ribiz 😂🥂 
    Hahahaha e Honey kako si opisala sto si jela i meni se jede sad to, makar mi je i previse kolaca i slatkog za narednih mjesec dana hahahhaah😂😂😂😂 Na poslu trebas imat i mini ormar za duplu kosulju, vestu i hlace ako se zamazes ponovo 😂 
    HappySeal sreeetno danas 😘 
    Ima jos tko ovaj tjedan pregled? Nisam upamtila za divno cudo😉

Mi planiramo sve novo kupiti jer nam je prvi bebac. Jos nismo poceli sa shoppingom. Al hocemo uskoro. 

💗Baby E💗

bojana27
    30. Siječanj 2018. 11:48

Ja sam luda cure stvarno , meni je druga trudnoca a ja u ogromnom strahu ma bljak bljak crne misli , ne znam kad da sve perem i pripremam ..nemam pojma sta da radim ..ako je cura ja def nista ne moram kupovat 😂😂 al sve se mala seka i ja nadamo da ce piso narast 😁😁

Romana33
    30. Siječanj 2018. 12:04

Dobar dan mamice😘. Promjenila sam ime iz my life  u romana33.  Htjela bi i ovak sticker staviti ko vi ali nilako mi ne uspjeva. Napravim ga ali ga neznam spremiti..  sutra cu postati teta.🤗. Danas mi sogorici pukao vodenjak, ali cekaju trudove do sutra. Ako ih nece dobiti ide na drip. 36+3 je danas.  Ja guram.  Za sad je ok, nemam krvarenja, bila na uvz , posteljica skroz do usca. Mirovanje i nista drugo.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.