Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    26. Siječanj 2018. 20:56

franovamamita

evo nas sa 17tt 💙

Divna!!! Znala sam da sam jednu bušu zaboravila! Too cute❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    26. Siječanj 2018. 21:03

A gle ti nase ivy i njene buse,papalica ide u zivot..uzivaj draga i nemoj bas pretjerati😉

26. Siječanj 2018. 21:14

ivymicek

Evo i nas prije izlaska. Morala sam odabrati hlače koje neće stiskati jer ipak odemo papati 😂

Slatkica bušica😍😍😘😘, uživajte i ljepo se napapajte🥞🧀🍖🍗🥓🍔🍟

HappySeal
    26. Siječanj 2018. 21:23

Ajme koliko lijepih slika busica i bebica 

Ja se upravo vratila u stan nakon demoliranja kuhinje u novom stanu. Sve sreca pa sam pojela skroz izbalansirani obrok - big mac menu s kolom. Smorilo me hodanje po bau centrima i to rastavljanje, a bilo je skroz pitomo, s sarafcigerom.

27.6. 💙

Honey
    26. Siječanj 2018. 21:41

Ivy prezgogna si 😍 i buša predivna 😘 Lijep provod evo i ja dosla sad iz izlaska, dugo nisam bila tako dugo vani 😂🤣😂🤣 
    Cure sve su lijepe buse, stavim i ja svoju 🤗
    Bojana i ja bi rekla da nosis curu jer mi se vise cini kao zrno kave medu nogama nego visuljak 😜

Honey
    26. Siječanj 2018. 21:45

❤💋😘

26. Siječanj 2018. 21:49

Honey

❤💋😘

Ooo, i ti si nam se fino zaokružila 😍😍😘😘... Baš si slatkica 😍😘

Romana33
    26. Siječanj 2018. 22:14

mateya1993

franovamamita-Lijepa bušica.My life-ja imam pritisak dole,konkretno mislim da na mjehur i napuhnuta sam dosta u zadnje vrijeme. Danas i peckanje osjećam u trbuhu,al ne brinem se. To je normalno :)

Mene uz pritisak na lijevoj strani ko nesto boli. Ne mogu definirati bol. Vec sam si pomislila da mi mozda na toj strani posteljica nisko pa mi jos i neki zivac pritisce jer me i lijeva noga boli do koljena. Nije sad to bol da padam. Ali smeta. Kao preponi dole, ali samo ta strana. Plus taj pritisak. Ja uopce ne hodam cesto na wc. Prespavam cijelu noc i ne tjera me na pisanje. Na uvz.bilo sve u redu. Ali od svih tih tegoba od samog pocetka, na sve sam osjetljiva i strahu. Mozda sam malo i preosjetljiva ali mi to bas neugodu stvara.. 

Mya
    26. Siječanj 2018. 22:16

Ljetne mamice i bebice laku noc..idem pokušat zaspati da glava prestane vise

franovamamita
    26. Siječanj 2018. 22:18

aaaaa divnih li busica to mi najdraze kad stavljamo slike  ja oduvijek volim trudnice cudo jedno tako nekako zrace 

lezala sam i isto ena kao tebi prije osjetim kad sam na ledima...jedva cekam da udarci budu jaci da budem jos mirnija...
    ivy lijepo se provedi i najedi finih rebaraca i za nas (sam dobro zapamtila ?)
    happy uh i ja bih sad jedan big mac 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.