Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    27. Siječanj 2018. 15:49

Prekrasne bušee ♥️♥️
    Dobrodošle nove mamice 😊
    Da li je koja isla na tecaj nedavno? Koliko to traje? 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    27. Siječanj 2018. 15:52

TeaC

Prekrasne bušee ♥️♥️
    Dobrodošle nove mamice 😊
    Da li je koja isla na tecaj nedavno? Koliko to traje?

Tea mi cemo na sljedeći cim izbace,trebao bi u drugom mj.biti sredinom..kod nas pet dana,od 17.30-19, 300kn po paru

Honey
    27. Siječanj 2018. 16:20

Jama kako to mislis da ti je Proudy najdraza sa proljetnica??? A jaaaa? 😜 Salim se 😂 
    Proudy moja neka meni tebe i tu ❤ 
    Ivy 100× sam tamo vec htjela ici i nikako! E bas cemo se spremit jednom na rebrica, hvala 💋 Ja kuhala rizoto od liganja i kozica 💙 al isto tako neki dan pocistila fridz! 😀 
    Barbara kako si lijepa 😍 Kolačić ❤ i Confused 😘 
    Marina dobrodosla ti i blizanci 👣👣🤗

baarbaraa29
    27. Siječanj 2018. 16:32

Tnx cure da J@m@ nas zna sa whats upa, tamo smo se neki dan hvalili!
    Ja pravim totalno nezdravi rucak/veceru 😜 ali moramo nekad i tako malo!
    A za ovim lignje, kozice....varijacijama sam luda, a muz ni probat pa di rjetko priustim jer i zaboravim sta volim hahah, al vi me tu posjetite!
    Hoce vasi Snagatori 😎 bit s vama na porodu?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

27. Siječanj 2018. 16:36

baarbaraa29

Tnx cureda J@m@ nas zna sa whats upa, tamo smo se neki dan hvalili!
    Ja pravim totalno nezdravi rucak/veceru 😜 ali moramo nekad i tako malo!
    A za ovim lignje, kozice….varijacijama sam luda, a muz ni probat pa di rjetko priustim jer i zaboravim sta volim hahah, al vi me tu posjetite!
    Hoce vasi Snagatori 😎 bit s vama na porodu?

Ne😂😂🙃🙃... Nije on za to... A i možda bolje.. Netreba me vidjeti takvu pretpostavljam slabu i ranjivu.. A možda i sigurnije za njega da je čim dalje od mene kad krene😂😂😂😂... 

Mya
    27. Siječanj 2018. 16:38

Honey

Jama kako to mislis da ti je Proudy najdraza sa proljetnica??? A jaaaa? 😜 Salim se 😂Proudy moja neka meni tebe i tu ❤
    Ivy 100× sam tamo vec htjela ici i nikako! E bas cemo se spremit jednom na rebrica, hvala 💋 Ja kuhala rizoto od liganja i kozica 💙 al isto tako neki dan pocistila fridz! 😀
    Barbara kako si lijepa 😍 Kolačić ❤ i Confused😘
    Marina dobrodosla ti i blizanci 👣👣🤗

Hahahaha...ma zbog njene situacije,borac,ti si hvala bogu dobro i ne stajes😁😁

mamica1985
    27. Siječanj 2018. 16:42

Preslatke ste sve 😍
    Dobrodosle nove mamice 🌹
    Meni muz nije bio na prvom, ne bude bio ni na drugom porodu, obostrana zelja/odluka. 😁

Mya
    27. Siječanj 2018. 16:50

Meni je svejedno,a on posto jako zeli,hoce neka ide,nece mu nista biti,na neke stvar ce malo drukcije gledat

27. Siječanj 2018. 17:16

Hvala na dobrodoslici! 😘
    Honey moja nemoj mi ljubomorna bit! Znas da si zvjer od zene! 😘
    A kaj cu nego pozitivna bit,  mogu si samo gore napravit ako potonem,  tak da se ne dam! Sve ce to bit dobro,  znam ja! 😉
    Meni je danas muzek otisao ujutro na plac,  kupio skampe i skuhao nam skampe na buzaru! 😍😍
    Obozavam ih! Najela sam se ko prasica,  a i bila sam masna do laktova,  ko prasica 😂.
    Sve ste mi jako lijepe,  jako su vam slatke busice 😘.
    Mozda medju ljetnicama imam najveci trbuh,  kaj mislis Honey? 😂😂 na proljetnicama me sprdaju tjednima 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    27. Siječanj 2018. 17:24

Bome vi ste vecina ravne,osim nase honey(evo citaj,hvalim te aha),a ovdje vec ima dosta okruglih trbuscica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.