Prekrasne bušee ♥️♥️
Dobrodošle nove mamice 😊
Da li je koja isla na tecaj nedavno? Koliko to traje?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Prekrasne bušee ♥️♥️
Dobrodošle nove mamice 😊
Da li je koja isla na tecaj nedavno? Koliko to traje?
Tea mi cemo na sljedeći cim izbace,trebao bi u drugom mj.biti sredinom..kod nas pet dana,od 17.30-19, 300kn po paru
Jama kako to mislis da ti je Proudy najdraza sa proljetnica??? A jaaaa? 😜 Salim se 😂
Proudy moja neka meni tebe i tu ❤
Ivy 100× sam tamo vec htjela ici i nikako! E bas cemo se spremit jednom na rebrica, hvala 💋 Ja kuhala rizoto od liganja i kozica 💙 al isto tako neki dan pocistila fridz! 😀
Barbara kako si lijepa 😍 Kolačić ❤ i Confused 😘
Marina dobrodosla ti i blizanci 👣👣🤗
Tnx cure da J@m@ nas zna sa whats upa, tamo smo se neki dan hvalili!
Ja pravim totalno nezdravi rucak/veceru 😜 ali moramo nekad i tako malo!
A za ovim lignje, kozice....varijacijama sam luda, a muz ni probat pa di rjetko priustim jer i zaboravim sta volim hahah, al vi me tu posjetite!
Hoce vasi Snagatori 😎 bit s vama na porodu?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Tnx cureda J@m@ nas zna sa whats upa, tamo smo se neki dan hvalili!
Ja pravim totalno nezdravi rucak/veceru 😜 ali moramo nekad i tako malo!
A za ovim lignje, kozice….varijacijama sam luda, a muz ni probat pa di rjetko priustim jer i zaboravim sta volim hahah, al vi me tu posjetite!
Hoce vasi Snagatori 😎 bit s vama na porodu?
Ne😂😂🙃🙃... Nije on za to... A i možda bolje.. Netreba me vidjeti takvu pretpostavljam slabu i ranjivu.. A možda i sigurnije za njega da je čim dalje od mene kad krene😂😂😂😂...
Jama kako to mislis da ti je Proudy najdraza sa proljetnica??? A jaaaa? 😜 Salim se 😂Proudy moja neka meni tebe i tu ❤
Ivy 100× sam tamo vec htjela ici i nikako! E bas cemo se spremit jednom na rebrica, hvala 💋 Ja kuhala rizoto od liganja i kozica 💙 al isto tako neki dan pocistila fridz! 😀
Barbara kako si lijepa 😍 Kolačić ❤ i Confused😘
Marina dobrodosla ti i blizanci 👣👣🤗
Hahahaha...ma zbog njene situacije,borac,ti si hvala bogu dobro i ne stajes😁😁
Preslatke ste sve 😍
Dobrodosle nove mamice 🌹
Meni muz nije bio na prvom, ne bude bio ni na drugom porodu, obostrana zelja/odluka. 😁
Meni je svejedno,a on posto jako zeli,hoce neka ide,nece mu nista biti,na neke stvar ce malo drukcije gledat
Hvala na dobrodoslici! 😘
Honey moja nemoj mi ljubomorna bit! Znas da si zvjer od zene! 😘
A kaj cu nego pozitivna bit, mogu si samo gore napravit ako potonem, tak da se ne dam! Sve ce to bit dobro, znam ja! 😉
Meni je danas muzek otisao ujutro na plac, kupio skampe i skuhao nam skampe na buzaru! 😍😍
Obozavam ih! Najela sam se ko prasica, a i bila sam masna do laktova, ko prasica 😂.
Sve ste mi jako lijepe, jako su vam slatke busice 😘.
Mozda medju ljetnicama imam najveci trbuh, kaj mislis Honey? 😂😂 na proljetnicama me sprdaju tjednima 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bome vi ste vecina ravne,osim nase honey(evo citaj,hvalim te aha),a ovdje vec ima dosta okruglih trbuscica
Sortiraj odgovore
Najstariji