Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Siječanj 2018. 11:58

mare27

jutrooo
    bušice samo iskaču,a vi sve vitke…milina
    nego ,jel koja nosi nisko bebu?

Jutro Mare, jutro trudnice 😁😍😘.. Meni rekla dokica da mi je posteljica nisko i napisala mirovanje i apstinenciju, bez kak je rekla egzibiciha nekih.. Al da se nada da će se podići jer stigne još... 

mare27
    27. Siječanj 2018. 13:08

meni je beba skroz nisko (na pipi gotovo hehhe) i kad udara baš ko da mi udara po onoj stvari,e sad u ponedjeljak je kontrola pa će se ćut što dalje...
    a tamo negdje oko 12 tt jedan doktor mi je rekao da se maternica komplet poslije 20 tt podiže,a do tad je dolje nisko i pritišće mjehur... željno iščekujem taj dan

27. Siječanj 2018. 13:26

mare27

meni je beba skroz nisko (na pipi gotovo hehhe) i kad udara baš ko da mi udara po onoj stvari,e sad u ponedjeljak je kontrola pa će se ćut što dalje…
    a tamo negdje oko 12 tt jedan doktor mi je rekao da se maternica komplet poslije 20 tt podiže,a do tad je dolje nisko i pritišće mjehur… željno iščekujem taj dan

Ajoj, to je baš nezgodno.. A mislim da meni nije bilo tolko nisko srećom.. I nekak se nadam da će se do idućeg pregleda pridignut to sve...i tebi i meni😁😘

27. Siječanj 2018. 13:44

Pozdrav curke!
    Aktivna sam vec neko vrijeme na proljetnicama s nasom Honey! Pa po uzoru na nju vidim da mogu i tu i tamo 😂😂😂😂.
    Nadam se da me primate. Imam 34 godine. Jednog frajera od gotovo 5 godina i cekam drugog sincica. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Siječanj 2018. 14:05

ProudMomy

Pozdrav curke!
    Aktivna sam vec neko vrijeme na proljetnicama s nasom Honey! Pa po uzoru na nju vidim da mogu i tu i tamo 😂😂😂😂.
    Nadam se da me primate. Imam 34 godine. Jednog frajera od gotovo 5 godina i cekam drugog sincica.

Pozdrav ProudMomy😀😀, dobro nam došla😁.. He he, ja škicam vas proljetnice i ostale teme pošto sam već 2 mjeseca doma i nemam kaj raditi😂😂 tak da te "znam" 😂. Baš ste vesela ekipica vi na proljetnicama😀..a škicam i ekipicu koja je već rodila, pošto će mi ovo biti prvi bebač da skupim korisne savjete i naučim nešto...btw,i ja čekam malenog pišonju😂😍😘

• marina30
    27. Siječanj 2018. 14:13

Evo i mene...vidim super tema....9+5 tj.  Twinsici..... 

ivymicek
    27. Siječanj 2018. 14:24

Podrav curke!
    ProudMomy, dobrodošla! Pišonja i kod nas 😁.
    Btw i ja vas čitam na proljetnicama 😂...
    Marina30 još jedni twinsići. Veselimo se ❤️.

Kaj ste kuhale?! Ja sam pobacala sve što sam našla u fridžu. Dinstane mahunne, gljive, grahče, pire, pohane tikvice salata i rebarca od jučer. 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

27. Siječanj 2018. 14:31

Marina30 pozdravljam😁, čestitke na twinsićima, obožavam😍😍. Ivymicek, nisam niš kuhala, bila s dragim u Lidlu pa smo pojeli one hrenovke u pecivu, imaju mi baš fine.. sveki pekla piceka u rolu i neku rižu, a to ni inače nevolim(da, znam da sam čudna.. Od peradi jedino bijelo pileće ili od pazinskog purana)  a kamoli trudna tak da neznam kaj budemo poslje.. 

Confused
    27. Siječanj 2018. 14:39

Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    27. Siječanj 2018. 14:42

Ena31

Marina30 pozdravljam😁, čestitke na twinsićima, obožavam😍😍. Ivymicek, nisam niš kuhala, bila s dragim u Lidlu pa smo pojeli one hrenovke u pecivu, imaju mi baš fine.. sveki pekla piceka u rolu i neku rižu, a to ni inače nevolim(da, znam da sam čudna.. Od peradi jedino bijelo pileće ili od pazinskog purana) a kamoli trudna tak da neznam kaj budemo poslje..

Ma nisi čudna. Imam prijateljicu koja sve može pojesti ako je pohano ako nije pohano nema šanse. Isto tako jedna jede samo bijela pileća prsa 😂. Tako da si ti još ok 😁

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.