Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    27. Siječanj 2018. 11:19

jutrooo
    bušice samo iskaču,a vi sve vitke...milina
    nego ,jel koja nosi nisko bebu?

27. Siječanj 2018. 11:58

mare27

jutrooo
    bušice samo iskaču,a vi sve vitke…milina
    nego ,jel koja nosi nisko bebu?

Jutro Mare, jutro trudnice 😁😍😘.. Meni rekla dokica da mi je posteljica nisko i napisala mirovanje i apstinenciju, bez kak je rekla egzibiciha nekih.. Al da se nada da će se podići jer stigne još... 

mare27
    27. Siječanj 2018. 13:08

meni je beba skroz nisko (na pipi gotovo hehhe) i kad udara baš ko da mi udara po onoj stvari,e sad u ponedjeljak je kontrola pa će se ćut što dalje...
    a tamo negdje oko 12 tt jedan doktor mi je rekao da se maternica komplet poslije 20 tt podiže,a do tad je dolje nisko i pritišće mjehur... željno iščekujem taj dan

27. Siječanj 2018. 13:26

mare27

meni je beba skroz nisko (na pipi gotovo hehhe) i kad udara baš ko da mi udara po onoj stvari,e sad u ponedjeljak je kontrola pa će se ćut što dalje…
    a tamo negdje oko 12 tt jedan doktor mi je rekao da se maternica komplet poslije 20 tt podiže,a do tad je dolje nisko i pritišće mjehur… željno iščekujem taj dan

Ajoj, to je baš nezgodno.. A mislim da meni nije bilo tolko nisko srećom.. I nekak se nadam da će se do idućeg pregleda pridignut to sve...i tebi i meni😁😘

27. Siječanj 2018. 13:44

Pozdrav curke!
    Aktivna sam vec neko vrijeme na proljetnicama s nasom Honey! Pa po uzoru na nju vidim da mogu i tu i tamo 😂😂😂😂.
    Nadam se da me primate. Imam 34 godine. Jednog frajera od gotovo 5 godina i cekam drugog sincica. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Siječanj 2018. 14:05

ProudMomy

Pozdrav curke!
    Aktivna sam vec neko vrijeme na proljetnicama s nasom Honey! Pa po uzoru na nju vidim da mogu i tu i tamo 😂😂😂😂.
    Nadam se da me primate. Imam 34 godine. Jednog frajera od gotovo 5 godina i cekam drugog sincica.

Pozdrav ProudMomy😀😀, dobro nam došla😁.. He he, ja škicam vas proljetnice i ostale teme pošto sam već 2 mjeseca doma i nemam kaj raditi😂😂 tak da te "znam" 😂. Baš ste vesela ekipica vi na proljetnicama😀..a škicam i ekipicu koja je već rodila, pošto će mi ovo biti prvi bebač da skupim korisne savjete i naučim nešto...btw,i ja čekam malenog pišonju😂😍😘

• marina30
    27. Siječanj 2018. 14:13

Evo i mene...vidim super tema....9+5 tj.  Twinsici..... 

ivymicek
    27. Siječanj 2018. 14:24

Podrav curke!
    ProudMomy, dobrodošla! Pišonja i kod nas 😁.
    Btw i ja vas čitam na proljetnicama 😂...
    Marina30 još jedni twinsići. Veselimo se ❤️.

Kaj ste kuhale?! Ja sam pobacala sve što sam našla u fridžu. Dinstane mahunne, gljive, grahče, pire, pohane tikvice salata i rebarca od jučer. 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

27. Siječanj 2018. 14:31

Marina30 pozdravljam😁, čestitke na twinsićima, obožavam😍😍. Ivymicek, nisam niš kuhala, bila s dragim u Lidlu pa smo pojeli one hrenovke u pecivu, imaju mi baš fine.. sveki pekla piceka u rolu i neku rižu, a to ni inače nevolim(da, znam da sam čudna.. Od peradi jedino bijelo pileće ili od pazinskog purana)  a kamoli trudna tak da neznam kaj budemo poslje.. 

Confused
    27. Siječanj 2018. 14:39

Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI