jutrooo
bušice samo iskaču,a vi sve vitke...milina
nego ,jel koja nosi nisko bebu?

jutrooo
bušice samo iskaču,a vi sve vitke…milina
nego ,jel koja nosi nisko bebu?
Jutro Mare, jutro trudnice 😁😍😘.. Meni rekla dokica da mi je posteljica nisko i napisala mirovanje i apstinenciju, bez kak je rekla egzibiciha nekih.. Al da se nada da će se podići jer stigne još...
meni je beba skroz nisko (na pipi gotovo hehhe) i kad udara baš ko da mi udara po onoj stvari,e sad u ponedjeljak je kontrola pa će se ćut što dalje...
a tamo negdje oko 12 tt jedan doktor mi je rekao da se maternica komplet poslije 20 tt podiže,a do tad je dolje nisko i pritišće mjehur... željno iščekujem taj dan

meni je beba skroz nisko (na pipi gotovo hehhe) i kad udara baš ko da mi udara po onoj stvari,e sad u ponedjeljak je kontrola pa će se ćut što dalje…
a tamo negdje oko 12 tt jedan doktor mi je rekao da se maternica komplet poslije 20 tt podiže,a do tad je dolje nisko i pritišće mjehur… željno iščekujem taj dan
Ajoj, to je baš nezgodno.. A mislim da meni nije bilo tolko nisko srećom.. I nekak se nadam da će se do idućeg pregleda pridignut to sve...i tebi i meni😁😘
Pozdrav curke!
Aktivna sam vec neko vrijeme na proljetnicama s nasom Honey! Pa po uzoru na nju vidim da mogu i tu i tamo 😂😂😂😂.
Nadam se da me primate. Imam 34 godine. Jednog frajera od gotovo 5 godina i cekam drugog sincica.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav curke!
Aktivna sam vec neko vrijeme na proljetnicama s nasom Honey! Pa po uzoru na nju vidim da mogu i tu i tamo 😂😂😂😂.
Nadam se da me primate. Imam 34 godine. Jednog frajera od gotovo 5 godina i cekam drugog sincica.
Pozdrav ProudMomy😀😀, dobro nam došla😁.. He he, ja škicam vas proljetnice i ostale teme pošto sam već 2 mjeseca doma i nemam kaj raditi😂😂 tak da te "znam" 😂. Baš ste vesela ekipica vi na proljetnicama😀..a škicam i ekipicu koja je već rodila, pošto će mi ovo biti prvi bebač da skupim korisne savjete i naučim nešto...btw,i ja čekam malenog pišonju😂😍😘
Podrav curke!
ProudMomy, dobrodošla! Pišonja i kod nas 😁.
Btw i ja vas čitam na proljetnicama 😂...
Marina30 još jedni twinsići. Veselimo se ❤️.
Kaj ste kuhale?! Ja sam pobacala sve što sam našla u fridžu. Dinstane mahunne, gljive, grahče, pire, pohane tikvice salata i rebarca od jučer. 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Marina30 pozdravljam😁, čestitke na twinsićima, obožavam😍😍. Ivymicek, nisam niš kuhala, bila s dragim u Lidlu pa smo pojeli one hrenovke u pecivu, imaju mi baš fine.. sveki pekla piceka u rolu i neku rižu, a to ni inače nevolim(da, znam da sam čudna.. Od peradi jedino bijelo pileće ili od pazinskog purana) a kamoli trudna tak da neznam kaj budemo poslje..
Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜

Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji