evo nas sa 17tt 💙
Slatkišić bušica😍😘😘, i za 17 tjedana se već fajn dosta zaokružila😁, bit će i tvoja do kraja poveća😁😘
Došo mm s pola i gleda mi bušu i smije se, a ja danas u onoj crvenoj majci s bebom pa veli da mi mora još par takvih kupiti, slatko mu je kak beba "viri iz trbuha" 😂😂
Evo mojih par slicica ocito moram jednu po jednu , bila sam na 4d i sve je ok ..sta mislite za spol jel bi koja kaj rekla po slici ?
Super da je sve ok😍😘.. E ježi ga i ja gledam u sličku... I? Jel princ ili princeza?
hvala pa cure sad i ja gledam sliku i nevjerujem bome raste
ena super je majica daaaaa zaboravila te pitati gdje si ju kupila ?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
hvalapa cure sad i ja gledam sliku i nevjerujem bome raste
ena super je majica daaaaa zaboravila te pitati gdje si ju kupila ?
Raste raste, nego šta.. Pa mora si beba stan s bazenčićem proširivati😂. Dobila od seke majicu, ona je u Mamanova dućanu kupila 😂
Evo moja okrenuta i od kolegice ona je nesto manje trudna :) radi usporedbe :D da da preko ponude sam isla :)
Evo moja okrenuta i od kolegice ona je nesto manje trudna :) radi usporedbe :D da da preko ponude sam isla :)
Decko?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
franovamamita-Lijepa bušica.
My life- ja imam pritisak dole,konkretno mislim da na mjehur i napuhnuta sam dosta u zadnje vrijeme. Danas i peckanje osjećam u trbuhu,al ne brinem se. To je normalno :)
💖 Nikol -12.08.2018💖
franovamamita-Lijepa bušica.My life-ja imam pritisak dole,konkretno mislim da na mjehur i napuhnuta sam dosta u zadnje vrijeme. Danas i peckanje osjećam u trbuhu,al ne brinem se. To je normalno :)
Peckanje? To nisam imala, neznam...
Sortiraj odgovore
Najstariji