Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Siječanj 2018. 18:50

franovamamita

evo nas sa 17tt 💙

Slatkišić bušica😍😘😘, i za 17 tjedana se već fajn dosta zaokružila😁, bit će i tvoja do kraja poveća😁😘

26. Siječanj 2018. 18:52

Došo mm s pola i gleda mi bušu i smije se, a ja danas u onoj crvenoj majci s bebom pa veli da mi mora još par takvih kupiti, slatko mu je kak beba "viri iz trbuha" 😂😂

26. Siječanj 2018. 18:55

Bojana27

Evo mojih par slicica ocito moram jednu po jednu , bila sam na 4d i sve je ok ..sta mislite za spol jel bi koja kaj rekla po slici ?

Super da je sve ok😍😘.. E ježi ga i ja gledam u sličku... I? Jel princ ili princeza? 

franovamamita
    26. Siječanj 2018. 18:56

hvala pa cure sad i ja gledam sliku i nevjerujem bome raste 
    ena super je majica daaaaa zaboravila te pitati gdje si ju kupila ?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Siječanj 2018. 18:59

franovamamita

hvalapa cure sad i ja gledam sliku i nevjerujem bome rasteena super je majica daaaaa zaboravila te pitati gdje si ju kupila ?

Raste raste, nego šta.. Pa mora si beba stan s bazenčićem proširivati😂. Dobila od seke majicu, ona je u Mamanova dućanu kupila 😂

bojana27
    26. Siječanj 2018. 19:11

Evo moja okrenuta i od kolegice ona je nesto manje trudna :) radi usporedbe :D da da preko ponude sam isla :)

Confused
    26. Siječanj 2018. 19:29

Bojana27

Evo moja okrenuta i od kolegice ona je nesto manje trudna :) radi usporedbe :D da da preko ponude sam isla :)

Decko?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    26. Siječanj 2018. 19:29

Ovo lijevo je njen uzv , desno moj 😆

mateya1993
    26. Siječanj 2018. 19:55

franovamamita-Lijepa bušica. 
    My life- ja imam pritisak dole,konkretno mislim da na mjehur i napuhnuta sam dosta u zadnje vrijeme. Danas i peckanje osjećam u trbuhu,al ne brinem se. To je normalno :)

💖 Nikol -12.08.2018💖

26. Siječanj 2018. 20:00

mateya1993

franovamamita-Lijepa bušica.My life-ja imam pritisak dole,konkretno mislim da na mjehur i napuhnuta sam dosta u zadnje vrijeme. Danas i peckanje osjećam u trbuhu,al ne brinem se. To je normalno :)

Peckanje? To nisam imala,  neznam... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.