Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    26. Siječanj 2018. 18:08

J@m@

Nemoj gazirano nikako..ja vodu i mineralnu samo,i znam limun,narancu iscijedit..gusti mi dizu zgaravicu pa ih ne mogu

Sensation ne spada pod mineralnu?  Meni ovi sokovi gusti isto ne pasu, sve mi pre slatko. Osim sad taj sensation i obicna voda mi ok ali jako hladna

Mya
    26. Siječanj 2018. 18:13

ako ti odgovara pij,nemoj pretjerivat jer to je isto šećer.meni isto full hladna voda,a gaz.sokove ni pod razno jer mi je u početku trudnoće bilo u mokraci poviseno od gaziranih sokova pa zabrana

bojana27
    26. Siječanj 2018. 18:20

Evo mojih par slicica ocito moram jednu po jednu , bila sam na 4d i sve je ok ..sta mislite za spol jel bi koja kaj rekla po slici ?

Mya
    26. Siječanj 2018. 18:22

Ja uopće ne kuzim gdje je kaj😁

bojana27
    26. Siječanj 2018. 18:22

bojana27
    26. Siječanj 2018. 18:23

A lijepo se vide stopala koljena pa zdjelica il sam i ja posandrcala 🤪

franovamamita
    26. Siječanj 2018. 18:34

ma js pijem sta mi se pije mada vecinom vodu al zato sto sam tako navikla i inace mi puno gaziranog ne pase ali eto neki dan mi se pila sensation i pila sam danas eto poslije rucka casa kole...samo opusteno i bez pretjerivanja u bilo cemu...
    bojana ja bih rekla da nosis sina 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    26. Siječanj 2018. 18:36

Prva slika,gledam ko telac..to si isla s one ponude dana??pisonja??ili?

franovamamita
    26. Siječanj 2018. 18:42

evo nas sa 17tt 💙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    26. Siječanj 2018. 18:47

O da,da,vi ste vec veliki..lijepa busa😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.