Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Siječanj 2018. 14:43

Confused

Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜

Divna buša draga😍😍😘😘.. I nisi ko kit😂😂, to bi bila ja.. točnije za sad sam ko kitovo mladunče al brzo odrastam😂😂😂... I nismo sve vitke.. Barem ja ne, zatrudnila s 162 cm i 75kg🤣🙃, sad imam 77kg😭

ivymicek
    27. Siječanj 2018. 14:44

Confused

Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜

Divna si sigurno i sa glavom 😂. Btw nisi kit, kad tad će i nama buša izletit i sve ćemo biti velike, pogotovo pred porod. Meni se svi smiju jer već hodam kao pingvin 😂😂😂.. ne kao da sam na pola već pred kraj.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Kolačić
    27. Siječanj 2018. 15:04
    Evo i moje bušice :)
    Evo i moje bušice :)

27. Siječanj 2018. 15:08

😍😍Kolačić 😁, baš ste slatki i ti i bušica😍😍😘

baarbaraa29
    27. Siječanj 2018. 15:26

ProudMomy dobrodosla medju druge ponosne! 
    Ja skicnem na Jesenske iz istog razloga kao i Ena31! Hihihi! Voajeri! 
    marina30 i tebi dobrodoslica! Ti si nam, ako se ne varam, treca mama sa blizancima! 
    Confused ne znam jesam se vise nasmijala tebi, tj.tvom komentaru ili ivymicekovom  Lude ste!
    I ja vjerujem da si jako lijepa i sa glavom hahahh i ni meni nisi ko kit nego bas, bas lijepa!!
    Kolacic bas si kolacic! Slatkica!
    Sad cemo vam se i mi nakacit da se prvi puta pokazemo!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

franovamamita
    27. Siječanj 2018. 15:27

dan cure 
    opet divne busice ma sve ste mi bas slatkice 
    nove cure dobro nam dosle

ja isla u grad kupiti necakinji poklon za 1.rodendan kupila sam joj u frodu papucice za jaslice posto sad krece...divna je stavim vam slikicu danas 
    nego da hodala sam sat vremena i eto sad me stidna kost bas boli i prepone ajme....
    za rucak sam kupila gotovo u konzumu usput i kad dosla doma gle iznenadenja dragi skuhao spagete i umak od rajcica..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    27. Siječanj 2018. 15:34

Evo nas! Mah-mah!! 
    franovamamita bravo za muza!! A ti sad onda u horizontalu!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

27. Siječanj 2018. 15:38

baarbaraa29

Evo nas! Mah-mah!!franovamamita bravo za muza!! A ti sad onda u horizontalu!

Oooopaa.. Vidi ti manekenke naše😍😍... Baš si lijepa😊😁😍... I vitka😍😍

27. Siječanj 2018. 15:42

franovamamita

dan cure
    opet divne busice ma sve ste mi bas slatkice
    nove cure dobro nam dosle

ja isla u grad kupiti necakinji poklon za 1.rodendan kupila sam joj u frodu papucice za jaslice posto sad krece…divna je stavim vam slikicu danas
    nego da hodala sam sat vremena i eto sad me stidna kost bas boli i prepone ajme….
    za rucak sam kupila gotovo u konzumu usput i kad dosla doma gle iznenadenja dragi skuhao spagete i umak od rajcica..

Hello🤣😘... Bravo za mužića😁... A ti draga na odmor da se čučica odmori😂😂.. Uf, i mene prepone bole.. Točnije imam osjećaj ko da sam se rastezala ili špagu radila🙃

Mya
    27. Siječanj 2018. 15:43

Nove trudnice dobrodošle..proudy ti si mi najdraza sa proljetnica i toliko pozitivna uz sve to cuvanje i mirovanje da si vrijedna divljenja makar te ne znam😊 ena i confused,definitivno vode,nase okruglice,a barbi sam vidjela na whats appu,manekenka moja😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.