Marina30 pozdravljam😁, čestitke na twinsićima, obožavam😍😍. Ivymicek, nisam niš kuhala, bila s dragim u Lidlu pa smo pojeli one hrenovke u pecivu, imaju mi baš fine.. sveki pekla piceka u rolu i neku rižu, a to ni inače nevolim(da, znam da sam čudna.. Od peradi jedino bijelo pileće ili od pazinskog purana) a kamoli trudna tak da neznam kaj budemo poslje..
Ma nisi čudna. Imam prijateljicu koja sve može pojesti ako je pohano ako nije pohano nema šanse. Isto tako jedna jede samo bijela pileća prsa 😂. Tako da si ti još ok 😁

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜
Divna buša draga😍😍😘😘.. I nisi ko kit😂😂, to bi bila ja.. točnije za sad sam ko kitovo mladunče al brzo odrastam😂😂😂... I nismo sve vitke.. Barem ja ne, zatrudnila s 162 cm i 75kg🤣🙃, sad imam 77kg😭
Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜
Divna si sigurno i sa glavom 😂. Btw nisi kit, kad tad će i nama buša izletit i sve ćemo biti velike, pogotovo pred porod. Meni se svi smiju jer već hodam kao pingvin 😂😂😂.. ne kao da sam na pola već pred kraj.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ProudMomy dobrodosla medju druge ponosne!
Ja skicnem na Jesenske iz istog razloga kao i Ena31! Hihihi! Voajeri!
marina30 i tebi dobrodoslica! Ti si nam, ako se ne varam, treca mama sa blizancima!
Confused ne znam jesam se vise nasmijala tebi, tj.tvom komentaru ili ivymicekovom Lude ste!
I ja vjerujem da si jako lijepa i sa glavom hahahh i ni meni nisi ko kit nego bas, bas lijepa!!
Kolacic bas si kolacic! Slatkica!
Sad cemo vam se i mi nakacit da se prvi puta pokazemo!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
dan cure
opet divne busice ma sve ste mi bas slatkice
nove cure dobro nam dosle
ja isla u grad kupiti necakinji poklon za 1.rodendan kupila sam joj u frodu papucice za jaslice posto sad krece...divna je stavim vam slikicu danas
nego da hodala sam sat vremena i eto sad me stidna kost bas boli i prepone ajme....
za rucak sam kupila gotovo u konzumu usput i kad dosla doma gle iznenadenja dragi skuhao spagete i umak od rajcica..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Evo nas! Mah-mah!!
franovamamita bravo za muza!! A ti sad onda u horizontalu!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo nas! Mah-mah!!franovamamita bravo za muza!! A ti sad onda u horizontalu!
Oooopaa.. Vidi ti manekenke naše😍😍... Baš si lijepa😊😁😍... I vitka😍😍
dan cure
opet divne busice ma sve ste mi bas slatkice
nove cure dobro nam dosle
ja isla u grad kupiti necakinji poklon za 1.rodendan kupila sam joj u frodu papucice za jaslice posto sad krece…divna je stavim vam slikicu danas
nego da hodala sam sat vremena i eto sad me stidna kost bas boli i prepone ajme….
za rucak sam kupila gotovo u konzumu usput i kad dosla doma gle iznenadenja dragi skuhao spagete i umak od rajcica..
Hello🤣😘... Bravo za mužića😁... A ti draga na odmor da se čučica odmori😂😂.. Uf, i mene prepone bole.. Točnije imam osjećaj ko da sam se rastezala ili špagu radila🙃
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji