Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜
Divna buša draga😍😍😘😘.. I nisi ko kit😂😂, to bi bila ja.. točnije za sad sam ko kitovo mladunče al brzo odrastam😂😂😂... I nismo sve vitke.. Barem ja ne, zatrudnila s 162 cm i 75kg🤣🙃, sad imam 77kg😭
Stvarno sve do jedna fit mame i neke slatke busice,osjecam se ko kit pored vas,evo jedna jutrosnja,glavu sam morala otkinit 😜
Divna si sigurno i sa glavom 😂. Btw nisi kit, kad tad će i nama buša izletit i sve ćemo biti velike, pogotovo pred porod. Meni se svi smiju jer već hodam kao pingvin 😂😂😂.. ne kao da sam na pola već pred kraj.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ProudMomy dobrodosla medju druge ponosne!
Ja skicnem na Jesenske iz istog razloga kao i Ena31! Hihihi! Voajeri!
marina30 i tebi dobrodoslica! Ti si nam, ako se ne varam, treca mama sa blizancima!
Confused ne znam jesam se vise nasmijala tebi, tj.tvom komentaru ili ivymicekovom Lude ste!
I ja vjerujem da si jako lijepa i sa glavom hahahh i ni meni nisi ko kit nego bas, bas lijepa!!
Kolacic bas si kolacic! Slatkica!
Sad cemo vam se i mi nakacit da se prvi puta pokazemo!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
dan cure
opet divne busice ma sve ste mi bas slatkice
nove cure dobro nam dosle
ja isla u grad kupiti necakinji poklon za 1.rodendan kupila sam joj u frodu papucice za jaslice posto sad krece...divna je stavim vam slikicu danas
nego da hodala sam sat vremena i eto sad me stidna kost bas boli i prepone ajme....
za rucak sam kupila gotovo u konzumu usput i kad dosla doma gle iznenadenja dragi skuhao spagete i umak od rajcica..
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo nas! Mah-mah!!
franovamamita bravo za muza!! A ti sad onda u horizontalu!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo nas! Mah-mah!!franovamamita bravo za muza!! A ti sad onda u horizontalu!
Oooopaa.. Vidi ti manekenke naše😍😍... Baš si lijepa😊😁😍... I vitka😍😍
dan cure
opet divne busice ma sve ste mi bas slatkice
nove cure dobro nam dosle
ja isla u grad kupiti necakinji poklon za 1.rodendan kupila sam joj u frodu papucice za jaslice posto sad krece…divna je stavim vam slikicu danas
nego da hodala sam sat vremena i eto sad me stidna kost bas boli i prepone ajme….
za rucak sam kupila gotovo u konzumu usput i kad dosla doma gle iznenadenja dragi skuhao spagete i umak od rajcica..
Hello🤣😘... Bravo za mužića😁... A ti draga na odmor da se čučica odmori😂😂.. Uf, i mene prepone bole.. Točnije imam osjećaj ko da sam se rastezala ili špagu radila🙃
Nove trudnice dobrodošle..proudy ti si mi najdraza sa proljetnica i toliko pozitivna uz sve to cuvanje i mirovanje da si vrijedna divljenja makar te ne znam😊 ena i confused,definitivno vode,nase okruglice,a barbi sam vidjela na whats appu,manekenka moja😘
Sortiraj odgovore
Najstariji