franovamamita-Lijepa bušica.My life-ja imam pritisak dole,konkretno mislim da na mjehur i napuhnuta sam dosta u zadnje vrijeme. Danas i peckanje osjećam u trbuhu,al ne brinem se. To je normalno :)
Peckanje? To nisam imala, neznam…
Peckanje,bockanje, javlja se povremeno s lijeve strane pa s desne nisko u trbuhu. Rekla sam ginekologici i rekla je da je to normalno, a i sve je u redu. Sve smo mi različite
💖 Nikol -12.08.2018💖
franovamamita-Lijepa bušica.My life-ja imam pritisak dole,konkretno mislim da na mjehur i napuhnuta sam dosta u zadnje vrijeme. Danas i peckanje osjećam u trbuhu,al ne brinem se. To je normalno :)
Peckanje? To nisam imala, neznam…
Peckanje,bockanje, javlja se povremeno s lijeve strane pa s desne nisko u trbuhu. Rekla sam ginekologici i rekla je da je to normalno, a i sve je u redu. Sve smo mi različite
Istina, ma dok doktor kaže da je ok onda je 😁, samo nek su nam bebice zdrave😍😍😘..ja ležim sad i moj bebo izgleda isprobava kolko jako može lupiti😂😂
mateya hvala a peckanje ni ja nisam imala...to bih ja povezala s upalom mjehura mada mozds je normalno ak ti dr tak kaze...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ja mislim ds svoga vec danima osjecam i sad legla i ne znam kako ds ga potaknem da se pomakne jer ne sjecam se da sam ga danas osjetila
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ja mislim ds svoga vec danima osjecam i sad legla i ne znam kako ds ga potaknem da se pomakne jer ne sjecam se da sam ga danas osjetila
Pojedi nešto slatko, popij soka i lezi na bok.. Tako kažu.. Al meni se više pokrene kad legnem na leđa.. A vjerojatno jesi samo nisi registrirala kad si u pokretu
Mare divna buša💕.
My life odlično da je sve ok samo tako dalje!
Ena prekrasna buša. Svaka mama različita a tako i svaka buša. mene su u prošloj T pred kraj znali pitati čekam li blizance 🤣.
Mateya ja ću reći curkica... 💕.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nemoj se brinuti. On lupka ali kako radiš ne osjetiš. Tako je meni jedan dan jače a jedan dan slabije. S tim da sam j tvojim tjednima znala ne osjetiti lupkanje i cijeli dan. Ali onda bi se kad tad javio. Ne brini kada legneš i smiriš se bude lupkao 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni je ginic rekao danas da je cura a ja ipak mislim da je decko 😂😂😂😂😂
Evo i nas prije izlaska. Morala sam odabrati hlače koje neće stiskati jer ipak odemo papati 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni je ginic rekao danas da je cura a ja ipak mislim da je decko 😂😂😂😂😂
Sva sam se pogubila gore pišem Mateya a mislim Bojana. E htjedoh reći kako i ja mislim da je puca ❤️.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji