Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    26. Siječanj 2018. 22:20

jama laku noc nadam se ce ti prestati glavobolja 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Siječanj 2018. 22:26

I ja oduvjek  baš volim trudnice i trudničke trbuščiće i bebe😍😍... J@m@ laku noć, nadam se da će glavobolja prestati😘. 

Honey
    27. Siječanj 2018. 07:47

Dobro jutro! ☕☕☕☕☕☕ Kinezi opet napadaju! Rekoh idem nas malo pogurati na aktualnoj temi. 😉 dorucak, kava i uzivanje u danu 💗 Malo cemo nesto radit malo odmarat. Balans 💓💓💓 Ivy kakva su bila rebrica i gdje to idete na rebrica meni se vec duze jedu???? 

bojana27
    27. Siječanj 2018. 08:51

Jutro zenske , evo i mene :) samo sta sam po jucerasnjem uzv 18+6 , tako da uopce vise ne znam kolko sam trudna 😆 

ivymicek
    27. Siječanj 2018. 09:43

Dobro jutro djevojke!
    Bojana lijepa buša bez obzira na tjedan je divna.
    Honey i tvoja bebolina raste. Vidi se kako smo sve divne i kako trudnoće lijepo utječu na nas 😊.
    Tako je bili na rebarcima. Restoran je R&B Food u Puljskoj 9. Rebarca se doslovno tope u ustima. Mislim da nećete pogriješiti ako odete i probate. Preporučam rezervaciju stola jer je mali a uglavnom pun.
    https://www.rnbfood.com

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

HappySeal
    27. Siječanj 2018. 09:51

Jutro cure!

Ja cekam da me pokupe pa da idem rastavljat kuhinju. Decki tegle plocice na cetvrti kat bez lifta, sva sreca da sam trudna i beskorisna za te teze fizikalije 

Vase buse su bas slatke. Moja je jos skoro nevidljiva, valjda ce biti boom uskoro kad ce se napuhnut.

27.6. 💙

Mya
    27. Siječanj 2018. 09:54

Jutro cure..stala glava konacno,ubijala me sinoc da sam jedva zaspala..kava pa laganini za poslom,rucak,svi se pobrali na skijanje,samo mi dragi ostao..happy ti si sef gradilista,kontrola😁

HappySeal
    27. Siječanj 2018. 10:14

Kasne po seficu vec ppola sata. Odbit cu im od place 

27.6. 💙

bejb23
    27. Siječanj 2018. 10:55

Dobaar dan cure. 
    Samo da se javim i picim. Puno nas posla danas ceka, makar meni nista ne daju da radim tako da onda organiziram i pazim jesmo li sve napravili(blago njima kad su trudnickom mozgu dali da prati jel sto zaboravljeno, srecom postoji papir tako da sam sve zabiljezila cim bi se neceg sjetila. Valjda ga necu zagubit 😊). Danas nam je krasan dan, moj mali bracek ima maturalni. Svi smo bas uzbudeni, uzbudeniji nego on 😂 Pa gdje je prije narastao, beba moja mala!?!? 😢
    No dosta o meni.  😂
    Sve ste mi prekrasne sa svojim busicama! 😍😍😍😍
    Evo dok sam ovdje dosla zaboravila sam sta  sam jos htjela napisati. Jao meni. 😂

Uzivajte u vikendu ljepotice. Vesela ekipa vam salje puseke! 😘

💗Baby E💗

mare27
    27. Siječanj 2018. 11:19

jutrooo
    bušice samo iskaču,a vi sve vitke...milina
    nego ,jel koja nosi nisko bebu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.