jama laku noc nadam se ce ti prestati glavobolja
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
I ja oduvjek baš volim trudnice i trudničke trbuščiće i bebe😍😍... J@m@ laku noć, nadam se da će glavobolja prestati😘.
Dobro jutro! ☕☕☕☕☕☕ Kinezi opet napadaju! Rekoh idem nas malo pogurati na aktualnoj temi. 😉 dorucak, kava i uzivanje u danu 💗 Malo cemo nesto radit malo odmarat. Balans 💓💓💓 Ivy kakva su bila rebrica i gdje to idete na rebrica meni se vec duze jedu????
Jutro zenske , evo i mene :) samo sta sam po jucerasnjem uzv 18+6 , tako da uopce vise ne znam kolko sam trudna 😆
Dobro jutro djevojke!
Bojana lijepa buša bez obzira na tjedan je divna.
Honey i tvoja bebolina raste. Vidi se kako smo sve divne i kako trudnoće lijepo utječu na nas 😊.
Tako je bili na rebarcima. Restoran je R&B Food u Puljskoj 9. Rebarca se doslovno tope u ustima. Mislim da nećete pogriješiti ako odete i probate. Preporučam rezervaciju stola jer je mali a uglavnom pun.
https://www.rnbfood.com
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure!
Ja cekam da me pokupe pa da idem rastavljat kuhinju. Decki tegle plocice na cetvrti kat bez lifta, sva sreca da sam trudna i beskorisna za te teze fizikalije
Vase buse su bas slatke. Moja je jos skoro nevidljiva, valjda ce biti boom uskoro kad ce se napuhnut.
27.6. 💙
Jutro cure..stala glava konacno,ubijala me sinoc da sam jedva zaspala..kava pa laganini za poslom,rucak,svi se pobrali na skijanje,samo mi dragi ostao..happy ti si sef gradilista,kontrola😁
Dobaar dan cure.
Samo da se javim i picim. Puno nas posla danas ceka, makar meni nista ne daju da radim tako da onda organiziram i pazim jesmo li sve napravili(blago njima kad su trudnickom mozgu dali da prati jel sto zaboravljeno, srecom postoji papir tako da sam sve zabiljezila cim bi se neceg sjetila. Valjda ga necu zagubit 😊). Danas nam je krasan dan, moj mali bracek ima maturalni. Svi smo bas uzbudeni, uzbudeniji nego on 😂 Pa gdje je prije narastao, beba moja mala!?!? 😢
No dosta o meni. 😂
Sve ste mi prekrasne sa svojim busicama! 😍😍😍😍
Evo dok sam ovdje dosla zaboravila sam sta sam jos htjela napisati. Jao meni. 😂
Uzivajte u vikendu ljepotice. Vesela ekipa vam salje puseke! 😘
💗Baby E💗
jutrooo
bušice samo iskaču,a vi sve vitke...milina
nego ,jel koja nosi nisko bebu?
Sortiraj odgovore
Najstariji