Danas obavila uzv i sve je ureduevo slikica bebice. Mali smo još ali rastemo. Nosić se vidi
Jeeeyyy, bravo za bebicu, predivna je slikica, baš se ljepo vidi😍😍😍😍
Hvala cure . Da baš se potrefilo da se beba lijepo vidi,ostala sam oduševljena jer se kod moje ginekologice prošli tjedan nije tako lijepo vidjelo. Topim se cijelo popodne zajedno sa svojim, Hehe
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jao Ena, prelijep je trbuščić <3 <3 meni na poslu kažu da sam se malo više najela. xD xD ništa se ne vidi, ali neka, ima vremena. :D Mateja, prelijepa je slikica <3
Jao Ena, prelijep je trbuščić <3 <3 meni na poslu kažu da sam se malo više najela. xD xD ništa se ne vidi, ali neka, ima vremena. :D Mateja, prelijepa je slikica <3
Hvala😘.. Ima vremena, a i bar ćeš dulje moći sve normalno obavljat, depilacije, tuširanje, obuvanje.. Bitno da je bebicama dobro 😍😘
Cure, gdje ćete na 4D uvz? Ja bih isto išla pa tražim sad preporuke za Zg, ako vam nije bed. Thx
Mateya1993 takva je bas i moja jucerasnja slicica.. kao da svoju gledam🤗. Neznam kako ste vi, ali ja bas imam cudan pritisak dole, vise na lijevoj strani da me i noga boli i cesto mi trne. Mozda kakva upala, to cu vidjeti kad rjesim labaratorij... dobila apetit napokon, nema vise mucnina nekih. Sad mi pase jako jamnica sensation , a neznam jel smijem piti to... sta vi pijete? Osim obicne vode.
Mateya1993 takva je bas i moja jucerasnja slicica.. kao da svoju gledam🤗. Neznam kako ste vi, ali ja bas imam cudan pritisak dole, vise na lijevoj strani da me i noga boli i cesto mi trne. Mozda kakva upala, to cu vidjeti kad rjesim labaratorij… dobila apetit napokon, nema vise mucnina nekih. Sad mi pase jako jamnica sensation , a neznam jel smijem piti to… sta vi pijete? Osim obicne vode.
Nebi trebalo kao puno gaziranog al ja si popijem kaj mi se pije, pijem sve, mineralnu, sensation mi je omiljeni, znam popit čašu cole.. Ma sve pijem.., evo upravo kakao, a pokraj čaša s colom.. Iako bi trebalo i zbog puno šrćera paziti..
Cure, gdje ćete na 4D uvz? Ja bih isto išla pa tražim sad preporuke za Zg, ako vam nije bed. Thx
Neidem na 4d 🙃
Nemoj gazirano nikako..ja vodu i mineralnu samo,i znam limun,narancu iscijedit..gusti mi dizu zgaravicu pa ih ne mogu
Sortiraj odgovore
Najstariji