my lifedrago mi je da ste i ti i beba ok ma bit ce to sve dobromarelijepo si se zaokruzila
ena ajme divan,jel ti vec tesko zbog stomaka? ja sinoc dok sam rezala nokte na nogama vidim da mi je tesko smeta mi a manji je
slikam vam se i ja kasnije
Je draga, osjetim da mi je teže cipele zavezat, čarape obuti a o depiliranju ne želim ni razmišljati, prošli put jedva, sad kad ću trebati bit će drame😂😂... Super mi je sad kad bebo lupne cijeli trbuh poskoči, imam feeling da je naraso😍
Meni vec teze neke stvari idu kamoli tebi..ja od doktora,svaki tjedan na mjerenje tlaka i opet povisen,doma i kod interniste normalan tako da mjerimo do daljnjeg
my lifedrago mi je da ste i ti i beba ok ma bit ce to sve dobromarelijepo si se zaokruzila
ena ajme divan,jel ti vec tesko zbog stomaka? ja sinoc dok sam rezala nokte na nogama vidim da mi je tesko smeta mi a manji je
slikam vam se i ja kasnije
Je draga, osjetim da mi je teže cipele zavezat, čarape obuti a o depiliranju ne želim ni razmišljati, prošli put jedva, sad kad ću trebati bit će drame😂😂… Super mi je sad kad bebo lupne cijeli trbuh poskoči, imam feeling da je naraso😍
e ja kad sam sina nosila depilirala se na opip nemos vidjet nemos se sagnuti
a bebac sigurno da je narastao cim tako jako osjetis udarce...al ja uvijek govorim da je to najljepsi osjecaj na svijetu...carobno nesto
jama pa kako to tako,zar se uplasis svaki puta kad ides kod doktorice ili?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Uopce ne,smirena,opuštena,ali podsvjesno ocito ne..doma i kod interniste kad me slao sve normalno,samo kod ginekologa i nakon pregleda vec pada,nije visok ko kad udem odmah
Meni vec teze neke stvari idu kamoli tebi..ja od doktora,svaki tjedan na mjerenje tlaka i opet povisen,doma i kod interniste normalan tako da mjerimo do daljnjeg
A jbmu.. Ma bitno da je inače ok tlak.. A ovo kod doktora ti se od uzbuđenja digne valjda.. Al bolje kontrolirati za svaki slučaj.. Meni kad idem na pregled bude viši nevo obično al mi je inače nizak pa ispadne ok.
Ena busa No.1 🙂😍
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Enabusa No.1 🙂😍
Tnx😘, bit će mi kad se neću moć ni kretat ak ovak nastavim😂
Danas obavila uzv i sve je uredu evo slikica bebice. Mali smo još ali rastemo. Nosić se vidi
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji