Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kolačić
    24. Siječanj 2018. 16:01

Bok cure, evo da se javim, ne znam tko je ono tražio tetra pelene, našla sam ovo: https://www.konzum.hr/klik/#!/products/50025478/lola-baby-tetra-pelene-10-1 
    .
    U meni sazrijeva ideja za korištenjem platnenih pelena, ne čini mi se tih 2000 kn puno, mislila sam nabaviti onu Split verziju, nekih 20ak komada koliko kažu da treba i to od bambusa. Jel netko to koristio ili ima iskustva?

franovamamita
    24. Siječanj 2018. 16:44

dan cure
    jebeni nizak tlak bas me muci danas i uz to neka mucnina bljak...

happy i ena samo se ne dajte zezati na jedno uho ude drugo izade a radite po svom  i nas cekaju radovi u kuci i to od poda do stropa al radujem se...
    kolacic nemam iskustva s platnenim a i ove jednokratne su mi puno jednostavnije...
    mina vjerujem da je s bebom sve ok,znam da ti je sad grozno ali mucnina je dobar znak u trudnoci,samo strpljivo proci ce i to 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    24. Siječanj 2018. 16:53

Mina - bas mi je zao, moja sogorica je imala toi dijagmoza joj je bila ona hypermeresis gravidarium, to ima i princess Kate, stalno se pise o tome, abnormalne mucnine i povracanje. Sogi je isla svako malo na infuzije, bili su je i zadrzali 10ak dana u bolnici da je stabiliziraju. Beba uvijek dobro, ali ona je bila na izmaku snaga. Moj ti je savjet da ne cekas i ne trpis, nego odmah u bolnicu

LuKi5
    24. Siječanj 2018. 17:30

mina, evo ja sam u 16. tj. i jos uvijek povracam, ali mi mucnine nisu ni cetvrtina grozne kakve su bile sa sinom...S njim sam izgubila 7 kila u mjesec dana i zavrsila na hitnoj, injekcije i infuzija, ustati se iz kreveta mi je postalo umjetnost, a o bolovima da ne pricam, cijelo vrijeme mi je pred ocima sve u krug islo...Zovi gin. i pitaj za savjet, nemoj se zezati, a sigurna sam da je beba super, ona sebi sve crpi zato i je tako iscrpljujuce.

14.06.2014. L ♥

Romana33
    24. Siječanj 2018. 19:02

Ej cure.. ja samo citam vase dogadaje i planove.. ja jos nista ne planiram. Ne kupujem ni me zelim se puno vezati za bebana da me ne slomi ako nesto pode po zlu. Trbuh mi raste. Bas ga ima. Bila sam od pocetka napuhnuta. Od 6-tog tj. Onda bio period jakih cjelodnevnih mucnina. Pa sam splasnula malo. Ali vec od 10 -tog tj bas mi se zaokruzil trbuh. A ovak me nema nigdje. Cak ni sise nemam velike. Ali sad mi trbuh da ga vise ni sakriti ne mogu. Bas se vidi. A sutra mi 13 tj. I sutra imam prvu kontrolu nakon izlaska iz bolnice. Nadam se da ce sve biti ok. Pozalit cu se na glavobolje i pritisak dolje ko menstrualne bolove. Mozda je to normalno ali zelim biti mirna. Drzite mi fige da  ce sve biti super.. htjela bi sto prije spol znati ali to kod moje gin.tesko jer nema bas neki ultrazvuk vrhunski..  pusa svima😘😘😘

Ana_Marija_2019
    24. Siječanj 2018. 19:27

Cure, nadam se da će vam uskoro prestati mučnine vi koje ih još imate!
    Mylife, pa još malo pa drugo tromjesečje, nema više nerviranja!!!
    A cure s renovacijom suosjećam haha
    Mi smo kupili stari stan i odlučili se za KOMPLETNU renovaciju. Dakle, doslovce srušili sve i radili ponovo, od zidova pa nadalje. Bilo je dosta stresno, ali preživjeli smo. Dragi i ja smo prilično bili usklađeni pa se nismo svađali oko izbora, a roditelji su odmah rekli da se oni neće miješati, da je to naš stan i da će oni pomagati financijski. Ja sam bila svaki dan s majstorima na gradilištu, e to je bila igra živaca 😁😁
    Za zahtjevnije stvari kad su radili sam znala biti po 12 sati s njima da nešto ne zeznu, tipa kad su struju provodili i sl. Ali evo na kraju se isplatilo jer nam je sad stvarno sve sređeno kako smo htjeli 😊😊
    Već znamo da ćemo se opet seliti kad se obitelj poveća i mislimo da ćemo opet renovirati jer na lokacijama gdje bi mi htjeli nema novih stanova, sad ako ništa imamo iskustva 😂😂😂

24. Siječanj 2018. 19:31

Cure žao mi je zbog tegoba koje vas muče, ko što dam već pisala danas u mislima ste mi o molitvama da sve bude u redu i da vam čim prije prođu poteškoće i boljke pa da možete uživati u trudnoći i bebicama u bušicama😍😍😘😘. My life sretno na pregledu sutra, držim fige da se situacija popravila pa da nam i ti napokon odahneš malo,al jake ste draga i ti i bebach, eto vas u 13om tjednu😍😘

franovamamita
    24. Siječanj 2018. 19:53

my life drzim fige draga bit ce sve ok 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    24. Siječanj 2018. 20:00

My life - samo polako, dan po dan i cuvaj sebe i bebu 😘😘🤔

bojana27
    24. Siječanj 2018. 21:05

Jel bila koja ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.