Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    25. Siječanj 2018. 09:22

Barbara dobro jutro! Dobro da nudiš kavu meni se dogodilo da sam zaboravila popiti!!!!! Ne mogu vjerovati da mi se to dogodilo! Vidim nešto kljucam na poslu. Idem brzo kuhati da ne krene i mene glavobolja  Tebi pusa da glava prođe!

• NellaM
    25. Siječanj 2018. 09:40

Jutro cure 😊 
    Mame koje ste danas na pregledu sretno, javite nam dobre vijesti 💕 Mina zao mi je sto se toliko mučiš, najvažnije da je beba dobro a tebi od srca želim da sto prije prođu te muke i da uživaš u ovom razdoblju 😘 Meni je jedno vrijeme pasao samo maslac i kruh, možda nije neki prijedlog Al ako imaš snage probat..
    mylife samo pozitivno, vjerujem da će sve biti dobro i šaljem pozitivne vibracije 😘
    Ivy sretno u potrazi, ima da budeš puna pozitive taman pred porod ja se na tim događajima bas opustim i napunim baterije 🤗
    Nove cure dobrodošle! 😊 baarbaraa vrijedi probat, hvala za info 🤗poslužit će sto kažeš ako ništa za onu igru koju je HappySeal spominjala 😃 

HappySeal
    25. Siječanj 2018. 10:09

Jutro cure! 

Nove cure - dobrodošle!

Ako boli glava, možda je do ove južine. Mene je jučer popodne ulovila, pa sam popila i drugu kavu. Cijelu noć sam glumila sovu jer sam u trudnoći srezala na jednu tursku pošto mi u početku nije pasala uopće. 

27.6. 💙

HappySeal
    25. Siječanj 2018. 10:16

Cure s mučninama - ja sam preživjela na štapićima i jogurtu. Nije nutritivno, ali ne pada na želudac. 
    I tost s maslacem. 

27.6. 💙

25. Siječanj 2018. 10:18

Dobro jutro😂😂, opet kasno ustajem😁.. Al mm je cijelu noć hrkao ko slon tak da sam jedva čekala jutro da poljubi mene i bušicu i ode radit pa da odspavam malo😶... Jel vam došlo nekad da svojeg voljenog bacite kroz prozor??? 😂😂😂😂
    Nove trudničice dobro došle nam😀😍. Ljep i uodan dan nam želim svima, curke s pregledima sretno😁😁😍😍😘😘😘😘

Honey
    25. Siječanj 2018. 10:21

Hahaha Ena, meni dođe nekad da mu spakiram kofere i da ode na jedno 4 mjeseca na put i nek se vrati taman na porod  Vani je sunce od jutra, jedva čekam završit s poslom i onda u neku šetnju.

25. Siječanj 2018. 10:22

E da, zaboravila napisati, ja sam jedino kruh i jogurt mogla jesti kad sam imala mučnine.. Al sam ih imala baš kroz cijeli dan i dugo pa mi je doktorica dala Torecan čepiće(i mučnine s njima nestale), a frendica je od dvoje dokice dobila Reglan tablete al ih nije pila

bejb23
    25. Siječanj 2018. 10:33

Jutro djevojke. 
    Nove cure dobrodosle. 🤗 
    Blackie drago mi je da curke napreduju kako spada :)
    Sretno na pregledima danas 😘 
    Nadam se da ce mucnine, glavobolje i ostalo sto prije otici. 

Mene jos uvijek steze pa popijem normabel i smiri se. Lezim skoro po cijeli dan. Izludit cu. Rekla sam mm da mi ode dignit knjige ili nek kupi, ne zanima me. Umrit cu od dosade ovako. 😔

💗Baby E💗

25. Siječanj 2018. 10:34

Blackíe super da su bebice dobro, samo nek rastu ljubavi malene😍😍😍😘😘😘... Ja sam oduvjek htjela blizance i govorila stalno o tome😁... Možda će bit idući put kod mene😂😂

mateya1993
    25. Siječanj 2018. 10:37

Jutro cure  evo i mene. Dobrodošle nove trudnice.Nije me bilo par dana pa nisam pisala. Sutra idem na ultrazvuk na ginekologiju. Moja me ginekologica poslala jer ima slabiji uzv,a i sve trudnice tako šalje svakih 2-3 mjeseca. Ovak sam ok,mučnine su još tu i tamo prisutne ali mislim da se smiruje situacija. Jučer sam se tako uzrujala oko "gluposti" ajmo reči. Znači uredili smo si potkrovlje prije godinu i nešto sitno,sve novo i ja jučer navečer idem na wc prije spavanja i skoro me strefilo. U kupaonici na pločicama veliki žohar. Odmah sam ga ubila,ali mi nije jasno odakle se pojavio. Još mi samo  treba da s tim imamo piz******. Jedva sam se smirila. Inače nisam ljubiteljica razno-raznih strizibuba al ovo?! Nadam se da ih više nema! Katastrofa i ne ponovilo se  

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.