Mylife evo glava me u ovoj trudnoći bas zna često boliti, i danas recimo, Al nažalost nemam nis pametno za savjetovat ☹️ popijem nekad paracetamol kad bas ne mogu izdržat, iako ni to nije bas za glavobolju.. nadam se da će ti doktorica rec sta dobrog da pomaze..
Cure za jastuk ja bas planiram uzet novi(prvi se istrošio), prvi puta mi je super došao sto je trudnoća bila veća to sam teze bez njega funkcionirala 😂 A za spavanje sam pitala na zadnjem pregledu, nije problem spavat na leđima dok beba ne naraste jer onda pritišće pa je opasno, do tada nije problem
Pozdrav drage moje trudnice😘😘... Stvarno mi je žao vas s glavoboljama i ostalim bolovima, iskreno se nadam da će brzo proći pa da možete uživati u trudnoći. Ja očito imam sreće, bolovi prestali, mučnine nestale, jedino što imam nepodnošljive žgaravice svakodnevno, ni mlijeko, bademi ni reniee više ne djeluju kak bi trebali, sve kratkotrajno.. Al inače smo hvala Bogu super😍😘😁, velika već ko kit (srećom tek na +2kg pa neznam kak je buša tolka). Jel vam se već ustaju ljudi u tramvaju, autobusu, u dućanu vas puštaju? Meni da i sve mi je to nekak čudno još😂😂😂, onak kao zašto? 😂😂
Nella nadam se da hocemo pogotovo jer nikog, osim muza, necu imat za pomoc. On ce mi bit za asistenciju ☺ ali nam naravno treba neko strucan za 1001 pitanje koje cu sigurno imati!
Jos se upoznajemo i sa ovdasnjim sistemom tak da smo puni pitanja🤓
Ti ces mi biti joker ako zapne!😉
Drage volje sto kod treba a da znam i mogu, bas rado ❤️ moj je jadan prvih tjedana samo letao po apotekama i trgovinama jer je uvijek nešto trebalo 😄 Nezgodno je tako sam i jos sistem nepoznat..nama došla mama pa opet nije bilo lako jer je sve novo Al prođe 😊 E da, bas sam ti zato spomenula, babica je zakon 😃
Da svima bolovi prođu što prije!
Što se tiče trudničkog jastuka, ja samo pozitivna iskustva imam s njim. Štoviše ne mogu se više zamisliti da zaspem bez njega
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
ej cure
tetra pelene jos nisam uzimala morat cu i jastuk taj trudnicki tj za dojenje nemam al cu ga kupiti za sada mi je jos ok mali jastuk medu nogama...sto se tice sirokog povijanja povijala sam prvog do 3mj kad smo isli na snimanje kukova po savjetu nekoliko dr..
sve koje imate neke bolove zelim da vam sto prije prode...
a sad odo piti kavu zeli li netko kad vec kuham?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
evo slika sto sam duzna
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hej žene!
Malo sam neaktivna ovdje jer sam se aktivirala u stvarnosti...ja imam banana jastuk i meni je spas od početka, pogotovo što se tiče kukova. Stigli nalazi krvi i urina... sve je dobro hvala Bogu 😄
Već sam bila pitala za onaj be safe sigurnosni pojas za auto, ali smo tad bile malo trudne...mene je počeo ovaj pojas stiskat malo ja momente, pa ne znam da li ima novosti oko iskustva s obzirom da imamo i novih mama.
Btw! Biobaza MAMA mlijeko za tuširanje je san snova. Doslovno se pretvara u mlijeko u doticaju s vodom i divno omeksa kožu♥️
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
He he Franovamamita, dobar izbor😂😂😍😍😘😘😘
hahahahahahaahh stvarno pa ne vjerujem al imas ukusa ahahahahhaahah
teac i meni je tako i kontam ga kupiti
Sortiraj odgovore
Najstariji