Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    23. Siječanj 2018. 09:09

Jutro cure..meni je tata sve tetre iz lole uzeo,u dm-u ti je pakovanje njih 10kom 150kn

• NellaM
    23. Siječanj 2018. 09:21

Jutro mame 😊 Kod nas bilo živo za vikend, gosti, temperatura svegaaa Al evo danas je bolje pa lovim vremena da se javim.. pročitala sam ali dok sam došla do kraja zaboravila pola šta sam htjela Pisat 😂😂
    Nadam se da ste bolje trudnice sa prehladama i tegobama?
    Za tetra pelene, jel vam to za široko povijanje? Mi živimo u De i ovdje su mi rekli da malenu uopće ne povijam široko, oni to vise ne rade jer kažu nema u smislu ako je nešto sa kukovima to se mora na vježbe pa rade ultrazvuk u cca trećem mj.. 

HappySeal
    23. Siječanj 2018. 09:28

Ma tetre se koriste za sve 
    1. za brisanje bljuvkice
    2. za stavit kao podlogu za prematanje ako nemaš pravu pri ruci
    3. za brisanje bebe
    4. za pokrivanje cice dok dojiš
    5. za pravljenje hlada
    6. za igranje s bebom (ovo sam se na vlastite oči uvjerila s kumčetom, fućkaš zvečku, idemo se skrivat iza tetre)

Tetre su jedina za stvar za koju mi je svaka hrvatska rodilja rekla da kupim 

Tražila sam Lola Ribar u 3 dm-a i nisam našla ni u jednom. Samo tetra maramice. 

27.6. 💙

Mya
    23. Siječanj 2018. 09:31

HappySeal

Ma tetre se koriste za sve
    1. za brisanje bljuvkice
    2. za stavit kao podlogu za prematanje ako nemaš pravu pri ruci
    3. za brisanje bebe
    4. za pokrivanje cice dok dojiš
    5. za pravljenje hlada
    6. za igranje s bebom (ovo sam se na vlastite oči uvjerila s kumčetom, fućkaš zvečku, idemo se skrivat iza tetre)

Tetre su jedina za stvar za koju mi je svaka hrvatska rodilja rekla da kupim

Tražila sam Lola Ribar u 3 dm-a i nisam našla ni u jednom. Samo tetra maramice.

E da,za sve..dm,bubamara i konzum na djecjem sam vidjela da ih imaju

• NellaM
    23. Siječanj 2018. 09:40

Hehe lijepo opisano, probali smo sve osim igranja 😆
    Al samo sam htjela napisat svoje iskustvo glede širokog povijanja ☺️

HappySeal
    23. Siječanj 2018. 09:53

NellaM

Hehe lijepo opisano, probali smo sve osim igranja 😆
    Al samo sam htjela napisat svoje iskustvo glede širokog povijanja ☺️

Nisam još došla do širokog povijanja 

Vidjet ćemo što kažu. Ali nisam stekla dojam ni da ga tu preporučuju. Isto se slikaju kukovi pa se onda ide na vježbe. 

27.6. 💙

baarbaraa29
    23. Siječanj 2018. 10:19

Jutro cure!
    Luki, My life nadam se da ste dobro!
    Sve cesce cujem o muskim babama, ne znam jel to jadni evoluiraju ili nazaduju 😆 u svakom slucaju, sto bi Rene rekao "3 metra od mene!"😄
    Nella i ja sam u De. Jesi ti prvog bebaca ovdje rodila? Gdje si kupila te pelene i koji ulosci su ovdje za ponjet u bolnicu?
    Jos je rano, ali neki dan sam bila u Mulleru i malo skicnula i nisam nasla nikakve te mekane, debele..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• NellaM
    23. Siječanj 2018. 10:20

Nisam znala za dolje da je isto.. po meni skroz ok pristup..
    U svakom slučaju popis je bez konkurencije, ni ne treba mu široko povijanje 😂

bejb23
    23. Siječanj 2018. 10:21

Dobro jutro curke. 
    Evo samo da se javim pa moram ici do svojih. 
    Jucer popodne me malo boluckalo pa sam popila normabel i izlezavala se tako da se smirilo. Danas nista i nadam se da ce tako ostati. 
    Nadam se da ste bolje. 
    Saljemo puse 😘

💗Baby E💗

• NellaM
    23. Siječanj 2018. 10:31

baarbaraa2

Nella i ja sam u De. Jesi ti prvog bebaca ovdje rodila? Gdje si kupila te pelene i koji ulosci su ovdje za ponjet u bolnicu?
    Jos je rano, ali neki dan sam bila u Mulleru i malo skicnula i nisam nasla nikakve te mekane, debele..

Jesam, Al živjeli smo na drugoj lokaciji pa će sada biti druga bolnica.. prvo iskustvo je bilo fantasticno sto se bolnice tiče! Za uloške moraš vidjet kad budeš obilazila bolnice da odlučiš gdje želiš roditi, Al u ovoj gdje sam ja bila su imali sve, od uložaka, jednokratne gaćice.. do hrane, vode, pelena za bebe, robice, toaletni.. sve sto sam od frendica uglavnom čula da dolje moraš sam nositi.. a za doma sam kupovala neke u rosmannu najveće moguće jer nemaju kao kod nas dolje kao bas za nakon poroda (ili ja tada nisam našla)
    A za pelene moram i sama malo vidjet jer smo prvu turu naslijedila od nećakinja, neke su još dobre a za dopunu ću i sama istražiti pa javim 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.