Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    24. Siječanj 2018. 21:15

My life drzim fige sutra i sretno..biti ce sve dobro pa vi ste veliki borci,samo pozitivno😘

LuKi5
    24. Siječanj 2018. 21:15

My life, sretno na pregledu, vjerujem da ce sve biti u redu. Meni su ti stalno ti kao menstrualni bolovi i docim malo hodam odmah prokrvarim. Sretno i javi kako je prosao pregled.

14.06.2014. L ♥

bojana27
    24. Siječanj 2018. 21:22

My life sretno ❤️

Honey
    24. Siječanj 2018. 21:38

My life i Mina sretno sutra na pregledima ❤ Samo pozitivno cure 🙏 Mina jako mi je zao sto se toliko patis, bas ti je tezak kriz ali jaka si ti izdrzat ces ti to. Jesi probala sa smoothijima? Od kolege zena je tako cijelu trudnocu, uzas, nadam se da ce te po izlasku iz prvog tromjesecja pustiti 😘 My life ne krvariš? To su zbilja odlične vijesti. Ja vjerujem da si najgore ostavila iza sebe i da ce sada ici samo na dobro. 

Teic
    24. Siječanj 2018. 23:42

Pozdrav cure! Evo i ja cu postati mamica po prvi put sa svoje 24 godine.. termin mi je 11.8. i sada nam je 11tj+4d..
    Planirali smo bebicu pa me mucnine nisu mogle iznenaditi jer nam se "potrefilo" iz prve :)
    Imala sam do prije 2 tjedna jos malo mucnine, ali bez povracanja, samo malo smetnje s mirisima i okusima i to je bilo to...
    Mislim da nam je sada krenulo razdoblje za uzivanje jer se super osjecam! :)

Majda23
    25. Siječanj 2018. 03:10

Evo jos jedna ljetna beba. Napokon sam se udostojila registrirati na stranici . Ukratko imam 23 god., trudna 17+2, termin je 3.7. Bili smo prosli tjedan na pregledu, beba je super, tvrdoglavo na mamu jer nije dalo vidjeti spol ali ima vremena i za to. Trenutno smo u zurbi, pripremamo se za svatove, polazemo vozacki, tako da nam je veselo 🙈. Takoder me pate migrene. Traju po par dana pa me zanima da li znate koje tablete smijemo piti za bolove? Na nekoj stranici sam procitala da se smije piti lupocet i lekadol. Normalno da sam zaboravila pitati doktoricu pa me zanima vase misljenje. I da, kad ste prvi put osjetile bebin udarac? 

04.07. Matija 💜

ivymicek
    25. Siječanj 2018. 07:47

Dobro jutro nove trudničice. 
    Teic odlično za mučnine. Sada kreće uživancija 😊.
    Ajme Matilda23  ti stvarno u kasne sate pišeš 😉, nije ni čudo zbog organizacije. Ne možeš spavati? Za glavu smiješ paracetamol, legni u mračno i odmori.
    Bebine udarce sam osjetila dosta rano ali ovo mi je treća T. U prvoj T sam ih osjetila oko 21 tt.
    Jutros moj bebo očito spava i neće lupkati a ja bih htjela stalno 😂.
    Kako ste spavale? Ja ok sanjam ali i zaboravim što sanjam. 
    U potrazi sam za haljinama jer sam ove godine krsna kuma i imamo 2 svadbe. I to sve mjesec i pol prije termi tako da ću biti kao kit.
    Curke koje imate preglede javite se sa lijepim vijestima što prije.
    Curke koje imate tegobe i krvarite vibram da sve brzo prode i da krenete uživati 💕.
    Odjvljujem se, djeca su budna, my coffe time gotov. Kissam vas i javim se kad ulovim vremena ali vas čitam.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Blackíe
    25. Siječanj 2018. 08:11

Bok zene!
    Nove dobrodosle 😊
    Sretno svima koje idu na pregled 😘 
    Samo da javim da sam ja jucer bila, curke su za par dana vece, koprcaju se sve u 16 😍 Ja zatvorena, cerviks se drzi i na +3kg sam. Iduci put idem oko 19 tj. na anomaly. 

17.7. 💝💝

Honey
    25. Siječanj 2018. 08:49

Jeeeej Blackie super za tvoje male bundavice <3 Dobro jutro svim curama! I dobro nam došle Teic i Matilda!
    Ivy uživaj u danu!!!! Kissach!!!!

baarbaraa29
    25. Siječanj 2018. 09:05

Dobro jutro djevojcice! 🤗
    Tko je za kavu?
    Nove cure dobro nam dosle!!
    Ja prijavljujem glavobolju, opet! 🤕
    My life, mina 😙
    Blackie tvoje cure su prave budevicice, sto Honey kaze. Ja ih isto tako vidim kao na stickeru😆
    NellaM da ti prijavim mali pronalazak - u C&A sam vidjela nesto kao tetra pelene. 3 kom 6€, dimenzije 60x60.
    Kazem 'nesto kao' jer su cini mi se dosta tanke. Bila sam u zurbi pa nisam stigla proucavat, ali mozda su za sve one namjene osim klasicnog povijanja dobre.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.