Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    23. Siječanj 2018. 20:10

Hvala bogu nemam tih problema s jastucima ni pojasom,izvucem ga vise i sve pet,jos i tim zamarat se..ja definitivno osjecam zatezanje trbuha,napet i sad vec neke stvari idu teze pa su to pripreme

bejb23
    24. Siječanj 2018. 08:15

Dobro jutro mamice. Nadamo se da ste se naspavale i da danas nema puno tegoba i boli. 
    Zelimo vam lijep i ugodan dan 😘

💗Baby E💗

ivymicek
    24. Siječanj 2018. 10:27

Naspavala se baš i nešto nisam 😂. No tako će biti još neko vrijeme. Odnjela sam doznake na Hzzo i poslodavcu. Sada idem čistiti i kuhati. Zabavan dan 😉.
    Uživajte teudničice 😘. Kad nam tko ima pregled ill smo sve ovaj mjesec obavile?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    24. Siječanj 2018. 10:45

Ja imam sad u petak ujutro pregled, ne mogu docekati 😀

Honey
    24. Siječanj 2018. 11:31

Hej cure! Ne stignem pisati od posla na poslu. Sad na brzinu prije gableca da se javim.
    Teac čekam trbušasti izvještaj! Što se tiče pojasa od Besafe, isto sam ga namjeravala kupiti, ali još mi ne treba, namjestim ga dolje nisko i ne smeta mi, tako da ti na žalost ne mogu reći ništa pametno. Mlijeko za kupanje od Biobaze sam ja kupila prošle godine još i odlično mi je. Skoro pa se ne moraš mazati poslije njega, a miriše na bebu <3
    Ivy sretno sa kuhanjem i pospremanjem! Mamica još malo i pregled jeeej ostale mislim da smo sve obavile. Ja se druži sa svojom malom za Valentinovo, iza toga moram na OGTT. Inače sam super, udara me stalno  

HappySeal
    24. Siječanj 2018. 13:30

Hi žene,

Mene malo boli glava. Cijeli dan sam na telefonu s izvođačem radova u stanu i mogu vam samo reći: 

Ako se želite razvesti, posvađati s familijom i bankrotirati - idite u renovaciju. 

Danas idem kupiti pločice i grozim se toga. 

27.6. 💙

24. Siječanj 2018. 13:57

Pozdrav ljeotice. Žao mi je čitati da vas ima nenaspavanih i s bolovima, nadam se da će se ubrzo stanje popraviti😘😘...
    HappySeal to ti vjerujem, ja danas sa sveki samo dotaknula temu jer to i nas čeka i skoro se posvađale, jer mm i ja imamo svoju viziju kak da uredimo stan, a ona i svekar očito svoju,  ma nemojte me j…, na kraju ko će živjet u tom stanu, oni ili ja😤😤

mamica1985
    24. Siječanj 2018. 14:03

I mi smo u adaptaciji stana, ali ja sam.se skroz izmaknula iz toga, muzek sve odradjuje :)

HappySeal
    24. Siječanj 2018. 14:07

Ena31

I ja sam sinoć imala moment 'tko će kuhati, taj bira raspored u kuhinji' moment. 

Mamice svaka čast kad možeš.

27.6. 💙

mina04
    24. Siječanj 2018. 15:20

Pozdrav curke, malo da se javim. Ne bas s dobrim vijestima. Sinoc majka zvala hitnu jer ja sam bila pred nesvjest. Vec 4 dana povracam al ono stalno, sta god stavim u usta odmah ide van. Nemam ideje sta da vise napravim. Zeludac me boli za poludit. Sutra sam na UZV i nadam se da je moja beba u redu 😔

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.