NellaM, pošto nemaju Vir90, potraži Chiccove uloške za nakon poroda. To ima i u našem Mulleru, trebalo bi i u vašem.
27.6. 💙
Nella i ja sam u De. Jesi ti prvog bebaca ovdje rodila? Gdje si kupila te pelene i koji ulosci su ovdje za ponjet u bolnicu?
Jos je rano, ali neki dan sam bila u Mulleru i malo skicnula i nisam nasla nikakve te mekane, debele..
Jesam, Al živjeli smo na drugoj lokaciji pa će sada biti druga bolnica.. prvo iskustvo je bilo fantasticno sto se bolnice tiče! Za uloške moraš vidjet kad budeš obilazila bolnice da odlučiš gdje želiš roditi, Al u ovoj gdje sam ja bila su imali sve, od uložaka, jednokratne gaćice.. do hrane, vode, pelena za bebe, robice, toaletni.. sve sto sam od frendica uglavnom čula da dolje moraš sam nositi.. a za doma sam kupovala neke u rosmannu najveće moguće jer nemaju kao kod nas dolje kao bas za nakon poroda (ili ja tada nisam našla)
A za pelene moram i sama malo vidjet jer smo prvu turu naslijedila od nećakinja, neke su još dobre a za dopunu ću i sama istražiti pa javim 🤗
Ok! Bit cemo u kontaktu 😉
Da, Rosmanna se nisam ni sjetila jer mi je totalno na drugu stranu gdje rjetko idem. Hvala svakako!
Pelene cu mozda onda kupit u Hr., a ostalo jos ispitat Hebamme. Uskoro imamo prvi sastanak!
Bas mi je drago da si imala tako dobro iskustvo! Nadam se da ces s drugim imat reprizu, a da cemo mi prepisat od vas! 😊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala HappySeal, dobra ideja 😊 Tada sam se snašla iako sad kad se sjetim ni sama ne znam kako 😂
Baarbaraa naravno 🤗 drage volje, ako sa bilo kakvom info mogu pomoć bas će mi biti drago ❤️
Sretno sa Hebamme, želim ti da kliknute sto bolje jer ona nakon poroda tako puno znaci 😃
Hvala! ☺️ Sto se poroda tiče bio je dug, bolan, prepun emocija i na kraju predivno iskustvo 💕 A za bolnicu, ajme svima od srca želim iskustvo kakvo sam ja imala!
Bok cure! lijep dan želim! Kako ste mi danas?
Kaj se tetrica tiče ja još googlam malo, ali znam da ništa neću kupiti što se ne može oprati na 60 ako je šareno i na 90 ako je bijelo. Zasada od Malog anđela vode kaj se tiče šarenih po recenzijama, pa eto HappySeal škicni
Od Malog anđela imam onaj trudnički jastuk. E sad, možda je još prerano za reći, ali meni je to skroz beskorisna stvar, sva sreća da je bila poklon. Ok mi je za izležavanje na kauču, ali mi za spavanje bolje funkcionira mali jastuk među nogama nego ta banana.
Guglala sam položaje, ali to je tako kabasto za manevriranje po noći da uopće ne znam kako bi trebala s jastukom od metar i pol prebaciti se s boka na bok.
Čisto da znate ako planirate to kupiti :D
27.6. 💙
Ja baš planirala kupit tak jastuk jer se uopće ne naspavam ponoći i okrećem se non stop jer sam navikla ma leđima spavat. Znači bolje da ne kupujem? 🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja baš planirala kupit tak jastuk jer se uopće ne naspavam ponoći i okrećem se non stop jer sam navikla ma leđima spavat. Znači bolje da ne kupujem? 🙈
Pa meni se čini da ne, barem ne za spavanje. Iako da se s njime lijepo namjestiti dok gledaš tv, ali ništa što se ne može s drugim jastucima.
Pošto sam inače spavala napola na trbuhu, a napola na boku, meni više paše obični jastučić između nogu ili pored trbuha (onako malo kao poduprem trbuh da ne mogu leći na njega) nego ovo gigantsko čudo.
27.6. 💙
Jao cure, niti vise vas bas ne pratim zadnjih par dana... mene glava ubija. Svaki dan me boli glava. Od jutra do mraka. Neznam jel od vremena ovoga ili tableta ili cega ali katastrofa.. spavamje mi isto koma
Po danu ako legnem i zaspim, onda mi uzas. Ko pijana i glavobolja. U cet.idem na kontrolu pa cu se pozaliti. Bas nemam volje za nista ..
Nella nadam se da hocemo pogotovo jer nikog, osim muza, necu imat za pomoc. On ce mi bit za asistenciju ☺ ali nam naravno treba neko strucan za 1001 pitanje koje cu sigurno imati!
Jos se upoznajemo i sa ovdasnjim sistemom tak da smo puni pitanja🤓
Ti ces mi biti joker ako zapne!😉
My life bas mi zao sto te tako pati.
Tocno znam kako ti je jer ja i inace imam migrene. Ne uvijek jake, ali je bol jako cesto prisutna dovoljna da te izmori! Nitko ne kuzi da mi lezanje i spavanje, pogotovo, ne pasu!
Vec sam pisala par puta, sorry ak sam dosadna, ali suosjecam s tim glavoboljama pa mi zao. Probaj draga sa hladnim oblozima. Mene spasavaju oni plavi gel oblozi iz dm-a! Uuuuvijek su u frizideru!
I probaj naci kremicu koja se maze po celu ili gdje god te boli i pomogne. Onak kao da je od mentola..kao da trne i hladi!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
HappySeal vidiš meni je taj jastuk super, al tek sad kako imam trbuh, prije mi nije bio baš nešto. Tako da mi je sad među nogama i ispod trbuha, ja se okrenem s njim bez problema. Uzela ga od ethereala još na sajmu u jesen kad je bio u west gate-u. Računam kad trbuh bude još veći da će biti još korisniji, jer sad mi treba kako koju noć. Ja uglavnom zadovoljna. Mislim da je na kraju sve osobna stvar.
Sortiraj odgovore
Najstariji