Možda je uletio izvana? Čekaj da vidiš ima li još koji.
Što se tiče hrkanja - moj je noćas dobio uputu da ide u dnevni oko 1.30. Nisam mogla više slušati to.
27.6. 💙
Ja sutra idem na 4d i tako me jako strah :( i anomaly scan ..zbilja sam u komiii 🤮🤮 i jos idem preko ponude dana valjda je ginic ok 😬
Nove trudnice dobrodošle i nadam se da ce svima stati te mucnine,koje srecom ne znam sta su i stati te glavobolje,makar i mene krene bolit cim je juzina..bojana27 sutra nam javi kako je bilo,nemas se cega bojat,samo hrabro
Evo me mamicee, kasnim s izvjestajem 😂
19 tjedan je u tijeku, i dalje sam na +6 kg i nes grama...tak da jeeeej!
Nove mame dobro nam dosle, neka vam trudnoca bude uredna 🤞
Mame s poteskocama oporavite nam se i cuvajte sebe, bebice su na sigurnom, samo smanjite tempo ♥️
Ja zavrsila sa ciscenjem i sad sam sjela malo da mi se isprave leda, pa cu rucat i onda si priustit jedan dobar home spa! Cim pomislim na to i mali se proveseliti unutra 😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Evo me mamicee, kasnim s izvjestajem 😂
19 tjedan je u tijeku, i dalje sam na +6 kg i nes grama…tak da jeeeej!
Nove mamedobro nam dosle, neka vam trudnoca bude uredna 🤞
Mame s poteskocamaoporavite nam se i cuvajte sebe, bebice su na sigurnom, samo smanjite tempo ♥️
Ja zavrsila sa ciscenjem i sad sam sjela malo da mi se isprave leda, pa cu rucat i onda si priustit jedan dobar home spa! Cim pomislim na to i mali se proveseliti unutra 😂😂
Busica 😍
I ja sam na +6,skinila sam 2,5 kg za 10 dana 👍👍👍
Tea ti si mi najblize terminu ;) Meni je jedna seka 19.6.rodena btw.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sretno na pregledima danas 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja sutra idem na 4d i tako me jako strah :( i anomaly scan ..zbilja sam u komiii 🤮🤮 i jos idem preko ponude dana valjda je ginic ok 😬
Zašto ideš tako rano na anomaly scan? Koliko znam preporuka je imeđu 19. i 22.tt doći... Da bi se mogli i pregledati kvalitetno svi organi, lubanja glave, pupčana vrpca itd. Nema te čega biti strah, sve će biti u redu, sretno!
Jel bila koja ?
Uf ne bih ti preporučila da tamo ideš. Proguglaj malo o njemu pa ćeš vidjeti. Ja sam bila u toj ordinaciji na ultrazvuku štitnjače i ne bih išla ponovo.
Bas je cool, ali se sokiram kad vidim sliku iz prvog mjeseca trudnoće 😱
Koliko se tijelo mijenja ajme majko 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji