Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    25. Siječanj 2018. 11:16

Možda je uletio izvana? Čekaj da vidiš ima li još koji. 

Što se tiče hrkanja - moj je noćas dobio uputu da ide u dnevni oko 1.30. Nisam mogla više slušati to. 

27.6. 💙

bojana27
    25. Siječanj 2018. 11:58

Ja sutra idem na 4d i tako me jako strah :( i anomaly scan ..zbilja sam u komiii 🤮🤮 i jos idem preko ponude dana valjda je ginic ok 😬

Mya
    25. Siječanj 2018. 12:03

Nove trudnice dobrodošle i nadam se da ce svima stati te mucnine,koje srecom ne znam sta su i stati te glavobolje,makar i mene krene bolit cim je juzina..bojana27 sutra nam javi kako je bilo,nemas se cega bojat,samo hrabro

Tea👶
    25. Siječanj 2018. 12:22

Evo me mamicee, kasnim s izvjestajem 😂
    19 tjedan je u tijeku, i dalje sam na +6 kg i nes grama...tak da jeeeej!
    Nove mame dobro nam dosle, neka vam trudnoca bude uredna 🤞 
    Mame s poteskocama oporavite nam se i cuvajte sebe, bebice su na sigurnom, samo smanjite tempo ♥️
    Ja zavrsila sa ciscenjem i sad sam sjela malo da mi se isprave leda, pa cu rucat i onda si priustit jedan dobar home spa! Cim pomislim na to i mali se proveseliti unutra 😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Confused
    25. Siječanj 2018. 12:37

TeaC

Evo me mamicee, kasnim s izvjestajem 😂
    19 tjedan je u tijeku, i dalje sam na +6 kg i nes grama…tak da jeeeej!
    Nove mamedobro nam dosle, neka vam trudnoca bude uredna 🤞
    Mame s poteskocamaoporavite nam se i cuvajte sebe, bebice su na sigurnom, samo smanjite tempo ♥️
    Ja zavrsila sa ciscenjem i sad sam sjela malo da mi se isprave leda, pa cu rucat i onda si priustit jedan dobar home spa! Cim pomislim na to i mali se proveseliti unutra 😂😂

Busica 😍
    I ja sam na +6,skinila sam 2,5 kg za 10 dana 👍👍👍
    Tea ti si mi najblize terminu ;) Meni je jedna seka 19.6.rodena btw.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Confused
    25. Siječanj 2018. 12:38

Sretno na pregledima danas 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Honey
    25. Siječanj 2018. 12:48

Bojana27

Ja sutra idem na 4d i tako me jako strah :( i anomaly scan ..zbilja sam u komiii 🤮🤮 i jos idem preko ponude dana valjda je ginic ok 😬

Zašto ideš tako rano na anomaly scan? Koliko znam preporuka je imeđu 19. i 22.tt doći... Da bi se mogli i pregledati kvalitetno svi organi, lubanja glave, pupčana vrpca itd. Nema te čega biti strah, sve će biti u redu, sretno!

Honey
    25. Siječanj 2018. 12:48

Tea divna buša!!!!

Ana_Marija_2019
    25. Siječanj 2018. 12:50

Bojana27

Jel bila koja ?

Uf ne bih ti preporučila da tamo ideš. Proguglaj malo o njemu pa ćeš vidjeti. Ja sam bila u toj ordinaciji na ultrazvuku štitnjače i ne bih išla ponovo.

Tea👶
    25. Siječanj 2018. 12:52

Bas je cool, ali se sokiram kad vidim sliku iz prvog mjeseca trudnoće 😱  
    Koliko se tijelo mijenja ajme majko 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.