Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    22. Siječanj 2018. 13:56

Bejb bitno da je sve ok i da si ti mirna 😘 
    HappySeal imam slicnu situaciju, mi 4 zene na 32 muskarca,a oni su vece zene od nas  
    Ena hvala na preporuci bas cu skicnuti! Makar smo muz i ja sad opskrbljeni sa parfemima.

• tinanema00
    22. Siječanj 2018. 13:57

Jessy2009

tinanema00

Jutro curke moje..nije me bilo par dana jer me nešto hvata, tj sad me uhvatilo. 😢 Prehladila se. Curi na nos nenormalno, kašalj i jedva gutam. Danas ne ustajem iz kreveta..daj mi recite kako da se liječim? Čaj od kamilice i šipka,med i limun..vaše preporuke molim jer mi nije dobro a neću danas još dokt kad znam da mi ni ovako paracetamoli nisu pomogli kad me samo glava boljela..

E to sam i ja imala, trajalo mi je više od tjedan dana. Nažalost, nemamo baš puno izbora - čaj, limun, inhalacija, eventualno češnjak i paracetamol ako te baš jako boli glava ili dobiješ temperaturu. I naravno puno odmora.

A znam....zasad nemam temperaturu al strah me za bebu.. :/

💕💕💜💜👶😍

Honey
    22. Siječanj 2018. 14:02

Tinanema ako nemas temp onda nema brige za bebicu 😘

mamica1985
    22. Siječanj 2018. 14:20

Muskarci su vece babe nego zene, dokazana cinjenica 😂😂😂
    Meni je pregled sad u petak, tad cu biti 15+0 tt i nadam se da ce sve biti u redu i da ce beba otkriti kaj je da kazemo napokon starijoj seki da ce postati starija seka, ne mozemo docekati vise 😀

franovamamita
    22. Siječanj 2018. 17:19

dan cure
    happy znas da su oni uvijek vece babe 
    ena neka si se pocastila i treba malo 
    tina cure su ti sve rekle sad odmaraj treba prelezati prehladu nadam se da ce ti brzo proci
    bojana i ja sam nesigurna 
    mamica vjerujem ds ce biti sve ok i da ce se starija seka obradovati 
    honey mene grcilo nakin zadnjeg sexa i ja se bas sad bojim opet nemam pojma jel to normalno 

nego ja isla danas kod zubara punila mi kanale i zatvorila zub i sad me boli plus nepce mi je kraj toga zuba oteceno i boooli nadam se da ce proci do sutra da necu morati ponovo uzas  mislila sam ispirati cajem od kadulje nemam pojma jel smijem to u trudnoci ? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    22. Siječanj 2018. 17:40

Smijes ispirat,ali piti ne i sprej na bazi propolisa,ali onaj za djecu

franovamamita
    22. Siječanj 2018. 18:18

hvala

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    23. Siječanj 2018. 08:15

Dobro jutro trudničice.
    Nadam se da ste danas dobro.
    Tko je bolestan da je puno bolje.
    Happy držim fige za bolji dan bez puno muških PMS-ova.. ali da što sam trudnija to imam manje strpljenja za gluposti 😂. 
    Tko je kupio baby kapice u pepcu ali ih nije uslikao?
    Danas pravim društvo kumici u IKEA-i. Dok su klinci u igraonici mi škicamo i shoppingiramo a onda ručak. 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

HappySeal
    23. Siječanj 2018. 08:38

Ivymicek, 

nešto su tihi zasad. 

Gdje kupujete tetre? Ja zasad imam iz Pepca i Lidla, ali uzela bih još par da imam odsvukud pomalo da znam koje su mi najbolje 

27.6. 💙

ivymicek
    23. Siječanj 2018. 09:07

HappySeal

Ivymicek,

nešto su tihizasad.

Gdje kupujete tetre? Ja zasad imam izPepca i Lidla, ali uzela bih još par da imam odsvukud pomalo da znam koje su mi najbolje

Moje (stare su iz dm-a) mislim da du lola baby ali tko bi se više sjetio. Fine su još uvijek ali možda kupim i neke nove. Škicnuti ću te iz pepca 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.