Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2018. 18:36

Helga1905

moja bebica nam svima šalje pozadinsko srce 💛 Pregled danas predivan, 10 minuta smo gledali bebača kako se koprca, maše rukama. Volim svoju ginekologicu jer je detaljna u svemu i dopušta mi sve. :) Bogu hvala razvija se kako treba. Pozdrav vam svima i ugodan ostatak večeri :*

Jeeeyyy, bravo za bebicu, super da je super😁😁😍😍😍😍😍😘😘😘😘

19. Siječanj 2018. 18:37

Honey

Tea bi rekla busasti izvjestaj 😉 Eto bas sam si lijepa, kazem muzu cijeli dan bi se mogla gledati u ogledalo. Sad smo na 62.5kg, znaci zasada +0.5. Beba ima 305g tako da to ide kako treba. Samo nek raste cura moja 🤗❤

Jeeyy slatkice dvije😍😍😘😘

Confused
    19. Siječanj 2018. 18:43

Honey

Tea bi rekla busasti izvjestaj 😉 Eto bas sam si lijepa, kazem muzu cijeli dan bi se mogla gledati u ogledalo. Sad smo na 62.5kg, znaci zasada +0.5. Beba ima 305g tako da to ide kako treba. Samo nek raste cura moja 🤗❤

Pa jedes li ti sta? 😁 
    I zasto drzis pirsing?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Honey
    19. Siječanj 2018. 19:04

Hahaha Confused, jedem jedem, al kao i inace, tjeram se na malo vise. Bitno da beba napreduje, doktor je rekao da mi kile i ne trebaju. Nek jedem koliko mi je dovoljno i toga se drzim. A pirsing cu sad morati skinuti jer ce smetati na pregledu, meni jos ne smeta 😁

bejb23
    19. Siječanj 2018. 19:15

Barbara evo malo se smirila situacija i pokusavam sto vise izbjegavat stres i probleme ali...nazalost nije svaki put moguce... Mislim na bebaca tako da iskuliram puno stvari koje ne bi inace tolerirala. 
    Helga 😍😍😍😍😍
    Honey busa je prekokrasna 😍😍😍😍

💗Baby E💗

Blackíe
    19. Siječanj 2018. 19:21

Vecer cure 😊
    Ne stignem se javljat uopce 😣
    Polovila sam par divnih slika beba, honeyin trbuh i vijesti s pregleda 😍😍😍
    Cure pod stresom drzite se i sve nebitno sredite po kratkom postupku 😘
    Mi smo jos danas na planini, sutra je povratak. Gotov godisnji 😢

17.7. 💝💝

Confused
    19. Siječanj 2018. 19:29

Honey

Hahaha Confused, jedem jedem, al kao i inace, tjeram se na malo vise. Bitno da beba napreduje, doktor je rekao da mi kile i ne trebaju. Nek jedem koliko mi je dovoljno i toga se drzim. A pirsing cu sad morati skinuti jer ce smetati na pregledu, meni jos ne smeta 😁

Ma ja ti zapravo zavidim,meni se prima i zrak koji udisem,ali doduse ja i volim papati,ja se silim da jedem manje 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tea👶
    19. Siječanj 2018. 19:32

Hello, hello! 
    Busa je prekrasna!
    Sve su dobro, one koje nisu ce biti, nemojte se sekirati. 
    Dobrodosla nova mama, ako sam dobro ulovila da je uopce dosla 😂
    Ja sam bila danas u dmu i pokupovala pola knjizice koju smo dobili u dmu u onoj torbi. Ostavila sam izdajalicu, torbu za rodiliste i set za njegu bebe za iduci put, sad su ove stvari za mamu i tatu fasovale, cijela kolekcija MAMA od biobaze je moja osim ulja onog, umjesto njega sam uzela hippovo jer mi odgovara uz ostalih 50 mazalica za tijelo hahaha
    Btw. Legnem oko 11, 12 i zaspem oko 2 ujutro, dode mi da se zatucem zbog toga 😧😧 
    Bebolino se brcka unutra, sve se cesce javlja, preslatko nesto 💜

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

franovamamita
    19. Siječanj 2018. 19:53

helga super za bebaca a slika je predivna 
    confused moj nekad bude zuckast pa par dana vodenast pa bijeli i tak u krug,ako te nista ne boli ne pece ili svrbi mislim da je to ok 
    honey bas lijep buso i pirsing mi je bas fora na njemu 
    sto se tice mackanja koristim hippovo ulje 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    19. Siječanj 2018. 20:12

Helga divno pozadinsko srčeko!! Divno divno.
    Honey okruglica ti je divna a pirs kao dijamant 😊. Bravo za kilice, ja ne jedem ništa puno više ali se svejedno prima. Ne vježbam kao prije jer ne mogu ali bude to došlo na svoje. Na pola puta a u plusu za cca 5 kg i nije tako loše 😂
    Confused mene u ovoj T i ne muči iscjedak. Kak sa ostala trudna tu i tamo neki bjelkasto žuti ali to se javi svaki 5-6 dan. Mislim ak ne pecka da nije niš strašno.
    Tea treba se sa svim mackalicama opskrbiti. Ja više krema stavljam na isto mjesto. Prvo hipp ulje pa kremu sa Urea-om, a za ostatke tijela običan maslac 😂. Duže mi traje mackanje nego tuširanje.
    Ja nemam problema sa uspavljivanjem ali zato pikim 3-4 puta na dan.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.