dan cure
klasika ne naspavana sam i sinoc me opet zezalo to zatezanje zar je moguce da se samo meni i ivy to događa vama ostalima nista?
jooooj barbara zavidim ti na snjeznom jutru ja obozavam snijeg al kod nas nista danas je tako vedro suncano i toplo kao da je proljece....uzas
joj nemam ideju sta skuhati,al mislim da cemo prvo setnju i kavu obaviti pa onda na brzinu smisliti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hej cure moje 😘 Mi smo obavili jutarnju pijacu, dorucak, ispeglale ves, sad cemo pripremit krumpire i sipu i stavit pec u pecnicu, i dok se pece malo pocistit. Obozavam nasa jutra vikendom, muz, ja i nasa pčelica koja se isto svako malo javlja 😍
Danas sve opusteno, poslije vecera sa prijateljima, bas se veselim. Cure lijep vikend bez tegoba i briga 😘💋💋💋
Ajme curke kaj ste vrijedne. Mene ulovila manija i slažem ormare, ormariće i špajzu (Tea me ponukala ali meni ide nešto sporije).
Hvala Tinchyca, moram do dm-a jer svašta bih probala.
Honey ajme i peglanje i kuhanje i uživancija sa prijateljima. Tako treba ,🤗.
Ena ti si stvarno jučer zaružila. 😊
Meni sveki kuha cijeli vikend (dobra žena ima da i ja budem tak dobra sveki i punica).
Barbara snijeg pošalji malo i u Zaprešić.
Ako sam koga zaboravila spomenut nek se ne ljuti ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme curke kaj ste vrijedne. Mene ulovila manija i slažem ormare, ormariće i špajzu (Tea me ponukala ali meni ide nešto sporije).
Meni sveki kuha cijeli vikend (dobra žena ima da i ja budem tak dobra sveki i punica).
😂😂jesam, bili smo u Exellenteu kafiću u Zg, od sestrične muž je svirao saxofon pa smo mu bili moralna podrška😂😀, al sam pospana danas😂.. A moja malena bebica je bil budan u buši cijelo vrijeme, plesao unutra😂😂
Ja danas apsolutno ništa ne zelim,ne mislim raditi..vikend je,dragi doma,radio je ručak,tortilje za sebe i sogija,sestru..malo sa necacima skratila vrije me i odmaranje na ovaj tmuran dan😴😉
Ja danas apsolutno ništa ne zelim,ne mislim raditi..vikend je,dragi doma,radio je ručak,tortilje za sebe i sogija,sestru..malo sa necacima skratila vrije me i odmaranje na ovaj tmuran dan😴😉
I mi budemo tortilje danas kod sestrične,obožavam ih 😁😍. Ti ih ne papaš?
Barbara nadam se i ja da nece biti stresa. Danas bas nekako chillam, uzivam i mislim da bebacu bude dobro. Poredila kucu sto sam jos imala i evo malo bacili dir prije rucka. Van je bas prekrasan dan. I uz ovakav dan sve je lakse i ljepse 😊
Nama sutra dolaze kumovi na veceru pa su svi izrazili zelju tortilje. I neka ih 😂
Uzivajte curke u vikendu. Saljemo vam puse moja sramezljiva bebuska(za koju sam uvjerena da je cura pa mi je sve u zenskom rodu kad joj se obracam) i ja. 😘💝
💗Baby E💗
Ako nekome trebaju duphastoni, meni je ostala cijela kutija pa neka se javi! Imam i utrogestana nesto... :)
Ajme hahah, a isto je lijepo kad zavrsis, budes sretna sto naapokon ne moras to napravit 😂😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
I mi budemo tortilje danas kod sestrične,obožavam ih 😁😍. Ti ih ne papaš?
Ne nije mi to nesto,jos kad sam nam znala sama umake radit ajd nekako,a ovo kad on sve kupovno pobaca svaki put me trbuh bolio pa rade ne,ja sam sarmu😁
Sortiraj odgovore
Najstariji