drage moje ,dobro jutro!! nije me bilo neko vrijeme ,jednostavno uz ovog mog dvogodišnjaka jedva da ulovim vremena za malo odmoriti ,živahan je na najjače,sve ostalo šteka na veliko!! što se tiće moje bebice sve je super,hvala bogu,i bebica u buši je živahna na najjače,jao meni... iako sam "već" 18+2 još neznamo spol,iako me i dalje svi uvjeravaju da je curka hehehh,vidjet ćemo
nadam se da ste mi vi dobro i vaše bebice,polako kad ulovim vremena pročitam zadnje komentare al teško vas je uhvatiti ,nadam se češćem škicanju na klokanicu
drage moje ,dobro jutro!! nije me bilo neko vrijeme ,jednostavno uz ovog mog dvogodišnjaka jedva da ulovim vremena za malo odmoriti ,živahan je na najjače,sve ostalo šteka na veliko!! što se tiće moje bebice sve je super,hvala bogu,i bebica u buši je živahna na najjače,jao meni… iako sam "već" 18+2 još neznamo spol,iako me i dalje svi uvjeravaju da je curkahehehh,vidjet ćemo
nadam se da ste mi vi dobro i vaše bebice,polako kad ulovim vremena pročitam zadnje komentare al teško vas je uhvatiti,nadam se češćem škicanju na klokanicu
Jutro....mare pa jesi ziva,tebe nikako
dan
vrijeme je tako ruzno i tmurno odmah mi raspolozenje pokvari..a i snovi su mi bili odvratni ma uzas...
cure na kavama uzivajte i za nas koje smo doma vidim ima vas sad par koje ste na pola puta ajme sto leti vrijeme
mare vjerujem da je uz dvogodisnjaka tesko stici tada su u punom pogonu
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
j@m@ ma ludilo kod mene ,vapim za sekundama samo za sebe ,a što ću tek kad dođe i druga beba
franovamamita da negdje sam čitala da u drugoj godine dolazi do malog puberteta ,tak bogami i izgleda
vidim da ima puuuno novih mamica i ljetnih bebica,ekstra super neka nas je,bit će veselo
Jutroooo cure! Evo i mene. Nisam se jucer stigla javiti jer je bilo nekih privatnih problema pa sam se posteno nazivcirala i uznemirila i onda mi je jos i tlak bio visok, o pulsu necu niti pricati, tako da mi je gin dala za zadacu da ga mjerim sada pa da vidimo jel i inace tako ili samo jucer zbog stresa. Da skratim, bebolino je doobro. Rastemo, razvijamo se u skladu sa tjednima ali sramimo se. 😂 No nema veze. Saznat cemo iduci put. Mama je na +1kg🎉
Kako ste vi?
Preletila sam od jucer i vidim da su pregledi prosli super. I baas mi je drago. 🤗
💗Baby E💗
mare daaaaaa ali tada sam mislila ajme poludit cu i onda vidis da sto su stariji to su gori hahaahjaahahha bar moj tak,kako ti se zove maleni?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
a sad vidim da ga imas u potpisu
Jutroooo cure! Evo i mene. Nisam se jucer stigla javiti jer je bilo nekih privatnih problema pa sam se posteno nazivcirala i uznemirila i onda mi je jos i tlak bio visok, o pulsu necu niti pricati, tako da mi je gin dala za zadacu da ga mjerim sada pa da vidimo jel i inace tako ili samo jucer zbog stresa. Da skratim, bebolino je doobro. Rastemo, razvijamo se u skladu sa tjednima ali sramimo se. 😂 No nema veze. Saznat cemo iduci put. Mama je na +1kg🎉
Kako ste vi?
Preletila sam od jucer i vidim da su pregledi prosli super. I baas mi je drago. 🤗
bravo za bebaca a ti probaj svesti stres na minimum i cuvaj se
Odustala sam od hipp ulja i kupila maslac za tijelo, isto miriši i super se razmazuje i upija 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji